Een rondje door eSwatini (comfort/luxe)

Algemene informatie

Een zeer verrassende trip! Maak tijdens dit reisonderdeel uitgebreid kennis met het kleine koninkrijk eSwatini. De meeste toeristen gebruiken eSwatini als een stopover van het Krugerpark naar Kwazulu Natal en verlaten na één of twee nachten het land. En dit is jammer, want eSwatini heeft veel te bieden! Naast het feit dat het massa toerisme dit land nog niet heeft gevonden, kunt u genieten van de rijke cultuur, de vriendelijkheid van de bevolking, de prachtige natuur en de mogelijkheid om diverse activiteiten te ondernemen (wat te denken van Rhino walks, game-drives, paardrijtochten, wandelingen, fietstochten en canopy tours).

Deze trip is ook zeer geschikt om met het hele gezin te maken! eSwatini is een kindvriendelijk land met activiteiten voor zelfs de allerkleinsten.

Dit reisonderdeel is uitstekend te boeken in combinatie met een van onze andere reizen. U rijdt zelf door het land, kies hier uw auto.

 

Specificaties

8093
v.a.
6 dagen
Dagelijks
Eswatini (Swaziland)
Foresters Arms
Mkhaya Game Reserve
Alle leeftijden
 • 5 overnachtingen in comfortabele 4 tot 5 sterren accommodaties
 • 5x ontbijt, 3x lunch en 3x diner
 • Game-drives en wandelingen bij verblijf in het Mkhaya Game Reserve
 • Mkhaya Game Reserve conservation fee
 • Vluchten en evt. visum
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • 6 dagen autohuur en bijkomende kosten
 • Niet genoemde maaltijden en drankjes
 • Persoonlijke uitgaven en fooien
 • Optionele activiteiten
 • Entreegelden en conservation fees
 • eSwatini Bed Levy a R 7,50 per persoon per nacht.
Dagprogramma
Dag 1-2: Mhlambanyatsi/Mlilwane Wildlife Sanctuary -

Uw reis begint in Mhlambanyatsi, waar u de komende twee nachten verblijft in het Forester Arms hotel, op basis van logies, ontbijt en diner. Dit hotel is gelegen in een prachtig bergachtig gebied en u kunt vanuit het hotel en de tuin genieten van het uitzicht over het landschap. De grote pittoreske tuin trekt vele mooie vogelsoorten aan die u gewoon vanaf het terras kunt bekijken. Maar waar dit hotel echt bekend om staat is het heerlijke eten! Het ontbijt en de lunch zijn al uitstekend, maar het diner is een absoluut hoogtepunt! U zult zeker genieten. Bent u vegetarisch/veganistisch? Geef dit dan aan ons door bij boeking.

Op nog geen uur rijden van het hotel (op 50 km) ligt het Mlilwane Wildlife Sanctuary. Dit prachtige gebied ligt in de Ezulwini Valley dat ook wel ‘Valley of the Heavens’ wordt genoemd. Dieren die hier leven zijn o.a. jakhalsen, zebra’s, wildebeesten, nijlpaarden, krokodillen, wilde katten, kudu’s, struisvogels, verschillende soorten apen, waterbokken, steenbokken en andere bokken en antilopesoorten.

U kunt met uw eigen auto het park verkennen, maar u kunt ook een begeleide game-driveboeken of wat dacht u van een mooie sunset of sunrise game-drive? Daarnaast zijn hier ook andere activiteiten te ondernemen. Zo kunt u hier prachtige wandelingen maken of een tocht per mountainbike, beide met of zonder begeleiding of paardrijden.

Dag 3-4: Mhlambanyatsi - Phophonyane (104 km, ca. 1 uur en 51 min. rijden) -
Dag 5: Phophonyane Falls - Mkhaya Game Reserve via Hlane National Park (166 km, ca. 3 uur en 11 min. rijden) -
Dag 6: einde reis -
Tarieven

Tarieven


R
p.o.a. = Prijs op aanvraag