Sunrise of sunset game-drive in het Hlane Royal National Park

Algemene informatie

Tijdens deze 2,5 uur durende safari per open Land Rover gaat u samen met de Swazi-gids op zoek naar wilde dieren in het Hlane Royal National Park. Houdt uw camera in de aanslag, want u kunt onder andere olifanten, leeuwen, neushoorns, giraffes, zebra’s, nijlpaarden en prachtige antilopes tegenkomen. Kies voor een game-drive tijdens zonsopgang en drink een warm kopje koffie of thee terwijl de zon opkomt. Of maak een game-drive aan het einde van de middag en geniet van een mooie Afrikaanse zonsondergang en een drankje onderweg.

Let op: U kunt deze excursie uitsluitend boeken in combinatie met een meerdaags reisarrangement uit ons programma.

Specificaties

7338
v.a.€ 28
Halve dag
Dagelijks bij voldoende deelname (min. 2 personen) om 05.30 en 16.00 uur
Vervoer per open Land Rover
Sunrise: koffie en iets lekkers. Sunset: een drankje
Eswatini (Swaziland)
Hlane Royal National Park
Hlane Royal National Park
Vanaf 6 jaar
  • 2,5 uur durende game-drive per open Land Rover
  • Gids
  • Sunrise: koffie/thee en een snack. Sunset: drankje
  • Persoonlijke uitgaven en fooien
  • Niet genoemde maaltijden en drankjes
Dagprogramma
Dagprogramma -

Wanneer u met een deskundige gids een game-drive maakt, heeft u altijd meer kans om wild te zien dan wanneer u met uw eigen auto door een wildpark rijdt. Bij deze sunrise of sunset game-drive wordt u door een deskundige Swazi-gids meegenomen in een open Land Rover en gaat op zoek naar wilde dieren.

Vroege vogels kiezen voor een sunrise game drive die al om 05:30 uur vertrekt. U ontwaakt samen met het wild en geniet van een fantastische zonsopkomst terwijl u een kopje koffie of thee drinkt met een kleine snack. Na 2,5 uur keert u hopelijk met prachtige foto’s en herinneringen terug. De sunset game-drive vertrekt om 16:00 uur, u krijgt onderweg een drankje en komt eveneens na 2,5 uur weer terug bij het kamp. Tijdens deze namiddag game-drive worden regelmatig olifanten, leeuwen, witte neushoorns, nijlpaarden, giraffes en een verscheidenheid aan antilopes gezien.

Het Hlane Royal National Park in Swaziland heeft een interessante flora met onder andere hardhout bomen van meer dan 1000 jaar oud. In het reservaat zijn meerdere waterpoelen waar veel wild komt drinken. Vooral tijdens de droge wintermaanden zijn dit uitstekende plekken om wild te observeren. Een verscheidenheid aan vogels komt in dit gebied voor, waaronder white backed vultures (gieren).

Voor deze excursie is een minimum van twee deelnemers vereist en de minimum leeftijd is 6 jaar. Neem een warm vest of jas mee, in de ochtend kan het nog fris zijn en in de namiddag kan de temperatuuur snel dalen wanneer de zon onder gaat. En vergeet natuurlijk uw camera niet om plaatjes van het wild te maken!

Deze excursie kunt u boeken in combinatie met andere reismogelijkheden uit ons totale reisaanbod.

 

Tarieven

Tarieven


R
p.o.a. = Prijs op aanvraag
Foto's