Sunset of sunrise game-drive in Mlilwane Game Reserve

Algemene informatie

Wilt u meer weten over het Mlilwane Game Reserve en haar dieren, vogels en planten? Maak dan een game-drive in een open safarivoertuig met een ervaren Swazi-gids en spot krokodillen, zebra’s, kudu’s, wildebeesten, jakhalsen en veel meer!

Tijdens een sunrise of sunset game-drive heeft u niet alleen de mogelijkheid om te genieten van de prachtige dieren en vogels in het game-reserve, maar is er ook tijd om te genieten van een prachtige zonsopkomst of zonsondergang boven de Ezulwini Vallei.

Let op: U kunt deze excursie uitsluitend boeken in combinatie met een meerdaags reisarrangement uit ons programma.

Specificaties

7340
v.a.€ 27
Halve dag
Dagelijks bij voldoende deelname (min. 2 personen) om 05.30 en 16.00 uur
Inbegrepen. Vervoer per open 4WD safarivoertuig
Sunrise: koffie en iets lekkers. Sunset: een drankje
Eswatini (Swaziland)
Mlilwane Wildlife Sanctuary
Mlilwane Wildlife Sanctuary
Vanaf 6 jaar
  • 2,5 uur durende sunset of sunrise game-drive per open 4WD safarivoertuig
  • Gids
  • 's Ochtends met koffie en een snack en 's avonds met een drankje
  • Persoonlijke uitgaven en fooien
  • Fooi gids
Dagprogramma
Dagprogramma -

Houdt uw ogen open voor het zien van krokodillen, zebra’s, blauw wildebeesten, kudu’s, nyala’s, waterbokken, steenbokken, duikers, klipspringers, blesbok, oribi en meer. Wie geluk heeft kan ook een luipaard zien in het Mlilwane Game Reserve. Luister ook naar het gezang van de vele vogels die ontwaken. De ervaren Swazi-gids zal u veel vertellen over de natuur en dieren in het gebied.

U kunt kiezen uit een game-drive in de vroege ochtend (sunrise) wanneer het wild ontwaakt en u de zon ziet opkomen boven de Ezulwini Vallei vanaf Nyonyane terwijl u koffie/thee en iets lekkers krijgt. Het licht is in de ochtend erg mooi voor het maken van foto’s. Of u kunt een game-drive maken wanneer het schemerig wordt (sunset). Deze tijd van de dag is populair aangezien u niet alleen de vele dieren kunt zien, maar tevens een prachtige zonsondergang vanaf Nyonyane Mountain/ Execution Rock met een drankje.

De sunrise game-drive vertrekt om 5:30 en de sunset game-drive om 16:00 en heeft een minimum leeftijd van 6 jaar. Beide game-drives duren zo’n 2 tot 2,5 uur en er moet een minimum van 2 deelnemers zijn.

 

 

 

Tarieven

Tarieven


R
p.o.a. = Prijs op aanvraag
Foto's