Game-drive met Swazi-gids in Mlilwane Game Reserve

Algemene informatie

Geniet van de verschillende landschappen die Mlilwane Game Reserve rijk is en van de prachtige dieren en vogels in het gebied. Een grote verscheidenheid aan bokken en antilopes kunt u tijdens de game-drive zien en ook krokodillen, kudu’s, zebra’s, wildebeesten en meer.

De deskundige Swazi-gids zal al uw vragen over de flora en fauna kunnen beantwoorden zodat u daarna gewapend met met uw camera en instructies op pad kunt gaan in het reservaat.

Let op: U kunt deze excursie uitsluitend boeken in combinatie met een meerdaags reisarrangement uit ons programma.

Specificaties

7302
v.a.€ 20
Halve dag
Dagelijks bij voldoende deelname (min. 2 personen) om 08.00, 11.00 en 14.00 uur
Inbegrepen, vervoer per 4WD safarivoertuig
Niet inbegrepen
Eswatini (Swaziland)
Mlilwane Wildlife Sanctuary
Mlilwane Wildlife Sanctuary
Alle leeftijden
  • Game-drive in open 4WD safarivoertuig
  • Gekwalificeerde Swazi-gids
  • Persoonlijke uitgaven en fooien
  • Fooi gids
Dagprogramma
Dagprogramma -

Maak een game-drive door het mooie Mlilwane Game Reserve met een ervaren Swazi-gids in een open 4WD safarivoertuig. Terwijl u het gebied afspeurt op zoek naar zebra’s, wildebeesten, kudu’s, krokodillen, nyala’s, impala’s, zwijnen, waterbokken, steenbokken, duikers, klipspringers, oribi’s en meer, vertelt de gids u alles wat u wilt weten. De gids weet niet alleen veel van de dieren en vogels, maar ook van de planten waarvan een aantal een medicinale werking hebben.

Luipaard, mongoose, aardwolf, civet en genet zijn een aantal zeldzame dieren die niet vaak gezien worden, maar de gids zal zijn uiterste best doen om ze op te sporen en wie weet heeft u geluk om één van hen te zien.

Bij voldoende deelname (minimaal 2 personen) vertrekken de game-drives op de volgende tijden: 8:00, 11:00 en 14:00. De game-drive duurt zo’n 1,5 uur.

Tarieven

Tarieven


R
p.o.a. = Prijs op aanvraag
Foto's