Paardrijtocht door het Mlilwane Game Reserve

Algemene informatie

Op de rug van een prachtig paard zult u zich één voelen met de natuur van Mlilwane Game Reserve. Maak een game-drive te paard tussen de zebra’s, kudu’s, wildebeesten, springbokken en vele andere prachtige dieren. Er zijn verschillende opties, zowel voor beginners als ervaren rijders.

Rijdt samen met een ervaren Swazi-gids door de graslanden en heuvels van de Ezulwini Vallei en relax op een sportieve manier in de ‘bush’.

Let op: U kunt deze excursie uitsluitend boeken in combinatie met een meerdaags reisarrangement uit ons programma.

Specificaties

7325
v.a.€ 24
Halve dag
Dagelijks bij voldoende deelname, Rock of Execution tocht vertrekt om 8 uur
N.v.t.
Niet inbegrepen
Eswatini (Swaziland)
Mlilwane Rest Camp
Mlilwane Rest Camp
Vanaf 6 jaar
  • Paardrijtocht met Swazi-gids
  • Gebruik van helm
  • Snack en drankje bij de Rock of Execution tocht
  • Persoonlijke uitgaven en fooien
  • Niet genoemde maaltijden en drankjes
Dagprogramma
Dagprogramma -

Het is mogelijk om een tocht te maken van 1, 2 of 3 uren met een ervaren Swazi-gids. Deze optie is ook geschikt voor beginners aangezien het tempo niet hoog ligt en de nadruk op het rijden tussen het wild en in de mooie natuur van Mlilwane Game Reserve ligt.

Voor de meer ervaren rijder of de beginner die van avontuur houdt en wel een beetje ervaring heeft, is er de ‘Rock of Execution Challenge’. Deze tocht neemt zo’n 3 tot 4 uren in beslag en voert u naar de top van de Nyonyane Mountain, ook wel bekend als de Rock of Execution van waaraf u een prachtig uitzicht heeft over de vallei. U krijgt iets te drinken en snacks wanneer u de Rock of Execution bereikt heeft. Deze tocht is geschikt voor deelnemers vanaf 6 jaar en kent een minimum van 2 deelnemers. U vertrekt ’s ochtends om 8:00 vanaf het Mlilwane Rest Camp.

Alle paardrijtochten vertrekken vanaf het Mlilwane Rest Camp en het dragen van een helm is voor iedereen verplicht (helmen worden verschaft).

Let op: maximum gewicht voor deelnemers aan deze tocht is 95 kg

 

Tarieven

Tarieven


R
p.o.a. = Prijs op aanvraag
Foto's