Een rondje door eSwatini (budget)

Algemene informatie

Een zeer verrassende trip! Maak tijdens dit reisonderdeel uitgebreid kennis met het kleine koninkrijk eSwatini. De meeste toeristen gebruiken eSwatini als een stopover van het Krugerpark naar Kwazulu Natal en verlaten na één of twee nachten het land. En dit is jammer, want eSwatini heeft veel te bieden! Naast het feit dat het massa toerisme dit land nog niet heeft gevonden, kunt u genieten van de rijke cultuur, de vriendelijkheid van de bevolking, de prachtige natuur en de mogelijkheid om diverse activiteiten te ondernemen (wat te denken van Rhino walks, game-drives, paardrijtochten, wandelingen, fietstochten en canopy tours).

Deze trip is ook zeer geschikt om met het hele gezin te maken! eSwatini is een kindvriendelijk land met activiteiten voor zelfs de allerkleinsten.

Dit reisonderdeel is uitstekend te boeken in combinatie met een van onze andere reizen. U rijdt zelf door het land, kies hier uw auto.

Specificaties

8087
6 dagen
Dagelijks
Eswatini (Swaziland)
Mlilwane Wildlife Sanctuary
Hlane Royal National Park
Alle leeftijden
  • 5 overnachtingen in genoemde budget accommodaties of gelijkwaardig
  • 5 x ontbijt
  • Vluchten en evt visum
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • 6 dagen autohuur en bijkomende kosten
  • Niet genoemde maaltijden en drankjes
  • Optionele activiteiten
  • Entreegelden en conservation fees
  • eSwatini Bed Levy a R 7,50 per persoon per nacht
Dagprogramma
Dag 1-2: Mlilwane Wildlife Sanctuary -

Uw trip start bij het Mlilwane Wildlife Sanctuary. Dit prachtige gebied ligt in de Ezulwini Valley dat ook wel ‘Valley of the Heavens’ wordt genoemd. Dieren die hier leven zijn o.a. jakhalsen, zebra’s, wildebeesten, nijlpaarden, krokodillen, wilde katten, kudu’s, struisvogels, verschillende soorten apen, waterbokken, steenbokken en andere bokken en antilopesoorten.

Twee nachten verblijft u in het Mlilwane Wildlife Sanctuary in een rondavel op basis van logies en ontbijt.

U kunt met uw eigen auto het park verkennen, maar u kunt ook een begeleide game-drive boeken of wat dacht u van een mooie sunset of sunrise game-drive? Daarnaast zijn hier ook andere activiteiten te ondernemen. Zo kunt u hier prachtige wandelingen maken of een tocht per mountainbike, beide met of zonder begeleiding of paardrijden.

Dag 2-3: Mlilwane Wildlife Sanctuary - Phophonyane (99,5 km, ca. 1 uur en 41 min. rijden) -
Dag 5: Phophonyane - Hlane Royal National Park (123 km, ca. 2 uur rijden) -
Dag 6: Einde reisonderdeel -
Tarieven

Tarieven


R
p.o.a. = Prijs op aanvraag
Foto's