Actieve fiets- en wandeltocht naar Cape Point

Algemene informatie

Cape Point is een van de mooiste natuurgebieden van de West Kaap. U rijdt de prachtige route langs de kust over de Chapman’s Peak Drive. Vanuit Hout Baai kunt u optioneel een boottochtje maken naar een zeeleeuwenkolonie. Aangekomen in het natuurreservaat kunt u zelf bepalen of u een lange of korte fietsrit wilt maken (per e-bike). Bij Cape Point kunt u een hike van zo’n 30 minuten naar Kaap de Goede Hoop maken. In het reservaat krijgt u een picknick lunch en tot slot bezoekt u nog een pinguïnkolonie.

Deze actieve fiets/wandel/boottocht van één dag laat u de indrukwekkende omgeving zien onder begeleiding van een gekwalificeerde gids.

Let op: U kunt deze excursie uitsluitend boeken in combinatie met een meerdaags reisarrangement uit ons programma.

Specificaties

7265
v.a.€ 54
Hele dag
Dagelijks, bij minimaal 4 personen
Ja
Picnic lunch
West-Kaap
Kaapstad
Kaapstad
Alle leeftijden
 • Transfer van/naar uw accommodatie in Kaapstad
 • Picknick lunch
 • Gebruik van e-bikes
 • Gekwalificeerdegids
 • Entreegelden Cape Point (vanaf 1 januari 2019 is de entree voor Boulders Beach NIET meer inbegrepen)
 • Vluchten en evt. visum
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Persoonlijke uitgaven en fooien
 • Niet genoemde maaltijden en drankjes
 • Optionele boot tocht naar de zeeleeuwenkolonie (ZAR 80 per persoon)
 • Vanaf 1 januari 2019: entreegelden Boulders Beach
Dagprogramma
Dagprogramma -

Via Clifton, Camps Bay en Llandudno rijdt u naar Hout Bay. Hier kunt u een optionele half uur durende boottocht maken (kosten +/- R 80 pp). U vaart naar de zeeleeuwenkolonie. In het seizoen kunt u misschien ook walvissen bewonderen. De tocht vervolgt zich via de Chapman’s Peak Drive naar Simons Town. Hier kunt u de grote pinguïnkolonie bij Boulder’s Beach te bekijken.

Op het moment dat u in het Cape of Good Hope Nature Reserve bent, wordt de bus omgeruild voor een e-bike en kunt u in alle vrijheid het natuurreservaat bewonderen. Het busje blijft achter de fietsers, dus u kunt weer instappen wanneer u moe bent van het fietsen.

De picknick lunch wordt op het strand of in het natuurreservaat genuttigd.

De volgende stop is Cape Point, waar u de vuurtoren te voet gaat beklimmen. Vervolgens kunt u van Cape Point naar Kaap de Goede Hoop wandelen. Op de weg terug naar Kaapstad rijdt u via Scarborough en Kommetjie (spreek uit Kommekie).

Vergeet niet om goede wandelschoenen, zonnebrandcreme en zwemkleding (indien de lunch op het strand genuttigd wordt) mee te nemen. Een pet of hoed en zonnebril mogen natuurlijk ook niet ontbreken. Tot slot: vergeet uw camera niet om al het moois tijdens uw vakantie in Zuid-Afrika vast te kunnen leggen.

Tarieven

Tarieven


R
p.o.a. = Prijs op aanvraag
Foto's