Laden...
Ook zeer geschikt voor kinderen!
14 dagen

Laat u tijdens deze reis helemaal meeslepen in het pure ‘Out of Africa’ gevoel! U bezoekt maar liefst drie wildreservaten waar u oog in oog kunt komen te staan met..

Zelf 4x4 rijden, maar met gids als back up!
9 dagen

Dit is absoluut een speciale reis! U rijdt zelf met een 4×4 voertuig door afgelegen gebieden in Zuid-Afrika, Eswatini (Swaziland) en Lesotho. Echter er is begeleiding van een professionele gids..

Vroegboekkorting!
12 dagen

Bij deze reis overnacht u in kleinschalige luxe kampen op de mooiste locaties. Tijdens safari’s met open safarivoertuigen, wandelingen door de bush en tochten per boot en mokoro ontdekt u..

7 dagen

Tijdens deze 7-daagse begeleide privé rondreis combineert u twee hoogtepunten van Zuid-Afrika, namelijk de ‘Moederstad’ Kaapstad en safariwalhalla Timbavati Private Nature Reserve, gelegen in het Greater Kruger National Park. In..

7 dagen

Deze korte reis combineert de uitstekende safarimogelijkheden van Zuid-Afrika met de fantastische stranden en fascinerende onderwaterwereld van Mozambique. Een afwisselende reis met voldoende mogelijkheden voor het spotten van wild, (onder)wateractiviteiten,..

7 dagen

Een onvergetelijke belevenis in de prachtige natuur van Botswana onder leiding van uitstekende gidsen. U kampeert in tweepersoonstenten in de Okavango Delta en het Moremi Game Reserve in het noord-westen..

15 dagen

Ervaar de spanning van reizen door gebieden waar zelden toeristen komen! De echte avonturiers komen zeker aan hun trekken tijdens deze 4×4 kampeersafari. In 15 dagen rijddt u zo’n 2300..

7 dagen

Tijdens deze zevendaagse safaritocht bezoekt u niet alleen enkele van de mooiste parken in de provincie Kwazulu Natal (zoals het iSimangaliso Wetlands Park, St.Lucia Estuary en het Hluhluwe-Imfolozi wildpark), maar..

Nieuwe reis!
22 dagen

U kunt deze reis ook eindigen in Kasane of Maun. Vraagt u ons om een aangepast reisprogramma. Deze reis combineert twee totaal verschillende landen. Het droge en uitgestrekte Namibië met..

11 dagen

Geniet van al het natuurschoon wat Botswana te bieden heeft! U overnacht tijdens deze reis midden in de natuur, zonder in te hoeven leveren aan comfort. Overnachtingen zijn in zogenaamde..

Vroegboekkorting! Vraagt u ons naar de voorwaarden
9 dagen

De komende 9 dagen gaat u op safari in Botswana. U gaat kamperen, maar dan net even anders! Het camp wordt op iedere bestemming voor u opgezet. U slaapt in..

14 dagen

Deze reis is zoveel mooier dan de naam doet vermoeden! U slaapt in een aantal zeer kleinschalige kampen midden in de natuur en tussen de wilde dieren (Big Five). Bij..