Laden...
Ook zeer geschikt voor kinderen!
14 dagen

Laat u tijdens deze reis helemaal meeslepen in het pure ‘Out of Africa’ gevoel! U bezoekt maar liefst drie wildreservaten waar u oog in oog kunt komen te staan met..

7 dagen

Twee absolute hoogtepunten in één reis! En dat onder begeleiding van een professionele gids en met uw eigen gezelschap! Verken Kaapstad tijdens een korte stadstour en maak kennis met de..

15 dagen

Ervaar de spanning van reizen door gebieden waar zelden toeristen komen! Als echte avonturier komt u zeker aan uw trekken tijdens deze prachtige 4×4 kampeersafari. In 15 dagen rijdt u..

Nieuwe reis!
22 dagen

U kunt deze reis ook eindigen in Kasane of Maun. Vraagt u ons om een aangepast reisprogramma. Deze reis combineert twee totaal verschillende landen. Het droge en uitgestrekte Namibië met..

11 dagen

Geniet van al het natuurschoon wat Botswana te bieden heeft! U overnacht tijdens deze reis midden in de natuur, zonder in te hoeven leveren aan comfort. Overnachtingen zijn in zogenaamde..

Vroegboekkorting! Vraagt u ons naar de voorwaarden
9 dagen

De komende 9 dagen gaat u op safari in Botswana. U gaat kamperen, maar dan net even anders! Het camp wordt op iedere bestemming voor u opgezet. U slaapt in..

7 dagen

Deze budgetreis is de ideale kennismaking met wilde dieren en de bush in het noordelijke deel van Zuid-Afrika. U verblijft op prachtige locaties en in budget-vriendelijke accommodaties. U reist vanaf..

7 dagen

U verblijft op prachtige locaties en in mooie accommodaties. U bezoekt als eerste het Welgevonden Game Reserve waar u veel wild kunt spotten. Via het bosrijke en bergachtige gebied rond..

14 dagen

Een heerlijke kennismakingsreis met het noordelijk deel van Zuid-Afrika. U verblijft in fijne accommodaties en kunt genieten van ongekend natuurschoon en wildlife. U bezoekt verschillende wildparken waaronder het Krugerpark, verblijft..

7 dagen

Deze reis is een mooie kennismaking met de Afrikaanse Bush en hopelijk ziet u de befaamde Big Five tijdens safari’s. U reist door het Noorden van Zuid-Afrika en bezoekt als..

14 dagen

Deze luxe en bijzondere reis start vanuit Johannesburg. Met een comfortabele auto rijdt u via de prachtige Panoramaroute naar het wereldberoemde Kruger National Park. Hier zijn de wilde dieren natuurlijk..