Laden...
Ook geschikt voor kinderen!
14 dagen

Deze reis brengt u naar een aantal schitterende wildreservaten waar u de Big Five kunt zien zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over malaria. Deze reis is ook..

Zelf 4x4 rijden, maar met gids als back up!
9 dagen

Dit is absoluut een speciale reis! U rijdt zelf met een 4×4 voertuig door afgelegen gebieden in Zuid-Afrika, Eswatini (Swaziland) en Lesotho. Echter er is begeleiding van een professionele gids..

Vroegboekkorting!
12 dagen

Bij deze reis overnacht u in kleinschalige luxe kampen op de mooiste locaties. Tijdens safari’s met open safarivoertuigen, wandelingen door de bush en tochten per boot en mokoro ontdekt u..

15 dagen

Route: begin en einde in Johannesburg. Ervaar de spanning van reizen door gebieden waar zelden toeristen komen! De echte avonturiers komen zeker aan uw trekken tijdens deze 4×4 kampeersafari. In..

7 dagen

Route: begin in Johannesburg en einde in Durban (transfer terug naar Johannesburg ook mogelijk) Tijdens deze zevendaagse safaritocht bezoekt u niet alleen enkele van de mooiste parken in de provincie..

Nieuwe reis!
22 dagen

Route: begin en einde in Windhoek. U kunt deze reis ook eindigen in Kasane of Maun. Vraagt u ons om een aangepast reisprogramma. Deze reis combineert twee totaal verschillende landen...

11 dagen

Route: Maun naar Kasane of v.v. Geniet van al het natuurschoon wat Botswana te bieden heeft! U overnacht tijdens deze reis midden in de natuur, zonder in te hoeven leveren..

Vroegboekkorting! Vraagt u ons naar de voorwaarden
9 dagen

Route: Maun – Livingstone/Victoria Falls. De komende 9 dagen gaat u op safari in Botswana. U gaat kamperen, maar dan net even anders! Het camp wordt op iedere bestemming voor..

14 dagen

Route: begin en einde in Johannesburg Deze reis is zoveel mooier dan de naam doet vermoeden! U slaapt in een aantal zeer kleinschalige kampen midden in de natuur en tussen..

Maximaal 6 personen
13 dagen

Route: begin en einde in Windhoek Namibië is ongetwijfeld één van de meest fascinerende landen van zuidelijk Afrika. Behalve de fantastische landschappen vindt u hier ook gastvrijheid, een uitstekende keuken..

7 dagen

Route: begin en einde in Johannesburg. Tijdens deze camperreis heeft u de mogelijkheid om rustig te genieten van de natuur in de provincies Mpumalanga en Limpopo. U overnacht in Sabie,..

8 dagen

Route: begin en einde in Johannesburg. Deze acht daagse busreis is speciaal geschikt voor mensen in een rolstoel en hun familie, vrienden en/of begeleiders. Op unieke wijze maakt u kennis..