Laden...
Adventure truck reis!
13 dagen

The Best of Namibië Deze 13 daagse safari reis per adventure truck vertrekt vanaf Kaapstad en eindigt in Windhoek*. U overnacht op campings**. De reis kan ook in omgekeerde richting..

Adventure truck reis!
13 dagen

Deze volledige verzorgde camping safarireis per adventure truck biedt de reiziger een avontuurlijke maar ook relaxte en verzorgde vakantie. Alles wordt voor u geregeld: tenten opzetten, maaltijden worden bereid en..

Adventure truck reis! Botswana en Victoria Falls Explorer!
7 dagen

Botswana en Vic Falls Een super leuke en avontuurlijke rondreis in een kleine groep per adventure truck, waarbij u veel ziet in korte tijd! Tijdens deze reis bezoekt u geweldige..

12 daagse avontuurlijke Namibie explorer
12 dagen

Namibië eplorer Een avontuurlijke reis door het fascinerende Namibië onder leiding van een deskundige gids. Het land van open vlaktes, schitterende uitzichten en wonderlijke natuur. Een woestijn die eruit ziet..

14 dagen

Uw zintuigen maken overuren als u te voet de imposante Blyde River Canyon in gaat, oog in oog komt te staan met de dierenwereld van Zuid-Afrika, het gras langs uw..

Topreis! 4 landen in 1 reis!
20 dagen

U bezoekt tijdens deze fantastische reis vier landen van het Afrikaanse continent. Beginnend in Kaapstad gaat u via de Cederbergen met rotsschilderingen en rooibosboerderijen naar de spectaculaire Fish River Canyon..

19 dagen

Tijdens deze complete, afwisselende en avontuurlijke rondreis door Zuid-Afrika komen alle hoogtepunten aan bod: safari’s in het Krugerpark en Hluhluwe Imfolozi Game Reserve, de wijnlanden rondom Stellenbosch, de indrukwekkende Drakensbergen..

7 dagen

Een reis naar Zuid-Afrika is een fantastische belevenis en de bekende Tuinroute is een gebied dat u zeker niet mag missen. U staat oog in oog met wilde dieren, kunt..