Laden...
7 dagen

Deze korte reis combineert de uitstekende safarimogelijkheden van Zuid-Afrika met de fantastische stranden en fascinerende onderwaterwereld van Mozambique. Een afwisselende reis met voldoende mogelijkheden voor het spotten van wild, (onder)wateractiviteiten,..

22 dagen

Een avontuurlijke trip voor de actieve 40+ reiziger die houdt van prachtige natuur, wilde dieren en nieuwsgierig is naar andere culturen. Deze Adventure Truck reis voert u door vier fascinerende..

16 dagen

Namibië: ‘Africa’s Adventure Playground’! Het land van de genadeloos brandende zon, rode woestijnen met enorme zandduinen en uitgestrekte en verlaten landschappen! Het land van de wilde paarden en de zeldzame..

16 dagen

U bezoekt maar liefst vijf landen tijdens deze avontuurlijke reis: Zuid-Afrika, Eswatini (voorheen Swaziland), Lesotho, Mozambique en Zimbabwe. Deze reis doet zijn naam eer aan, u bezoekt zeker de hoogtepunten..

10% korting bij vertrek op 17 augustus
15 dagen

Filmbeelden en inspirerende verhalen over Afrika komen op deze reis tot leven. Deze reis is een onmogelijk te beschrijven ervaring. Maar eenmaal besmet met het Afrikavirus, zal het u niet..

11 dagen

Namibië staat bekend als het land van uitgestrekte open vlaktes, rode woestijn, nog oorspronkelijke levende stammen, onbedorven natuur en safari mogelijkheden. Het land is maar liefst 20 keer zo groot..

Nieuwe reis!
13 dagen

Tijdens deze prachtige rondreis ‘ontdekt’ u Zimbabwe in een relaxt tempo. U verblijft vaak meerdere nachten op dezelfde plaats, zodat u het gebied echt kunt ontdekken. Start bij de bekende..

21 dagen

Deze avontuurlijke reis begint en eindigt bij de machtige Victoria watervallen in Livingstone. In een kleine groep van maximaal 12 personen en met deskundige gidsen, reist u door fascinerend Botswana..

17 dagen

Een reis met een ongekende variëteit aan landschappen: van het eeuwig groene fynbos tot fraaie berglandschappen en van mangrove wouden tot weidse savannes vol groot wild. Een fascinerende reis waarin..

Er geldt een special bij vertrek op 2 november 2019. Vraagt u ons naar de voorwaarden.
16 dagen

Een avontuurlijke reis voor een betaalbare prijs! Bij deze reis ontdekt u drie verschillende landen in zuidelijk Afrika en verblijft u in een verscheidenheid aan accommodaties. Bezoek top-locaties voor het..

Er geldt een special op geselecteerde vertrekdata. Vraagt u ons naar de voorwaarden.
14 dagen

Bij deze groepsreis, in een kleine groep van 4 tot 12 personen, staat Botswana centraal. Het land is een paradijs voor safariliefhebbers, met een verscheidenheid aan fantastische wildparken waar u..

14 dagen

Uw zintuigen maken overuren als u te voet de imposante Blyde River Canyon in gaat, oog in oog komt te staan met de dierenwereld van Zuid-Afrika, het gras langs uw..