Laden...
22 dagen

Route: begin in Kaapstad, einde in Victoria Falls (omgekeerde volgorde ook mogelijk of begin in Windhoek). Een avontuurlijke trip voor de actieve 40+ reiziger die houdt van prachtige natuur, wilde..

16 dagen

Route: begin en einde in Windhoek. Namibië: ‘Africa’s Adventure Playground’! Het land van de genadeloos brandende zon, rode woestijnen met enorme zandduinen en uitgestrekte en verlaten landschappen! Het land van..

16 dagen

Route: Johannesburg – Victoria Falls. U bezoekt maar liefst vijf landen tijdens deze avontuurlijke reis: Zuid-Afrika, Eswatini (voorheen Swaziland), Lesotho, Mozambique en Zimbabwe. Deze reis doet zijn naam zeker eer..

15% korting bij vertrek op 29 juli en 10% korting bij vertrek op 17 augustus
15 dagen

Begin en einde in Victoria Falls (Zimbabwe) Filmbeelden en inspirerende verhalen over Afrika komen op deze reis tot leven. Deze reis is een onmogelijk te beschrijven ervaring. Maar eenmaal besmet..

15% korting bij vertrek op 7 juli
11 dagen

Route: begin en einde Windhoek. Namibië staat bekend als het land van uitgestrekte open vlaktes, rode woestijn, nog oorspronkelijke levende stammen, onbedorven natuur en safari mogelijkheden. Het land is maar..

Nieuwe reis!
13 dagen

Route: Victoria Falls – Harare Tijdens deze prachtige rondreis ‘ontdekt’ u Zimbabwe in een relaxt tempo. U verblijft vaak meerdere nachten op dezelfde plaats, zodat u het gebied echt kunt..

21 dagen

Route: begin en einde in Livingstone, Zambia. Deze avontuurlijke reis begint en eindigt bij de machtige Victoria watervallen in Livingstone. In een kleine groep van maximaal 12 personen en met..

17 dagen

Route: begin in Johannesburg, einde in Kaapstad Een reis met een ongekende variëteit aan landschappen: van het eeuwig groene fynbos tot fraaie berglandschappen en van mangrove wouden tot weidse savannes..

16 dagen

Route: begin en einde in Johannesburg Een avontuurlijke reis voor een betaalbare prijs! Bij deze reis ontdekt u drie verschillende landen in zuidelijk Afrika en verblijft u in een verscheidenheid..

14 dagen

Route: begin in Johannesburg en einde in Victoria Falls. Bij deze groepsreis, in een kleine groep van 4 tot 12 personen, staat Botswana centraal. Het land is een paradijs voor..

14 dagen

Route: begin en einde in Johannesburg Uw zintuigen maken overuren als u te voet de imposante Blyde River Canyon in gaat, oog in oog komt te staan met de dierenwereld..

14 dagen

Route: begin en einde in Johannesburg Deze prachtige trip laat u kennismaken met de ‘minder bekende’ natuurgebieden Kosi Bay en Mkuze Game Reserve in Zuid-Afrika, het kleine koninkrijk eSwatini (Swaziland)..