Accommodaties

Ieder budgetUnieke locatiesUitstekende prijzenBeste prijs - kwaliteitZorgvuldig geselecteerd

Overnachtingsadressen

Zuid-Afrika beschikt over een enorm groot aanbod aan accommodaties. Voor elk budget is er wel wat te vinden.
En ook in bijna iedere plaats en elk gebied zijn overnachtingsplaatsen te vinden.  Het land is groot en om de grote afstanden te kunnen overbruggen is het nodig regelmatig te overnachten.

Wij werken samen met door ons zorgvuldig geselecteerde accommodaties. Wij beoordelen de accommodatie op prijs, kwaliteit, service en betrouwbaarheid. Veel van deze accommodaties hebben wij zelf bezocht.

In de loop van de jaren hebben wij een goede relatie opgebouwd met goede inkoopprijzen gebaseerd op ons volume. Wij laten u meeprofiteren van deze goede inkoopprijzen door u de laagst mogelijke prijs aan te bieden.

In ons aanbod vindt u veel kleinschalige,  gezellige en/of unieke accommodaties. Allen blinken ze in verschillende dingen uit,  zoals b.v. sfeer, ligging, service, inrichting, uniekheid, culinair of persoonlijkheid. Van leuke boutique hotels en guesthouses in steden als Kaapstad en Johannesburg, basic camps en lodges midden in de natuur van de nationale parken, tot aan prachtige, sfeervolle safari lodges en tented camps in private game reserves en andere natuurgebieden.

Wij zoeken voor u accommodaties die passen bij uw wensen en budget. Als wij een offerte maken controleren we eveneens of er beschikbaarheid is op de door u gewenste data. Iets offreren wat niet beschikbaar is heeft immers weinig zin?

Indien de offerte u aanspreekt bieden wij als gratis service aan de accommodaties voor u alvast in optie te zetten tot de vervaldatum van uw offerte.

Indien een accommodatie toch vol blijkt te zitten op moment van acceptatie van de offerte zoeken wij een passend alternatief voor u.

Hier vindt u vele voorbeeldreizen welke u kunt boeken. Of u kunt ze gebruiken ter inspiratie voor uw droomrondreis! Heeft u zelf een reis uitgestippeld? Ook dan werken wij uw droomreis graag voor u uit.

Wilt u liever kamperen? Ook uw complete kampeerreis kunnen wij voor u regelen. De campings in Zuidelijk Afrika zijn vaak gelegen op prachtige plaatsen. U heeft de keuze uit diverse types  campers. Wij werken met gerenommeerde camper leveranciers samen.

Een voorbeeld van een rondreis per camper vindt u hier. Heeft u zelf al een reis uitgestippeld? Nadat u uw camper via ons heeft gereserveerd kunnen wij de door u gewenste campings ook voor u reserveren. De campings dienen uiterlijk 6 weken voor vertrek te worden gereserveerd.

Neem contact op met  één van onze Nederlands of Afrikaans sprekende reis consulenten voor een advies op maat

  • Lokale kennis en lokaal werkzaam en bereikbaar
  • Deelnemer van SGR
  • Professioneel advies
  • De beste prijs-kwaliteit verhouding
  • Geen tussenpersonen

‘Glamping’ – tented camps
Deze term zult u ongetwijfeld op onze website gaan tegenkomen. Glamping, of Boutique Camping, is een perfecte manier van reizen voor mensen die houden van het buitenleven en de natuur, maar meer comfort zoeken dan een tweepersoons koepeltentje met matras op de grond.

Tijdens een glamping vakantie overnacht u in tented camps. Deze camps variëren in luxe. Zo zijn er eenvoudigere self catering camps waar u zelf uw maaltijden kunt koken tot zeer luxe camps waarbij u verblijft op basis van volpension of all inclusive en inclusief game-drives en/of andere activiteiten.

Wat deze camps allemaal met elkaar gemeen hebben, is dat u slaapt in een ‘kamer’, maar dan wel 1 met canvas muren. U slaapt in comfortabele bedden met fris beddengoed en beschikt over uw eigen badkamer. En dat veelal midden in de bush! Hier kunt u het befaamde ‘Out of Africa’ gevoel ervaren. U vindt deze tented camps door heel Zuid-Afrika. En ook in Botswana kunt u prachtige reizen maken waarbij u in tented camps overnacht.

Safari Lodges
Voor iedereen die wel graag in de bush overnacht, maar waarvoor canvas muren net iets te avontuurlijk zijn, zijn er safari lodges. Ook deze lodges zijn vaak prachtig gelegen, midden in de natuur. Ook hier kunt u rekenen op uitstekende service en faciliteiten met soms zelfs een zwembad. Verblijf is vaak op basis van volpension/all inclusive en inclusief game-drives/activiteiten.

Interesse?

Mijn wensenlijst

Onderstaande wensenlijst wordt meegestuurd met uw aanvraag. Op basis hiervan kunnen we voor u een voorstel maken wat aansluit bij uw wensen.