Accommodaties

Ieder budgetUnieke locatiesUitstekende prijzen

Zuid-Afrika beschikt over een enorm groot aanbod aan accommodaties, voor ieder budget! In iedere plaats en in ieder gebied is er wel een geschikte overnachtingsplaats te vinden. En dat is maar goed ook, het land is groot en zo kunt u de te rijden afstanden goed overbruggen.

Wij werken samen met uitstekende accommodaties, allen met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Veel van deze accommodaties hebben wij zelf bezocht en hebben een goede relatie opgebouwd. Zo kunnen wij u de beste prijs garanderen.

In ons aanbod vindt u voornamelijk kleinschalige gezellige en/of unieke accommodaties. Allen blinken ze in verschillende dingen uit zoals onder andere sfeer, ligging, service, inrichting, uniekheid, op culinair gebied, etc. Van leuke boutique hotels en guesthouses in steden als Kaapstad en Johannesburg, basic camps en lodges midden in de natuur van de nationale parken tot aan prachtige, sfeervolle safari lodges en tented camps in private game reserves en andere natuurgebieden.

Hier vindt u vele voorbeeldreizen welke u kunt boeken. Of gebruik ze ter inspiratie voor uw droomrondreis! Heeft u zelf een reis uitgestippeld? Ook dan werken wij uw droomreis graag voor u uit.

Wilt u liever kamperen? Ook uw complete kampeerreis kunnen wij voor u regelen. De campings zijn gelegen op prachtige plaatsen en u heeft een ruime keuze uit campers, aangezien wij met verschillende vervoerders werken. Een voorbeeld van een rondreis per camper vindt u hier. Heeft u zelf een reis uitgestippeld? Ook deze werken wij graag voor u uit!

Neem contact op met  één van onze Nederlands of Afrikaans sprekende reis consulenten voor een advies op maat

  • Lokale kennis en lokaal werkzaam en bereikbaar
  • Deelnemer van SGR
  • Professioneel advies
  • De beste prijs-kwaliteit verhouding
  • Geen tussenpersonen

‘Glamping’ – tented camps
Deze term zult u ongetwijfeld op onze website gaan tegenkomen. Glamping, of Boutique Camping, is een perfecte manier van reizen voor mensen die houden van het buitenleven en de natuur, maar meer comfort zoeken dan een tweepersoons koepeltentje met matras op de grond.

Tijdens een glamping vakantie overnacht u in tented camps. Deze camps variëren in luxe. Zo zijn er eenvoudigere self catering camps waar u zelf uw maaltijden kunt koken tot zeer luxe camps waarbij u verblijft op basis van volpension of all inclusive en inclusief game-drives en/of andere activiteiten.

Wat deze camps allemaal met elkaar gemeen hebben, is dat u slaapt in een ‘kamer’, maar dan wel 1 met canvas muren. U slaapt in comfortabele bedden met fris beddengoed en beschikt over uw eigen badkamer. En dat veelal midden in de bush! Hier kunt u het befaamde ‘Out of Africa’ gevoel ervaren. U vindt deze tented camps door heel Zuid-Afrika. En ook in Botswana kunt u prachtige reizen maken waarbij u in tented camps overnacht.

Safari Lodges
Voor iedereen die wel graag in de bush overnacht, maar waarvoor canvas muren net iets te avontuurlijk zijn, zijn er safari lodges. Ook deze lodges zijn vaak prachtig gelegen, midden in de natuur. Ook hier kunt u rekenen op uitstekende service en faciliteiten met soms zelfs een zwembad. Verblijf is vaak op basis van volpension/all inclusive en inclusief game-drives/activiteiten.

Interesse?

Mijn wensenlijst

Onderstaande wensenlijst wordt meegestuurd met uw aanvraag. Op basis hiervan kunnen we voor u een voorstel maken wat aansluit bij uw wensen.