Creëer uw eigen droomreis!

Elk budgetGeheel op maatDeskundig advies

U kunt bij ons uw eigen rondreis samenstellen. Dit kan op meerdere manieren. U kunt direct contact met ons opnemen: we gaan dan met u in gesprek om uw wensen in kaart  te brengen en hierover een advies te geven, alvorens we een mooi voorstel voor u maken. U kunt ook op onze website rondkijken naar alle mogelijkheden die Zuid-Afrika heeft te bieden. Spreekt iets u aan? Voeg het toe aan uw wish list. Op deze manier kunt u zelf al uw wensen in kaart brengen. Vervolgens kunt u deze naar ons opsturen en kunnen wij u adviseren over hoe we hier uw droomreis van kunnen maken.

Wij noemen ons zelf niet voor niets de enige echte Zuid-Afrika Specialist en de accommodaties waar wij mee werken, hebben we kritisch beoordeeld en vaak ook zelf bezocht. Enkele andere voordelen van de Zuid-Afrika Specialist:

  • Lokale kennis en lokaal werkzaam en bereikbaar
  • lid van SGR
  • Professioneel advies
  • De laagste prijzen als online bedrijf vanuit Zuid-Afrika
  • Geen tussenpersonen

 

Zuid-Afrika, Voor welk wat wils

In Zuid-Afrika en Namibië is een zogenaamde self drive rondreis uiterest populair. Bent u avontuurlijk ingesteld? Wat dacht u dan van een 4×4 auto- of kampeerrondreis door Botswana? Liever een georganiseerde reis in groepsverband? Ook hier zijn er mogelijkheden voor zowel avontuurlijke reizen, kamperen of verblijf in accommodaties, gericht op jongeren of juist voor 40+. Een treinreis? of toch liever een prive chauffeur? Voor elk budget en elk type reiziger is er in Zuidelijk Afrika een droomreis  mogelijk. Vraag ons om advies.

Neem contact op met 1 van onze Nederlandse reis consulenten voor een advies op maat

  • Lokale kennis en lokaal werkzaam en bereikbaar
  • lid van SGR
  • Professioneel advies
  • De laagste prijzen als online bedrijf vanuit Zuid-Afrika
  • Geen tussenpersonen
Neem contact op

Accommodaties, wild en natuur, reisonderdelen

Wij kunnen verschillende soorten accommodaties voor u boeken, van simpele verblijfplaatsen tot de meest luxueuze hotels. Van een camping in de stad tot midden in de bush, vakantie villa’s, 3 tot 5 sterren hotels, luxe golf- en/of wijn estates, leuke en persoonlijke guesthouses, sfeervolle lodges, chalets, rest camps, tented camps, noem maar op! In Zuid-Afrika en Namibië is het veelal mogelijk om zelf, met uw eigen huurauto, door de parken te rijden. Maar u kunt er ook voor kiezen om een begeleide game-drive te maken. Wij vertellen u graag over de voor en nadelen van elke optie zodat u de voor u beste afweging kunt maken.Ook kunt u op onze website een aantal selecties maken van hoogtepunten waar wij vervolgens een volledige reis van u voor maken!

 

Interesse?

Mijn wensenlijst

Onderstaande wensenlijst wordt meegestuurd met uw aanvraag. Op basis hiervan kunnen we voor u een voorstel maken wat aansluit bij uw wensen.

Andere interessante pagina's