Creëer uw eigen droomreis!

Elk budgetGeheel op maatDeskundig adviesPersoonlijk contact

Eigen reis samenstellen

U kunt bij ons uw eigen rondreis samenstellen!  Dit kan op meerdere manieren:

1:  U kunt direct contact met ons opnemen per email of per telefoon. Wij gaan dan met u – in een persoonlijk gesprek – uw wensen in kaart brengen. Wij geven u aan de hand van uw specifieke wensen, budget en mogelijkheden een reisadvies.  Daarna werken wij een offerte voor u uit op basis van uw reiswensen. Wij controleren hierbij tevens de beschikbaarheid. Normaliter duurt het uitwerken van een offerte ca 1 week.

2: U gaat zelf op onze website rondkijken onder volledige reizen en reisonderdelen naar alle voorbeeldreizen en mogelijkheden. Spreekt iets u aan? Voeg het dan toe aan uw wish list (klik op het winkelmandje rechtsboven aan de website). Op deze manier kunt u zelf al uw wensen in kaart brengen. Vervolgens kunt u deze naar ons opsturen en kunnen wij u adviseren over hoe we hier uw droomreis van kunnen maken.

Wij noemen ons zelf niet voor niets de enige echte Zuid-Afrika Specialist. Wij beschikken over grote kennis en deskundigheid van Zuidelijk Afrika en een zeer hoog service niveau. Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel.  Dit geldt ook voor de accommodaties waar wij mee werken. Wij hebben deze veelal zelf bezocht en kritisch beoordeeld en hebben persoonlijk contact met onze leveranciers.

Enkele andere voordelen van de Zuid-Afrika Specialist:
– kennis van de lokale situatie en lokaal werkzaam
– deskundig personeel (Nederlanders, Zuid Afrikaners,
Belgen)
– deelnemer van de SGR (financiële veiligheid)
– bereikbaar op NL en Zuid-Afrikaans telefoonnummer
– in noodgeval dag en nacht op mobiel nummer bereikbaar
– de laagste prijzen door inkoopvolume
– geen tussenpersonen
– geen boekingskosten (m.u.v. vluchten)
– persoonlijk contact met uw eigen travel-consultant

 

 

Zuid-Afrika, Namibie of Botswana? Wij bieden voor elk wat wils!

In Zuid-Afrika, Namibië en Botswana is een zogenaamde self drive rondreis uiterst populair.

Bent u avontuurlijk ingesteld? Denk dan eens aan een  4×4 auto- of kampeerrondreis door Zuidelijk Afrika.

Liever een georganiseerde reis in groepsverband? Ook hier zijn volop mogelijkheden. Zowel avontuurlijke adventuretruck reizen, waarbij u kampeert of verblijft in accommodaties. Reizen gericht op jongeren of juist op 40+!

Ook een treinreis of een reis met prive chauffeur behoort tot de mogelijkheden.

Wij kunnen verschillende soorten accommodaties voor u boeken: van simpele verblijfplaatsen tot de meest luxueuze hotels. Van een camping in de stad tot midden in de bush. Van een luxe vakantievilla tot een 3,4,5 sterren hotel. Van een luxe golf- en/of wijn estates tot leuke, persoonlijke guesthouses, sfeervolle lodges, chalets, rest camps en tented camps, noem maar op!  Wij selecteren onze accommodaties zorgvuldig.

In Zuid-Afrika en Namibië is het veelal mogelijk om zelf, met uw eigen huurauto, door de parken te rijden. Maar u kunt er ook voor kiezen om een begeleide game-drive te maken. Wij vertellen u graag over de voor en nadelen van elke optie zodat u de voor u beste afweging kunt maken. Ook kunt u op onze website een aantal selecties maken van hoogtepunten waar wij vervolgens een volledige reis van u voor maken!

Voor elk budget en elk type reiziger is er in Zuidelijk Afrika een droomreis  mogelijk. Vraag ons om advies.
Neem contact op met een van onze deskundige travelconsultants!

Accommodaties, wild en natuur, reisonderdelen

Wij kunnen verschillende soorten accommodaties voor u boeken, van simpele verblijfplaatsen tot de meest luxueuze hotels. Van een camping in de stad tot midden in de bush, vakantie villa’s, 3 tot 5 sterren hotels, luxe golf- en/of wijn estates, leuke en persoonlijke guesthouses, sfeervolle lodges, chalets, rest camps, tented camps, noem maar op!

In Zuid-Afrika en Namibië is het veelal mogelijk om zelf, met uw eigen huurauto, door de parken te rijden. Maar u kunt er ook voor kiezen om een begeleide game-drive te maken. Wij vertellen u graag over de voor en nadelen van elke optie zodat u de voor u beste afweging kunt maken. Ook kunt u op onze website een aantal selecties maken van hoogtepunten waar wij vervolgens een volledige reis van u voor maken!

 

Interesse?

Mijn wensenlijst

Onderstaande wensenlijst wordt meegestuurd met uw aanvraag. Op basis hiervan kunnen we voor u een voorstel maken wat aansluit bij uw wensen.

Andere interessante pagina's