Shark Cage Diving in Kleinbaai

Algemene informatie

Altijd al de Great White shark van dichtbij willen zien? Dat kan in Zuid-Afrika! Het is een overgetelijke ervaring om onder water de haaien te zien. Nog meer reden om uw vakantie niet snel te vergeten. Deze activiteit vindt plaats vanuit Kleinbaai, niet ver van Hermanus. U kunt ook opgehaald worden in Kaapstad indien gewenst. De gepassioneerde marinebioloog aan boord zal u veel informatie geven en al uw vragen beantwoorden. Bij deze excursie zijn ontbijt of lunch (afhankelijk van uw vertrektijd), drankjes op de boot en soep met broodjes na afloop bij de prijs inbegrepen.

Let op: U kunt deze excursie uitsluitend boeken in combinatie met een meerdaags reisarrangement uit ons programma.

Specificaties

7332
v.a.€ 153
Halve dag
Dagelijks, weersafhankelijk
Mogelijk vanaf Kaapstad tegen betaling
Ontbijt of lunch inbegrepen en soep met broodjes na de boottocht
West-Kaap
White Shark House, Kleinbaai
White Shark House, Kleinbaai
Alle leeftijden
  • Boottocht met deskundige gids en bioloog aan boord
  • Shark cage dive en gebruik wetsuit, snorkel, handdoek etc
  • Ontbijt of lunch voor vertrek (afhankelijk van vertrektijd)
  • Soep en een broodje na boottocht
  • Vluchten en evt. visum
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en fooien
  • Transfers indien gewenst
Dagprogramma
Dagprogramma -

Deze unieke kans tijdens uw vakantie in Zuid-Afrika begint met een ontbijt of lunch (afhankelijk van uw vertrektijd) bij het Great White House in Kleinbaai (+/- 40 km van Hermanus). U geeft de maat voor uw wetsuit door en deze wordt voor u klaargelegd, de wetsuit is altijd schoon en droog! U krijgt instructies over veiligheid op de boot en tijdens de kooiduik en er wordt interessante informatie gegeven over haaien.

Daar loopt u naar de boot: Slashfin, zo’n 200 meter verderop. Het is zo’n 20 minuten varen richting Dyer island en dan gaat u voor anker en wordt de kooi in het water gelaten. Afhankelijk van het aantal deelnemers en de (weers-)omstandigheden blijft u daar zo’n 1 tot 2 uren. Wanneer u niet in de kooi bent om vanuit het water oog in oog te staan met de haaien, kunt u vanaf het (boven-)dek naar haaien en andere zeedieren zoeken (bijvoorbeeld walvissen, zeehonden en dolfijnen). Aan boord zijn drankjes en kleine snacks aanwezig. Er zijn pashokjes waar u zich kunt omkleden en toiletten aan boord. Wanneer het weer het toelaat, vaart u nog door de beruchte ‘Shark Alley’ en daarna keert u weer terug naar het Great White House waar u kunt napraten over deze enerverende ervaring onder het genot van een kopje soep en broodjes.

De haven waar de boot vertrekt ligt op ongeveer een half uur rijden vanaf Hermanus in Kleinbaai, vanaf Kaapstad is het zo’n 2 uur rijden. Een transfer van en naar Kleinbaai vanuit Kaapstad of Hermanus is mogelijk: kosten op aanvraag..

Let op: mocht u een transfer boeken vanaf Kaapstad en u neemt deel aan de excursie vroeg in de ochtend, dan zal de tijd dat u wordt opgehaald zeer vroeg in de ochtend zijn.

De precieze vertrektijd van de excursie  krijgt u een dag voorafgaande aan uw shark cage dive te horen, deze is namelijk afhankelijk van o.a. het weer en dus moeilijk om vooraf exact vast te leggen. Normaal gesproken zijn de tijden voor de excursie: 07:00-11:00 uur en 11:00-15:00 uur.

Aanvullende informatie -
Tarieven

Tarieven


R
p.o.a. = Prijs op aanvraag
Foto's