Wijn proeven bij verschillende Wine Estates

Algemene informatie

Uw gids haalt u op bij uw accommodatie in de regio Stellenbosch, Franschhoek, Paarl om u mee te nemen op een ontspannen wijntour door de prachtige Kaapse wijnlanden. De gidsen hebben veel kennis van wijnen en kennen tevens de vele verschillende estates zodat de route wordt bepaald aan de hand van uw wensen en voorkeuren.

Geniet van de mooie bergen en groene wijnplantages en de verschiedenheid aan heerlijke Zuid-Afrikaanse wijnen, zonder u zorgen te maken over alcoholcontroles. U wordt aan het einde van de excursie weer bij uw accommodatie gebracht.

In Zuid-Afrika worden heerlijke wijnen geproduceerd en wanneer u de West Kaap provincie bezoekt dan kan een trip naar de wijnlanden bijna niet ontbreken. Wat is er nou lekkerder dan een (halve) dag verschillende wine estates te bezoeken, meer te weten te komen over de productie van wijn en heel veel verschillende soorten te proeven. Omdat de Kaapse wijnlanden zo populair zijn voor wijnproeverijen, houdt de politie regelmatig alcoholcontroles. Boetes kunnen hoog zijn en er kan u zelfs een gevangenisstraf wachten wanneer u teveel gedronken heeft. Om optimaal te genieten van de verscheidenheid aan wijnen zonder zorgen, is het aan te raden om een wijntour met gids (en chauffeur) te doen. Uw gids is geschoold bij de Cape Wine Academy en kan u dus veel interessante informatie geven en kent ook de minder commerciële plekken. De groepsgrootte is nooit meer dan 12 personen.

Let op: U kunt deze excursie uitsluitend boeken in combinatie met een meerdaags reisarrangement uit ons programma.

Specificaties

7356
v.a.€ 69
Hele dag
Dagelijks
Inbegrepen vanaf uw accommodatie in Stellenbosch, Franschhoek of Paarl
Niet inbegrepen. Er wordt onderweg wel gestopt om te lunchen
West-Kaap
Stellenbosch, Franschhoek of Paarl
Stellenbosch, Franschhoek of Paarl
Vanaf 18 jaar
  • Transfer van en naar uw accommodatie in Stellenbosch, Franschhoek of Paarl
  • Wijnproeverijen met deskundige gids
  • Vluchten en evt. visum
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en fooien
  • Niet genoemde maaltijden en drankjes (lunch)
Dagprogramma
Programma -

Voor de dagtour wordt u tussen 09:15 en 10:00 opgehaald bij uw accommodatie in StellenboschFranschhoek of Paarl door uw gids. Uw gids zal bij u informeren naar speciale interesses en voorkeuren en de dag indelen naar aanleiding van de wensen van de gasten. U bezoekt tenminste 3 en wanneer de tijd het toelaat 4 wine estates. Alle wijnproeverijen (meestal 4-6 wijnen per estate) zijn bij de prijs inbegrepen, lunch is voor eigen rekening. Uw gids kan u advies geven over een geschikte plaats om te lunchen, vele wijnboerderijen hebben tevens een restaurant.

De halve dag wijntour kan in de ochtend of middag plaatsvinden, in overleg met u wordt afgesproken hoe laat u door de gids wordt opgehaald bij uw accomodatie in de regio Stellenbosch, Franschhoek, Paarl. U bezoekt 2 of 3 wijnboerderijen nabij uw verblijfplaats, waar u 4-6 wijnen per estate gaat proeven. Bij deze halve dag tour wordt niet gestopt om te lunchen.

Tarieven

Tarieven


R
p.o.a. = Prijs op aanvraag
Foto's