Dagsafari in het Krugerpark

Algemene informatie

Een volle dag wilde dieren spotten in het Kruger National Park vanuit een open safarivoertuig of minibusje met airconditioning. De ervaren gids zal zijn best doen om zoveel mogelijk leden van de Big Five (olifant, neushoorn, buffel, leeuw en luipaard) en andere prachtige dieren en vogels op te sporen zodat u ze kunt vastleggen op foto of film. Geniet van al het moois dat de Afrikaanse natuur te bieden heeft tijdens de game-drive. Deze dagtrip vertrekt vroeg in de ochtend vanuit Hazyview.

Deze dagtocht kunt u ook als prive-tour boeken met slechts uw eigen reisgezelschap, informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Let op: U kunt deze excursie uitsluitend boeken in combinatie met een meerdaags reisarrangement uit ons programma.

 

Specificaties

7291
v.a.€ 109
Hele dag
Dagelijks vanuit Hazyview tussen 05.00 en 05.30 uur (niet boekbaar in de periode 15 december 2018 t/m 7 januari 2019)
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Mpumalanga
Hazyview
Hazyview
Vanaf 8 jaar
  • Game-drive per open safarivoertuig of minibus met airconditioning
  • Transfers van en naar Hazyview
  • Mineraalwater tijdens de game-drive
  • Conservation fee
  • Persoonlijke uitgaven en fooien
  • Maaltijden en drankjes (uitgezonderd water)
  • SANParks Levy
  • Fooi gids
Dagprogramma
Dagprogramma -

Een hele dag gaat u op safari in het wereldbekende Kruger National Park, het leefgebied van 147 verschillende diersoorten, 500 vogelsoorten, 336 verschillende bomen, 49 vissoorten, 34 amfibiën en 114 verschillende reptielen. De game-drive, per 4WD safarivoertuig, is onder leiding van een deskundige gids die u veel zal vertellen over de flora en fauna die u onderweg gaat zien.

De verschillende safarivoertuigen hebben onderling contact om de locaties waar wilde dieren zich schuil houden door te geven aan elkaar. Doordat u een dag lang op safari gaat, is het mogelijk om een redelijk grote afstand af te leggen en dus meer kans te hebben op het zien van zoveel mogelijk leden van de befaamde Big Five. Toch proberen de gidsen om de gebaande wegen zoveel mogelijk te verlaten en om plekken waar veel voertuigen stilhouden te vermijden.

De conservation fees en mineraalwater tijdens de safari zijn bij de prijs inbegrepen.

Dagprogramma

U wordt vroeg in de ochtend opgehaald zodat u zich bij zonsopkomst, wanneer veel dieren gezien kunnen worden, in het Krugerpark bevindt. Het vertrekpunt is Hazyview en u wordt daar tussen 5:00 en 5:30 opgehaald. Na een ochtend wild spotten wordt er gestopt bij één van de kampen om te lunchen, u kunt hier iets kopen om te eten of zelf iets meenemen. Na de lunch wordt er weer verder gegaan met de game-drive en tussen 15:30 en 16:30 verlaat u het park weer.

Het Krugerpark ligt in een malaria-gebied, klik hier voor meer informatie over bescherming tegen malaria.

Zorg ervoor dat u uw paspoort meeneemt, hier wordt bij de toegangshekken naar gevraagd.

Tarieven

Tarieven


R
p.o.a. = Prijs op aanvraag
Foto's