Budget reizen Zuid-Afrika

Voordelig / budget reizenGoedkoop reizengoedkope SafariAanbiedingen

Reizen naar Zuid-Afrika zijn veelal niet voordelig. De vlucht alleen kost namelijk vaak al een behoorlijk bedrag. Toch is Zuid-Afrika zeker ook geschikt voor reizigers met een beperkter budget.

Wilt u genieten van het  klimaat, wilde dieren spotten, nieuwe culturen ontdekken en de fascinerende natuur bewonderen .

De kosten van accommodaties, restaurants, levensmiddelen  en ook benzine zijn lager dan in Nederland. Tevens is de koers van de Zuid-Afrikaanse Rand al een tijd lang gunstig in vergelijking met de Euro.  Al met al dus ook voor reizigers met een kleinere beurs een fijne reisbestemming! Wilt u genieten van het  klimaat, wilde dieren spotten, nieuwe culturen ontdekken en de fascinerende natuur bewonderen en toch niet de hoofdprijs betalen dan hebben wij onderstaand wat tips voor u.

Wat tips voor wie voordeliger wil reizen naar en in Zuid-Afrika:

De maanden december en januari zijn het hoogseizoen in Zuid-Afrika en deze moet u dus vermijden wanneer u een beperkt budget heeft. Ook juli en augustus zijn met name in het noordelijk deel van het land ( o.a. Krugerpark en omgeving) heel druk bezochte gebieden.

Accommodaties zijn er van zeer eenvoudig tot zeer luxe.  U kunt ook kiezen voor een kampeervakantie of zelfs backpacken overwegen. Een camper geeft u de mogelijkheden om zelf te koken en te overnachten op de meest voordeliger adressen. Eerlijkheid gebiedt te zeggen dat de campings gelegen  in de wildparken en natuurparken vaak een stuk prijziger zijn.

Wanneer u niet vast zit aan een specifieke datum en tijd heeft, dan loont het de moeite om te zoeken naar de meest voordelige vliegtickets naar Zuid-Afrika. De rechtstreekse vluchten zijn veelal het duurste.*

* Indien u wilt dat wij voor u zoeken naar de goedkoopst mogelijke  vluchten zijn wij genoodzaakt hier kosten voor te berekenen. 

 

Goedkoop reizen door Zuid-Afrika

Een goedkope manier om door Zuid-Afrika te reizen, is per huurauto. Ook geeft een eigen auto u veel vrijheid tijdens de vakantie. Voor veel prachtige routes en zelfs in sommige wildparken heeft u helemaal geen dure 4×4 huurauto nodig en dat scheelt aanzienlijk in de kosten. Zorg wel altijd voor een goede verzekering zodat er bij schade geen vervelende gevolgen zijn.

Budget safari Zuid-Afrika

Met eigen auto op zoek naar de Big Five is niet alleen ontzettend leuk, maar ook een goedkope manier om kennis te maken met het wildlife van Zuid-Afrika. Zelf op safari in b.v. Het Krugerpark, Addo Elephant National Park of één van de vele andere parken. Hoe spannend is dat! Zelf rondrijden is de voordeligste manier om safari te gaan. Zeer geschikt dus voor mensen met een klein budget. Omdat een gids veel toegevoegde waarde biedt zou u kunnen overwegen om zelf op zoek gaan naar de wilde dieren af te wisselen met een georganiseerde safari met ranger. Deze dienen veelal wel van te voren besproken te worden.

Neem contact op met 1 van onze Nederlands sprekende reis consulenten voor een advies op maat passend bij uw budget.

  • Lokale kennis en lokaal werkzaam en bereikbaar
  • Deelnemer van SGR
  • Professioneel advies
  • De beste prijs kwaliteit verhouding
  • Geen tussenpersonen
Contact

Goedkoop overnachten in Zuid-Afrika

In vrijwel iedere stad, bij de kust en in wild- en natuurparken zijn mogelijkheden om goedkoop te overnachten. Er zijn voldoende leuke lodges en B&B’s te vinden die passen binnen een budget rondreis door Zuid-Afrika en waar u waar voor uw geld krijgt. Overnachten in een tent, chalet of huisje met eigen keuken, betekent dat u zelf maaltijden kunt bereiden om kosten laag te houden. Overigens zijn er uitstekende restaurants waar u voor een lage prijs heerlijk kunt eten.

Is een budget reis naar Zuid-Afrika mogelijk?

Goedkoop door Zuid-Afrika reizen kan dus heel goed! Genieten van dit veelzijdige land, het zonnetje, de prachtige natuur, wilde dieren en vriendelijke mensen hoeft niet duur te zijn. Wij kunnen ook met een beperkt budget een prachtige rondreis door Zuid-Afrika voor u samenstellen. Houd ook onze aanbiedingen voor reizen naar Zuid-Afrika in de gaten.

Interesse?

Mijn wensenlijst

Onderstaande wensenlijst wordt meegestuurd met uw aanvraag. Op basis hiervan kunnen we voor u een voorstel maken wat aansluit bij uw wensen.

Andere interessante pagina's