Neem contact met ons op via de chat functie aan de onderkant, rechts, van het scherm.
Als "Leave a message" getoond wordt, zijn wij niet direct beschikbaar. We nemen in dat geval z.s.m. contact met u op.
Gratis advies nodig?

Nieuwsbrief

Categorie Autoreizen met chauffeur

Autoreizen met prive chauffeur

Wilt u Zuid-Afrika ontdekken per auto, maar niet zelf rijden? Dan kunt u kiezen voor een huurauto die gereden wordt door een privé chauffeur. Kies in dat geval een ruimere auto.

U kunt zich ook laten rondrijden door een chauffeur in zijn (of haar) eigen auto. Het is ook mogelijk te kiezen voor een chauffeur die tevens gids is. Het voordeel is uiteraard dat deze u ook tijdens de reis kan informeren over de bezienswaardiigheden en algemene kennis over het land heeft.

U kunt in principe iedere autoreis uit ons aanbod gebruiken voor een rondreis met chauffeur. Klik hier voor voorbeelden van  autoreizen .

Onderstaand vindt u een aantal voorbeeld reizen waar de prive chauffeur al is inbegrepen.   

U kunt de reis ook geheel op maat laten maken aan de hand van uw eigen reiswensen. Wij maken met plezier een voorstel en prijsberekening voor u.

Kosten indicatie:
Indien u zelf de auto huurt (via ons) en alleen de chauffeur (en tevens chauffeur) inhuurt kunt u uitgaan van ca. €100 per persoon per dag. De maaltijden en overnachtingen voor de chauffeur zijn hier bij inbegrepen. De benzine en eventuele tolgelden/entreegelden komen in dit geval voor uw eigen rekening.
Mocht er sprake zijn van ophalen en inleveren in een andere plaats (b.v. starten in Kaapstad en eindigen in Port Elizabeth) dan komen er nog kosten bij voor de terugreis van de chauffeur (overnachting, eventuele maaltijden en/ of vlucht).

Indien u gereden wordt in de auto van de chauffeur kunt u uitgaan van ca. €120 per persoon per dag. De maaltijden voor de chauffeur, overnachtingen en benzine zijn hierbij  inbegrepen. Tolgelden en entreegelden zijn niet inbegrepen. Ook hier geldt: mocht er sprake zijn van ophalen en inleveren in een andere plaats (b.v. starten in Kaapstad en eindigen in Port Elizabeth) dan komen er nog kosten bij voor de terugreis van de chauffeur (overnachting en eventuele maaltijden).

Het gemiddelde aantal km per dag is ca. 300 km. De chauffeur staat gemiddeld 8 uur per dag voor u klaar. Bij extra uren en/of avonduren wordt een toeslag berekend. Deze kan lokaal voldaan worden aan de chauffeur. Tijden in overleg met de chauffeur.

Alle genoemde prijzen zijn op basis van 2 personen. Voor de derde, vierde, vijfde of zesde persoon geldt een meerprijs van ca. €50 per persoon per dag. Tevens zijn de uiteindelijke prijzen afhankelijk van uw route.

Bent u geïnteresseerd in het reizen met een chauffeur? Vraag ons dan om een prijsopgaaf aansluitend bij uw wensen. Klik hier.

Wij hebben een aantal officiele gidsen die tevens chauffeur zijn. Sommige spreken ook  Nederlands. Klik hier om kennis te maken met een aantal van de gidsen die u via ons kunt boeken.6 daagse reis met chauffeur in Kaapstad en Hermanus incl excursies (ER 022)

Hoogtepunten:

Kaapstad, City Tour, Tafelberg, Cape Point, Hermanus, Hemel & Aarde tour OF bezoek aan Cape Agulhas

*Klik op de kaart voor een routekaartje.

Vertrek: Dagelijks op basis van beschikbaarheid (geldig van 1 aug 2017 tot 15 dec 2018)
Accommodatie: 4 sterren lodge & 5 sterren boutique hotel
Vervoer: Inbegrepen (transfers luchthaven/hotel en tijdens excursies)
Startpunt: Kaapstad
Eindpunt: Kaapstad
Landen: Zuid-Afrika
Leeftijd: Vanaf 10 jaar

er_022_map.jpg

Bezoek de 'Moederstad': Kaapstad! Kom en geniet van een halve dag City Tour, bezoek de top van de Tafelberg met de kabelbaan en geniet van het mooie natuurgebied Cape Point met haar ruige kustlijn. Daarna gaat de reis verder naar Hermanus waar u een toer bij Hemel en Aarde kunt maken of een bezoek brengen aan Cape Agulhas, het zuidelijkste punt van het Afrikaanse continent. Genoemde excursies zijn bij de prijs inbegrepen evenals de transfers, u kunt dus heerlijk relaxen.

Prijs v.a. € 2.060,00 / R 30.900,00 prijzen zijn p.p.

7 daagse privé tour met gids vol safari's (reisnr. ER 077)

Hoogtepunten:

Kruger National Park, Klaserie Private Game Reserve, safari, nacht safari

*Klik op de kaart foto voor routekaartje.

Vertrek: Dagelijks
Accommodatie: 3 nachten rest camp chalet, 3 nachten private game lodge
Vervoer: Auto/busje incl. chauffeur/reisleider
Startpunt: Johannesburg
Eindpunt: Johannesburg
Landen: Zuid-Afrika
Leeftijd: Alle leeftijden

er_077_map_2017.jpg

De perfecte reis voor wie de natuur en het wild van Zuid-Afrika wil ontdekken. De gehele reis wordt u vergezeld door uw gids/chauffeur die zich aanpast aan uw wensen. Het reizen met uw eigen gids betekent dat u op een intensieve manier de natuur beleeft en veel informatie krijgt over voor u interessante onderwerpen. U verblijft zowel in een restcamp in het Kruger National Park als in een private game lodge in het Greater Kruger Park. 

8 daagse privé rondreis met chauffeur langs de Kaapse Pracht (reisnr. ER 167)

Hoogtepunten:

Kaapstad, Kaapse Schiereiland, Stellenbosch, Franschhoek, Hermanus, Paarl

*Klik op de kaart voor routekaartje.

Vertrek: Dagelijks
Accommodatie: 4 sterren guesthouses
Vervoer: Auto met airco, incl. chauffeur/reisleider (gem. 8 uur per dag)
Startpunt: Kaapstad
Eindpunt: Kaapstad
Landen: Zuid-Afrika
Leeftijd: Alle leeftijden

er_167_map.jpg

Heerlijk verblijven in de West-Kaap, dat maken wij voor u heel eenvoudig. De provincie is zo veelzijdig dat u met de luxe van reizen met chauffeur optimaal kunt genieten van de diversiteit die de Kaap te bieden heeft.

U verblijft 7 nachten in één van onze 4 sterren accommodaties in Somerset West of Stellenbosch (of omgeving) vanaf waar u uitgerust naar onder andere de wijnlanden, de kust, botanische tuinen, Kaap de goede Hoop en niet te vergeten Kaapstad gaat. Een prachtige reis om kennis te maken met de diversiteit van de West-Kaap van Zuid-Afrika.

Prijs v.a. € 2207.00 / ZAR 33.105,00

15 daagse prive rondreis Kaapse Pracht (reisnr. ER 067)

Hoogtepunten:

Kaapstad , Hermanus, Franschhoek, Paarl Tulbagh, Stellenbosch, Tuinroute, Knysna , Plettenberg Bay, Tsitsikamma Nationaal Park, Kleine Karoo, Cango Caves, Oudtshoorn, Montagu, route 62

*Klik op de kaart voor een routekaartje.

Vertrek: Dagelijks
Accommodatie: 4 sterren Guesthouses en B&B's
Vervoer: Auto/busje
Startpunt: Kaapstad
Eindpunt: Kaapstad
Landen: Zuid-Afrika
Leeftijd: Alle leeftijden

er_067_actual_map.jpg

Een comfortabele autorondreis, waarbij u door uw eigen chauffeur en tevens reisleider door de prachtige West-Kaap gereden wordt. De reis begint in Kaapstad waar u een aantal nachten verblijft. U bezoekt Kaapstad en het Kaapse Schiereiland. Daarna vertrekt u naar de wijnlanden. U verblijft in Stellenbosch vanwaaruit u dagelijks met uw chauffeur op pad gaat om de wijnlanden te verkennen. Vanuit Stellenbosch kunt u ook een bezoek brengen aan Hermanus. Een mooie route langs de kust brengt u naar deze, vooral vanwege de walvissen bekende stad. Tussen juli en december kunt u hier de walvissen spotten.

Vanaf Stellenbosch rijdt u via de tuinroute naar Knysna ,waar u wederom een aantal nachten zult verblijven. Door het binnenland over de route 62 rijdt u terug richting Kaapstad. Uw chauffeur staat elke dag voor u klaar, gemiddeld 8 uur per dag. U kunt zelf aangeven welke bezienswaardigheden u graag wilt zien. 

Een heerlijke manier om op relaxte wijze kennis te maken met een deel van het veelzijdige Zuid-Afrika!

Prijs v.a. € 5112.00 / ZAR 76.680,00

16 daagse prive autoreis met chauffeur: “Het Beste van de Kaap” (ER 516)

Hoogtepunten:

Kaapstad, Langebaan, West Coast National Park, Cederbergen, Stellenbosch, Franschhoek, Oudtshoorn, Tuinroute, Knysna, Swellendam en Hermanus

*Klik op de kaart voor een routekaartje.

Vertrek: Dagelijks
Accommodatie: Stijlvolle 3 en 4 sterren guesthouses/ B&B's of self-catering. 
Vervoer: Type Minibus of gelijkwaardig met chauffeur
Startpunt: Kaapstad
Eindpunt: Kaapstad
Landen: Zuid-Afrika
Leeftijd: Alle leeftijden

er_516_map.jpg

Deze autoreis met privé chauffeur, laat u op relaxte wijze kennis maken met "het Beste van De Kaap". De reis is gebaseerd op een gezelschap van 4 personen (exclusief de chauffeur). U wordt in een minibus rondgereden. Bent u met meer of minder personen, dan is de prijs op aanvraag.

De reis start in Kaapstad waar u opgehaald wordt door uw chauffeur op de luchthaven. U zult vervolgens enkele dagen de tijd hebben om deze bijzondere en mooie stad te verkennen. De chauffeur staat elke dag voor u klaar. Vanaf Kaapstad rijdt u naar de West-Coast waar u kunt genieten van het West Coast National park en de azuurblauwe lagune van Langebaan. Indien u in het Zuid-Afrikaanse voorjaar hier bent, zult u wellicht de prachtige wilde bloemen kunnen zien.  Daarna reist u verder naar de Cederbergen, een wat minder bekend maar schitterend gebied. 

Natuurlijk mag een  safari tijdens uw bezoek aan Zuid-Afrika ook niet ontbreken. U reist via de Karoo naar Oudtshoorn. Onderweg zult u een safaripark bezoeken. Via de bekende Garden route rijdt u terug richting Kaapstad. Maar alvorens u daar aankomt bezoekt u eerst nog Hermanus en de wijnlanden rond Stellenbosch.  U verblijft meestal in 4 sterren B&B's, guesthouses en in een safaripark.

Prijs v.a. € 6538.00 / ZAR 98.070,00

22 daagse prive rondreis Westkaap en Kruger Park (reisnr. ER 134)

Hoogtepunten:

Kaapstad, Stellenbosch, Hermanus, Franschhoek, Paarl, Tulbagh,Knysna , Plettenberg Bay, Oudtshoorn, Wilderness, Tsitsikamma Nationaal Park, Montagu, Johannesburg, Kruger National Park

*Klik op de kaart voor een routekaartje.

Vertrek: Dagelijks
Accommodatie: standaard kamers
Vervoer: Busje/auto
Startpunt: Kaapstad
Eindpunt: Johannesburg
Landen: Zuid-Afrika
Leeftijd: Alle leeftijden

er_134_map.jpg

Deze rondreis voert u langs hoogtepunten van de Westkaap en het overweldigende Kruger Park. U hoeft zelf niet te rijden en u verblijft in Somerset West en in Knysna in de Westkaap, zodat u niet elke dag uw koffers in en uit hoeft te pakken. Terug via Montagu naar Kaapstad voor een binnenlandse vlucht. Skukuza, Lower Sabie, Satara en Letaba in het Kruger Park wordende komende week uw logeeradressen. Onder begeleiding van een ervaren gids gaat u hier kennis maken met het wildlife van Zuid-Afrika.

(let op. de afstand Kaapstad-Johannesburg wordt per vliegtuig afgelegd)

Prijs v.a. € 7507.00 / ZAR 112.605,00

Zuid Afrika specialist - Wij zijn aangesloten bij de SGR voor uw financiele zekerheid.