info@zuidafrikaspecialist.nl SGR Facebook logo
Gratis advies nodig?

Nieuwsbrief

Categorie Autoreizen

Autoreizen

Per auto door Zuid-Afrika reizen biedt vele voordelen. U kunt een keuze maken uit de onderstaande reizen. Ook zijn er verschillende bouwstenen, accommodaties en excursies op onze website en kunt u hiermee uw vakantiereis zelf samenstellen.
Het is eveneens mogelijk deze reizen op maat aan te passen aan uw wensen. Wilt u wel de reis maar liever luxere of juist meer budget accommodaties dan kunt u hiervoor eveneens een offerte bij ons opvragen. Bent u met meerdere personen, wilt u een ander type auto? Het kan allemaal op maat gemaakt worden.

Het onderstaande aanbod van autoreizen staat op volgorde van reisduur (aantal dagen). Voor kortere reizen (2 t/m 6 dagen) kijkt u in het menu aan de linkerkant onder 'bouwstenen'.

Onderstaande reizen kunt u ook met chauffeur boeken.
klik hier voor een prijsindicatie voor auto met chauffeur.7 daagse budget auto rondreis in de Drakensberg (reisnr. ER 213B)

U vertrekt vanaf Johannesburg zuidwaarts naar de Drakensbergen, Bergville en Underberg. U heeft de tijd om te genieten van de prachtige natuur van het Giant's Castle Game Reserve in het uKhahlamba Drakensberg National Park. Ook vindt u hier wandel- en hikeroutes, adembenemende landschappen. Een onvergetelijke reis door de prachtige Drakensbergen inclusief een dagtrip met gids en 4x4 voertuig over de beroemde Sani Pass naar het Koninkrijk Lesotho voor een culturele excursie. Via Clarens gaat u weer terug naar Johannesburg.

Klik hier voor een routekaartje.

 

Prijs v.a. € 499.00 prijzen zijn p.p.

7 daagse comfortabele auto rondreis door de Drakensberg (reisnr. ER 213C)

Deze autoreis is de perfecte kennismaking met de prachtige Drakensbergen en de beroemde Sani Pass. U reist met uw eigen huurauto door adembenemende landschappen en overnacht in comfortabele accommodaties. Geniet van de prachtige natuur tijdens een hike door Giant's Castle Game Reserve in het uKhahlamba Drakensberg National Park en ervaar de ruige ongerepte landschappen tijdens een dagtrip met gids per 4x4 voertuig over de beroemde Sani Pass naar het Koninkrijk Lesotho. Een culturele ervaring tijdens een bezoek aan de bushman rotsschilderingen en tijdens de culturele excursie in Lesotho staat ook op het programma. En tot slot een stop in het pittoreske Clarens.

Klik hier voor een routekaartje.

 

Prijs v.a. € 784.00 prijzen zijn p.p.

7 daagse luxe auto rondreis door de Drakensberg (reisnr. ER 213L)

Deze autoreis is de perfecte kennismaking met de prachtige Drakensbergen en de beroemde Sani Pass. Geniet in alle luxe en comfort van de omgeving tijdens uw verblijf in 4 en 5 sterren accommodaties. Beleef de prachtige natuur tijdens een hike door Giant's Castle Game Reserve in het uKhahlamba Drakensberg National Park en ervaar de ruige ongerepte landschappen tijdens een dagtrip met gids per 4x4 voertuig over de beroemde Sani Pass naar het 'Kingdom in the sky': Lesotho. Een culturele ervaring tijdens een bezoek aan de bushman rotsschilderingen en tijdens de culturele excursie in Lesotho staat ook op het programma. U maakt nog een laatste stop in het pittoreske Clarens waar u wellicht enkele souveniers kunt kopen.

Klik hier voor een routekaartje.

Prijs v.a. € 1065.00 prijzen zijn p.p.

8 daagse budget auto rondreis in de Westkaap (reisnr. ER 203B)

City liefhebbers zullen genieten in de metropool Kaapstad. Wijnliefhebbers vallen voor het knusse Stellenbosch te midden van de wijnlanden en culinair genieten kan in 'The food Capital' Franschhoek. U heeft een heerlijke tijd in de West-Kaap, waar veel Hollandse en Franse invloeden terug te vinden zijn. Kom en geniet van vergezichten over de stad, het natuurschoon van de Peninsula en de glooiende wijnlanden van Zuid-Afrika.

Klik hier voor een routekaartje.

Prijs v.a. € 448.00 prijzen zijn p.p.

8 daagse comfort reis Westkaap (reisnr. ER 203C)

City liefhebbers zullen genieten in metropool Kaapstad. Wijnliefhebbers vallen voor het knusse Stellenbosch te midden van de wijnlanden en culinair genieten kan in 'The food Capital' Franschhoek. U heeft een heerlijke tijd in de West-Kaap waar veel Hollandse en Franse invloeden terug te vinden zijn. Kom en geniet van vergezichten over de stad, het natuurschoon van de Peninsula en de glooiende wijnlanden van Zuid-Afrika.

Klik hier voor een routekaartje.

Prijs v.a. € 561.00 prijzen zijn p.p.

8 daagse luxe auto rondreis in de Westkaap (reisnr. ER 203L)

City liefhebbers zullen genieten in metropool Kaapstad. Wijnliefhebbers vallen voor het knusse Stellenbosch te midden van de wijnlanden en culinair genieten kan in 'The food Capital' Franschhoek. U heeft een heerlijke tijd in de West-Kaap waar veel Hollandse en Franse invloeden terug te vinden zijn. Kom en geniet van vergezichten over de stad, het natuurschoon van de Peninsula en de glooiende wijnlanden van Zuid-Afrika.

Klik hier voor een routekaartje.

Prijs v.a. € 1229.00 prijzen zijn p.p.

9 daagse luxe reis: Ster van het Noorden (reisnr. ER 209L)

Met veel zorg zijn de 4 tot 5 sterren accommodaties van deze luxe reis uitgekozen. Als we Afrika zeggen, denkt u misschien niet gelijk aan luxe. Toch is dat wat u zult vinden op deze "ster" reis in Zuid-Afrika. U verblijft op prachtige lokaties en in mooie accommodaties. U bezoekt het Pilanesberg National Park waar u veel wild kunt spotten. Via de Panorama - en de Watervallenroute reist u naar White River. Daarna het Kruger National Park als afsluiting van deze 9 daagse "ster" vakantie voor u weer terug keert naar Johannesburg.

Klik hier voor een routekaartje.

Prijs v.a. € 1956.00 prijzen zijn p.p.

9 daagse comfortabele reis: Ster van het Noorden (reisnr. ER 209C)

Deze reis is de ideale kennismakingsreis met de Zuid-Afrikaanse Bush. U verblijft op prachtige lokaties en in mooie accommodaties. U bezoekt het Pilanesberg National Park, waar u veel wild kunt spotten. Via de Panorama - en de Watervallenroute reist u naar White River. Daarna het Kruger Nationaal Park als afsluiting van deze 9 daagse "ster" vakantie voor u weer terug keert naar Johannesburg.

Klik hier voor een routekaartje.

Prijs v.a. € 1508.00 prijzen zijn p.p.

9 daagse budget reis: Ster van het Noorden (reisnr. ER 209B)

Deze budget reis is de ideale kennismakingsreis met de Zuid-Afrikaanse Bush. U verblijft op prachtige lokaties en in prima accommodaties. U bezoekt het Pilanesberg National Park waar u veel wild kunt spotten. Via de Panorama - en de Watervallenroute reist u naar White River. Daarna het Kruger Nationaal Park als afsluiting van deze 9 daagse "ster" vakantie voor u weer terug keert naar Johannesburg.

Klik hier voor een routekaartje.

Prijs v.a. € 827.00 prijzen zijn p.p.

10 daagse ontspannende budget reis door de Westkaap (reisnr. ER 011B)

Met bijzondere accommodaties op prachtige en zeer diverse plaatsen, bent u verzekerd van een super reis! Geniet van het stadsleven van de "Mothercity" Kaapstad waar van alles te beleven en te zien valt, de gezellige Kaaps Hollandse Dorpstraat van Stellenbosch en de uitgestrekte wijnlanden. Het meer mondaine Franschhoek waar op elke straathoek wel een top restaurant of leuke boetiek te vinden is. En het kustplaatsje Hermanus waar strandwandelen wellicht uw nieuwe hobby wordt.  Niets moet, alles mag en "ontspannen" is voor deze reis het sleutelwoord!

Klik hier voor een routekaartje.

 

Prijs v.a. € 568.00 prijzen zijn p.p.

10 daagse ontspannende comfort reis door de Westkaap (reisnr. ER 011C)

Met heerlijke 4-sterren accommodaties op prachtige en diverse lokaties, bent u zeker van een super reis! Ervaar het stadsleven van de "Mothercity" Kaapstad waar van alles te beleven en te zien valt en de gezellige Kaaps Hollandse Dorpstraat van Stellenbosch met haar uitgestrekte wijnlanden. Het meer mondaine Franschhoek waar op elke straathoek wel een top restaurant of leuke boetiek te vinden is. En het kustplaatsje Hermanus waar strandwandelen wellicht uw nieuwe hobby wordt.  Niets moet, alles mag en "Ontspannen" is voor deze reis het sleutelwoord!

Klik hier voor een routekaartje.

 

Prijs v.a. € 943.00 prijzen zijn p.p.

10 daagse ontspannende luxe reis door de Westkaap (reisnr. ER 011L)

Met deze luxe accommodaties op prachtige en diverse lokaties, bent u zeker van een super reis! Ervaar het stadsleven van de "Mothercity" Kaapstad, waar van alles te beleven en te zien valt en de gezellige Kaaps Hollandse Dorpstraat van Stellenbosch en haar uitgestrekte wijnlanden. Het meer mondaine Franschhoek waar op elke straathoek wel een top restaurant of leuke boetiek te vinden is. En het kustplaatsje Hermanus waar strandwandelen wellicht uw nieuwe hobby wordt. Niets moet, alles mag en "Ontspannen" is voor deze reis het sleutelwoord!

Klik hier voor een routekaartje.

 

Prijs v.a. € 1677.00 prijzen zijn p.p.

11 daagse budget autoreis: Rondje Kruger, Swaziland, Hluhluwe en Drakensberg (reisnr. ER 218B)

Deze bijzondere reis start vanuit Johannesburg. U rijdt u via de prachtige Panoramaroute naar het wereldberoemde Kruger National Park. Hier is het Wildlife natuurlijk de topattractie. Voor cultuur en natuur gaat u naar Swaziland. En wonderlijk natuurschoon ziet u in het Hluluwe Park en bij Giant's Castle in de Drakensbergen. Geniet van deze bijzondere reis door het noord-oostelijke deel van Zuid-Afrika. De reis is ook uitstekend te combineren met andere reizen uit ons totale reisaanbod.

Klik hier voor een routekaartje

Prijs v.a. € 749.00 prijzen zijn p.p.

11 daagse luxe autoreis: Rondje Kruger, Swaziland, Hluhluwe en Drakensberg (reisnr. ER 218L)

Deze bijzondere reis start vanuit Johannesburg. U rijdt via de prachtige Panoramaroute naar het wereldberoemde Kruger National Park. Hier is het Wildlife natuurlijk de topattractie. Voor cultuur en natuur gaat u naar Swaziland en wonderlijk natuurschoon ziet u in Hluhluwe en de Drakensbergen. Tijdens deze reis overnacht u in luxe accommodatie's op unieke plekken. Geniet van deze bijzondere reis door het noord-oostelijke deel van Zuid-Afrika. De reis is ook uitstekend te combineren met andere reizen uit ons totale reisaanbod.

Klik hier voor een routekaartje

Prijs v.a. € 2342.00 prijzen zijn p.p.

11 daagse budget reis langs de hoogtepunten van de Westkaap (incl. safari) (reisnr. ER 173B)

U begint deze reis door de West Kaap in het prachtige vissersdorpje Houtbaai, de perfecte uitvalshoek om het Kaapse Schiereiland en Kaapstad te ontdekken. Maar ook in de glooiende wijnlanden en aan de zilte kust hebben we prachtplekjes voor u geselecteerd. Wildlife spotten kunt u in een safaripark en mogelijk ook aan de kust, als u hier bent in het walvissen seizoen. Hoogtepunten als heerlijke wijn, zon, zee, safari, architectuur en nog veel meer gaat u ervaren tijdens deze vakantie!

Klik hier voor een routekaartje.

Prijs v.a. € 730.00 prijzen zijn p.p.

11 daagse comfortabele autorondreis langs de hoogtepunten van de Westkaap (incl. safari) (reisnr. ER 173C)

Met veel zorg hebben wij prachtige 4 sterren accommodaties voor u geselecteerd.U begint deze reis door de West Kaap in het prachtige vissersdorpje Houtbaai, de perfecte uitvalshoek om het Kaapse Schiereiland en Kaapstad te ontdekken. Maar ook in de glooiende wijnlanden en aan de zilte kust hebben we prachtplekjes voor u geselecteerd. Wildlife spotten kunt u in een safaripark en mogelijk ook aan de kust, als u hier bent in het walvissenseizoen. Hoogtepunten als heerlijke wijn, zon, zee, safari, architectuur en nog veel meer gaat u ervaren tijdens deze vakantie!

Klik hier voor een routekaartje.

Prijs v.a. € 953.00 prijzen zijn p.p.

11 daagse luxe autorondreis langs de hoogtepunten van de Westkaap (incl. safari) (reisnr. ER 173L)

U begint deze reis door de West Kaap in het gezellige vissersdorpje Houtbaai, de perfecte uitvalshoek om het Kaapse Schiereiland en Kaapstad te ontdekken. Maar ook in de glooiende wijnlanden en aan de zilte kust hebben we prachtplekjes voor u geselecteerd. Wildlife spotten kunt u in een safaripark en mogelijk ook aan de kust, als u hier bent in het walvissen seizoen. Hoogtepunten als heerlijke wijn, zon, zee, safari, architectuur en nog veel meer gaat u ervaren tijdens deze vakantie! U overnacht in prachtige luxe accommodaties.

Klik hier voor een routekaartje.

Prijs v.a. € 1594.00 prijzen zijn p.p.

11 daagse budget autoreis: Zuidelijk Krugerpark (reisnr. ER 179B)

Deze rondreis per huurauto is vooral geschikt voor liefhebbers van wildlife en van een betoverende natuur. Vanuit Johannesburg vertrekt u naar het gebied van de Panorama route. Geniet van bezienswaardigheden als God's Window, Bourke's Luck potholes, de Three Rondavels en van de watervalroute.
In het wereldberoemde Krugerpark gaat u op zoek naar de Big Five. U verblijft in diverse gebieden in het Krugerpark die allen verschillend zijn en op deze manier dan ook ander soort wild aantrekken.
Een indrukwekkende reis die eindigt in het kleine dorpje White River. U kunt daarna terugkeren naar Johannesburg of uw reis verlengen al naar gelang uw wensen.

Klik hier voor een routekaartje.

Prijs v.a. € 1072.00 prijzen zijn p.p.

11 daagse luxe autoreis: Zuidelijk Krugerpark (reisnr. ER 179L)

Overnachten in luxe 5 sterren accommodaties op exclusieve plekjes, rondreizen in alle comfort met een hoge en ruime auto, goed begeleide safari's en drankjes bij zonsondergang in een adembenemend mooie setting. Dit zijn enkele kermerken van deze fantastische reis. De ultieme luxe safarireis door het zuidelijke deel van het Krugerpark waarin Wildlife en een betoverende natuur centraal staan.

Vanuit Johannesburg vertrekt u naar het kleine dorpje White River, gelegen in het prachtige Lowveld van Mpumalanga. In het wereldberoemde Kruger National Park gaat u op zoek naar de Big Five. Bij de meeste lodges verblijft u op basis van volpension en game drives. Via de indrukwekkende Panorama route eindigt u deze reis. U kunt daarna terugkeren naar Johannesburg of uw reis verlengen al naar gelang uw wensen.

Klik hier voor een routekaartje.

Prijs v.a. € 2820.00 prijzen zijn p.p.

11 daagse comfortabele autoreis: Zuidelijk Krugerpark (reisnr. ER 179C)

Bent u een liefhebber van wildlife en een betoverende natuur? Wenst u in alle comfort te kunnen reizen en overnachten? Dan is deze rondreis per huurauto een uitstekende keuze voor u. Vanuit Johannesburg vertrekt u naar het kleine dorpje White River, gelegen in de prachtige Lowfeld van Mpumalanga. In het Marloth Park, het wereldberoemde Krugerpark en het exclusieve Sabi Sand Game Reserve gaat u op zoek naar de Big Five. Een indrukwekkende reis die eindigt in het gebied van de Panorama route. Geniet van bezienswaardigheden als God's Window, Bourke's Luck potholes, de Three Rondavels en van de watervalroute. U kunt daarna terugkeren naar Johannesburg of uw reis verlengen al naar gelang uw wensen.

Klik hier voor een routekaartje.

Prijs v.a. € 1419.00 prijzen zijn p.p.

13 daagse rondreis door Zuid-Afrika en Swaziland met safari's, bergen en stranden (reisnr ER 043)

De tijd zal voorbij vliegen tijdens deze afwisselende rondreis door het noorden en oosten van Zuid-Afrika. U gaat onder andere safari's maken in het Krugerpark, bezichtigt de wonderschone Panorama Route en ontdekt het bijzondere iSimangaliso Wetland Park. Maar ook een uitstapje naar Swaziland om aldaar te genieten van cultuur en natuur is in de reis inbegrepen. Ondanks alle bezienswaardigheden is er ook nog tijd om heerlijk te relaxen op bijvoorbeeld de mooie stranden van Durban aan de warme Indische Oceaan. Wanneer u weer terug rijdt naar Johannesburg passeert u Zuid-Afrika's grootste bergketen, de Drakensbergen.

Klik hier voor een routekaartje.

Prijs v.a. € 1047.00 prijzen zijn p.p.

13 daagse comfortabele autoreis: Rondje Kruger, Swaziland, Hluhluwe en Drakensberg (reisnr. ER 218C)

Deze bijzonder fraai samengestelde reis start vanuit Johannesburg en laat u in korte tijd veel zien van de noordelijke provincies van Zuid-Afrika. U rijdt via de prachtige Panoramaroute naar het exclusieve Sabi Sand Game Reserve en het wereldberoemde Kruger National Park waar Wildlife natuurlijk de topattractie is. Voor cultuur en natuur gaat u naar Swaziland en wonderlijk natuurschoon ziet u in het Hluluwe Park en in de Drakensbergen. Tijdens uw verblijf overnacht u in prachtige mooie  accommodaties op unieke locaties. Geniet van deze bijzondere reis door het noord-oostelijke deel van Zuid-Afrika. Deze reis is ook uitstekend te combineren met andere reizen uit ons totale reisaanbod.

Klik hier voor een routekaartje

Prijs v.a. € 1628.00 prijzen zijn p.p.

13 daagse luxe autoreis: Veelzijdige West-Kaap (reisnr. ER 609L)

Tijdens deze luxueuze reis door de prachtige West-Kaap langs spectaculaire bergpassen, lange kustlijnen, groene natuurgebieden, historische steden en de 'moederstad' Kaapstad, zult u zich geen moment vervelen. Daarnaast gaat u ook op Big Five Safari in Sanbona Wildlife Reserve in het hart van de Kleine Karoo. U overnacht in top accommodaties op unieke locaties waar u heerlijk kunt relaxen en genieten van de adembenemend mooie natuur rondom u. Deze reis biedt ook vele extra mogelijkheden voor excursies en activiteiten.

Klik hier voor een routekaartje.

Prijs v.a. € 2110.00 prijzen zijn p.p.

13 daagse budget autoreis: Veelzijdige West-Kaap (reisnr. ER 609B)

Een comfortabele reis door de afwisselende provincie West-Kaap met haar prachtige kustlijnen, groene natuurgebieden, historische stadjes en natuurlijk wereldstad Kaapstad. Een provincie waar genieten van zowel de omgeving als van lekker eten en drinken centraal staan. Tijdens deze reis gaat u ook op safari. U gaat op zoek naar de Big Five in het Aquila Game Reserve. De reis voert u vanaf Kaapstad door de kleine Karoo richting Knysna en u reist via de kust weer terug naar Kaapstad. De accommodaties in deze reis zijn van goede kwaliteit (3 sterren) en de reisafstanden per dag niet groot. Deze mooie reis biedt vele extra mogelijkheden voor excursies en activiteiten, maar ook mogelijkheden om te relaxen.

Klik hier voor een routekaartje.

Prijs v.a. € 813.00 prijzen zijn p.p.

13 daagse comfortabele autoreis: Veelzijdige West-Kaap (reisnr. ER 609C)

Een comfortabele reis door de afwisselende provincie West-Kaap met haar prachtige kustlijnen, groene natuurgebieden, historische stadjes en natuurlijk wereldstad Kaapstad. Een provincie waar genieten van zowel de omgeving als van lekker eten en drinken centraal staan. Tijdens deze reis gaat u ook op safari. U gaat op zoek naar de Big Five in het Aquila Game Reserve. De reis voert u vanaf Kaapstad door de Kleine Karoo richting Knysna en u reist via de kust weer terug naar Kaapstad. De accommodaties in deze reis zijn van uitstekende kwaliteit (4 sterren) en de reisafstanden per dag niet groot. Deze mooie reis biedt vele extra mogelijkheden voor excursies en activiteiten, maar ook genoeg tijd om te relaxen.

Klik hier voor een routekaartje.

Prijs v.a. € 1051.00 prijzen zijn p.p.

14 daagse reis Pilanesberg Game Reserve, Golden Gate Highlands en Drakensbergen (reisnr ER 052)

Een prachtige reis met Big Five safari's in het Pilanesberg Game Reserve dat gelegen is rond de kraters van een oude vulkaan. Daarna rijdt u in zuidelijke richting naar de Drakensbergen. Neem een kijkje in het kunstenaars dorpje Clarens waar u een bijzonder aandenken aan uw reis kunt kopen. U bezoekt het mooie Golden Gate Highland National Park en de indrukwekkende Drakensbergen, beide zeer geschikt voor hiken en wandelen en gegarandeerd mooie uitzichten en veel oude rotstekeningen van de bushmen. U overnacht in verschillende delen van de Drakensbergen, in het noorden bij het Amfitheater en in het centrale deel bij Giants Castle. U sluit af in het zuiden van de Drakensbergen waar u wordt meegenomen op een spectaculaire trip over de Sani Pass naar het koninkrijk Lesotho.

Klik hier voor een routekaartje.

 

Prijs v.a. € 1220.00 prijzen zijn p.p.

14 daagse autoreis voor natuur liefhebbers met vleugje cultuur (reisnr. ER 037)

Deze autorondreis komt in bekendere gebieden als Kaapstad en de Wijnlanden maar gaat ook naar nog wat onbekendere gebieden als de West Coast en de Cederbergen.  Met name in het voorjaar is dit een prachtig gebied om te verkennen, maar ook in de Zuid-Afrikaanse zomer en herfst. Om in de Zuid-Afrikaanse winter de Cederbergen te bezoeken moet u niet tegen een koude nacht op zien!  Als u echter tussen juli en september naar de Cederbergen gaat kunt u beloond worden met een geweldig fenomeen: de wilde bloemen in bloei! De Westkust tot Namibie kent in het voorjaar een spectaculaire belevenis als de duizenden wilde bloemen in bloei staan. Maar ook in andere jaargetijden is het gebied van de Westkust en de  Cederbergen een fascinerend gebied om te verkennen.

Deze reis start in Kaapstad. U zult de wijnlanden verkennen en vervolgens gaat u naar de Cederbergen. Langs de Westkust reist u terug naar Kaapstad, waar u de laatste dagen deze bijzonder mooie stad zult verkennen + het Kaapse Schiereiland.

De reis is uitstekend uit te breiden met andere reismogelijkheden. Advies nodig? Mail of bel ons.

Klik hier voor een routekaartje

Prijs v.a. € 1780.00 prijzen zijn p.p.

14 daagse luxe autorondreis: het Beste van de Kaap (reisnr. ER 099L)

Deze 2 weekse autorondreis laat u op relaxte wijze genieten van enkele hoogtepunten van de Kaap. U brengt een bezoek aan Kaapstad, het Kaapse Schiereiland, de Wijnlanden, private game reserve, Swellendam en Hermanus. U verblijft in luxe accommodaties en beschikt over een comfortabele auto.

Klik hier voor een routekaartje.

 

 

Prijs v.a. € 2625.00 prijzen zijn p.p.

14 daagse "spirituele" autoreis door noorden van Zuid-Afrika (reisnr ER 610)

Een bijzondere reis voor wie optimaal en in alle rust wil genieten van de prachtige natuur- en wildparken in het noorden van Zuid-Afrika. Deze reis speelt zich af in de provincies Mpumalanga en Limpopo en zal u zeker niet teleur stellen. U bezoekt onder andere reservaten in het Waterberg gebied, het Krugerpark, de Soutpansbergen en Timbavati Game Reserve.

De meeste accommodaties bevinden zich in een natuur- of wildreservaat waar u heerlijk kunt wandelen en in alle rust kunt genieten van de omgeving. U verblijft meerdere nachten bij de verschillende accommodaties zodat u het gebied echt leert kennen en heerlijk tot rust komt. Een aantal lodges beschikken over speciale meditatie-plekken.

Klik hier voor een routekaartje.

 

Deze reis kan ook geboekt worden als een onderdeel van een speciaal pakket genaamd Back to nature wat u kunt vinden op de website van Libeboek: http://www.libeboek.nl/ . Deze groepsreis zal plaatsvinden in september 2015.

Prijs v.a. € 2021.00 prijzen zijn p.p.

14 daagse budget autorondreis het Beste van de Kaap (reisnr. ER 099B)

Tijdens deze fijne budget autorondreis  kunt u in een relaxt tempo kennis maken met een deel van de provincie West-Kaap. U gaat tijdens een safari op zoek naar de Big Five in het Aquila Private Game Reserve, u zult genieten van de wijnlanden rond de gezellige dorpen Franschhoek en Stellenbosch en de kustplaats Hermanus bezoeken. Natuurlijk is er ook tijd om Kaapstad en omgeving te verkennen, een stad waar u zich nooit hoeft te vervelen.

Klik  hier voor een routekaartje.

 

Prijs v.a. € 993.00 prijzen zijn p.p.

14 daagse comfortabele autorondreis: het Beste van de Kaap (reisnr. ER 099C)

Deze malaria vrije reis laat u in een relaxt tempo kennis maken met een deel van de provincie West-Kaap. U gaat op safari naar de Big Five in het Aquila Private Game Reserve, genieten van de wijnlanden rond de gezellige dorpen Franschhoek en Stellenbosch en de kustplaats Hermanus bezoeken. Natuurlijk is er ook tijd om Kaapstad en omgeving te verkennen, een stad waar u zich nooit hoeft te vervelen!

Klik hier voor een routekaartje.

Prijs v.a. € 1244.00 prijzen zijn p.p.

15 daagse avontuurlijke huwelijksreis (reisnr. ER 162)

Deze avontuurlijke huwelijksreis zult u zich op meer fronten altijd blijven herinneren. U krijgt de unieke gelegenheid om van het Afrikaanse Wild in verschillende gebieden te genieten en tevens een ander Afrikaans land binnen Zuid-Afrika te ervaren. U heeft de beschikking over een huurauto dus u kunt uw tijd zelf inplannen. Uw overnachtingen zijn geregeld, dat betekent optimaal gaan genieten zonder zorgen. Voor natuurliefhebbers is dit de perfecte huwelijksreis.

U bezoekt onder andere het Krugerpark, Swaziland, iSimangaliso Wetlands Park en de Drakensbergen.

Klik hier voor een routekaartje.

 

 

 

 

Prijs v.a. € 1544.00 prijzen zijn p.p.

15 daagse comfortabele kennismakingsreis Zuid Afrika (reisnr. ER 098)

15 daagse kennismakingsreis per auto door het zuiden van Zuid-Afrika. U reist in een comfortabel tempo en met een uitstekende middenklasse auto. U bezoekt o.a. Kaapstad, Hermanus, de wijnlanden, de prachtige tuinroute, de route 62 en verblijft ook 1 nacht in een (malaria vrij) safaripark. De accommodaties (4 sterren) zijn allen kleinschalig en liggen in een mooie omgeving.

Klik hier voor een routekaartje.

Prijs v.a. € 1232.00 prijzen zijn p.p.

15 daagse autorondreis van Kaapstad naar Johannesburg (reisnr. ER 017)

Veel spectaculairder dan de titel doet vermoeden!  Van cultureel Kaapstad rijdt u richting de zinnenstrelende wijnlanden, waarna u via de prachtige Route 62 naar Oudtshoorn rijdt. Van de struisvogels aldaar is het niet ver naar het land van de olifanten. En om ze goed te kunnen bewonderen gaat u een 3 daagse safari maken in en nabij Addo Elephant Park.

Met een binnenlandse vlucht vertrekt u vervolgens vliegensvlug naar Johannesburg om vandaar uit het rustgevende en dierenrijke Waterberg gebied te verkennen. Een reis waarbij u besmet zult raken met het echte Afrika gevoel!
Klik hier voor een routekaartje.

Prijs v.a. € 1590.00

15 daagse relaxte autorondreis "parels van Zuid-Afrika" (reisnr. ER 508)

Ontdek in 15 dagen een aantal "parels" van Zuid-Afrika. Deze afwisselende rondreis brengt u o.a. in Kaapstad, Durban, St. Lucia, Swaziland en het Krugerpark. Via de mooie Panoramaroute rijdt u naar Johannesburg, het eindpunt van uw reis. U slaapt in leuke en bijzondere accommodaties en heeft uiteraard een betrouwbare huurauto tot uw beschikking. U maakt kennis met een aantal van de bruisendste steden, het Afrikaanse dierenrijk en de schitterende natuur... u zult uw ogen uitkijken!

Klik hier voor een routekaartje.

Prijs v.a. € 1132.00 prijzen zijn p.p.

15 daagse autoreis lekker luxe genieten in de West Kaap (reisnr ER 059)

Deze 15 daagse reis voelt lekker ontspannen omdat u meerdere nachten bij een accommodatie verblijft en van daaruit de omgeving kunt verkennen, u hoeft dus niet steeds uw tas te pakken. De accommodaties zijn allen met zorg uitgekozen en 4-sterren kwaliteit. U begint in Hout Bay vlakbij Kaapstad waar ontelbare uitstapjes te maken zijn. Daarna gaat u verder naar Franschhoek, the food and wine capital of South Africa, heerlijk genieten van lekkere wijn en diners tussen de Kaapse bergen. U bezoek Knysna aan de mooie lagune en gaat op Big Five safari in het Botlierskop Private Game Reserve waar u slaapt in een luxe tent. Als afsluiter bezoekt u het gezellige kustplaatsje Hermanus waar u in het seizoen walvissen kunt spotten.

klik hier voor een routekaartje.

Prijs v.a. € 1406.00 prijzen zijn p.p.

16 daagse autorondreis voor liefhebbers van romantische lokaties (reisnr.ER 051)

Deze autorondreis is zeer geschikt voor vakantiegangers die houden van een romantische lokatie. U reist door de provincie Vrystaat en Kwazulu Natal,  waar u veel mogelijkheden vindt voor wandelaars/hikers en ook romantische picknickspots. U bezoekt o.a. het Golden Gate Highlands National Park, de Drakensbergen, het iSimangaliso Wetland Park, het Hluhluwe Game Reserve en Sodwana Bay aan de Elephant coast.

De reis bevat een aantal self-catering accommodaties waar u lekker uw eigen gang kunt gaan, maar er zijn ook een paar luxe all inclusive lodges waar u zich kunt laten verwennen. U sluit af aan de Indische Oceaan waar u heerlijk samen champagne kunt drinken tijdens de zonsondergang.

Zeer geschikt als huwelijksreis voor liefhebbers van natuur, rust en strand!. Deze reis is makkelijk uit te breiden met een bezoek aan Swaziland en/of het Krugerpark. Kijk naar onze andere reismogelijkheden of vraag een reisadvies op maat aan.

Klik hier voor een routekaartje.

Prijs v.a. € 2118.00 prijzen zijn p.p.

17 daagse luxe autorondreis langs de hoogtepunten van de West- en Oostkaap (reisnr. ER 145)

Deze unieke reis brengt u langs de belangrijkste hoogtepunten in de West- en Oostkaap: U verblijft o.a. in Somerset West, Franschhoek, Hermanus, Knysna, Tsitsikamma, Addo, Oudtshoorn, Montagu en Kaapstad. U rijdt langs de tuinroute, door de wijnlanden en langs de beroemde route 62. In totaal verblijft u 12 nachten in 3 tot 4 sterren accommodaties en 3 nachten in safariparken. 1 x 1 nacht (4 sterren) en 1 x 2 nachten (5 sterren) inclusief maaltijden en game drives. Uw huurauto is een Toyota Corolla of gelijkwaardig. Liever een ander type auto? Vraag ons naar de mogelijkheden. Liever 4 tot 5 sterren accommodaties? Vraag ons naar de meerprijs.

Klik op lees meer voor uitgebreide informatie over deze prachtige reis. Klik hier voor een routekaartje.

 

Prijs v.a. € 1776.00 prijzen zijn p.p.

17 daagse comfortabele autoreis Waterberg, Kaapstad en Westkus (reisnr. ER 164)

Een prachtige reis door een gedeelte van Zuid-Afrika wat vraagt om ontdekt te worden. Het Waterberg gebied is zo'n stukje fantastisch Zuid-Afrika waar rust, ruimte en vooral wildlife kernwoorden zijn. En wat te denken van de bijzondere rotsformaties van de Cederbergen waar eeuwenoude rotstekeningen zich al die jaren verborgen hielden...tot u kwam. De West Coast en haar vissersdorpjes zijn de plek voor; wilde voorjaarsbloemen, heerlijke zeevruchten en bovenal strak blauwe luchten.

Klik hier voor een routekaartje.

 

 

Prijs v.a. € 1537.00 prijzen zijn p.p.

17 daagse luxe auto rondreis Rust en Relax (reisnr. ER 130)

Een luxe reis door het westelijke gedeelte van Zuid-Afrika, waarbij ontspanning en genieten voorop staan. U reist via Kaapstad, het fantastische reservaat Bushmanskloof in de Cederbergen, Oudtshoorn, Wilderness naar Plettenberg Bay en eindigt in het Addo Elephant Park met een ritje op deze zachtaardige giganten.

Klik hier voor een routekaartje.

Prijs v.a. € 2657.00 prijzen zijn p.p.

17 daagse autoreis "de Wereld in één Land" (reisnr. ER 518)

Wilt u in relatief korte tijd veel zien van het schitterende Zuid-Afrika en houdt u van een hoog reistempo? Dan is deze 15 daagse autoreis "De Wereld in één Land"  dé reis voor u.! U reist van Kaapstad naar Johannesburg en bezoekt zowel Kaapstad als het Kaapse Schiereiland, de Wijnlanden, de Route 62, struisvogelhoofdstad Oudtshoorn, het Wilderness National Park, Tsitsikamma National Park, Schotia Game Reserve  en Addo Elephant National Park. Na een binnenlandse vlucht van Port Elizabeth naar Durban waar een nieuwe huurauto voor u klaar staat reist u verder  langs de Dolphin coast, Zululand Game reserve  naar koninkrijk Swaziland. U bezoekt daarna tot slot  zowel het Krugerpark als de Panoramaroute alvorens u naar Johannesburg rijdt waar de reis eindigt. 

Wilt u in een rustiger tempo reizen dan kan dit ook. Wij adviseren dan op elke plek waar u nu 1 nacht verblijft minimaal 2 nachten te verblijven. Wilt u de reis uitbreiden met andere gebieden? Ook dat is mogelijk, mail ons met uw wensen.

Klik hier voor een routekaartje.

Prijs v.a. € 2008.00 prijzen zijn p.p.

17 daagse autoreis: Hoge Noorden Kruger Park (reisnr. ER 178)

Ontdek het beste van de Limpopo Provincie waarbij we denken dat u zeker Marakele, Waterberg, Tzaneen en Kruger Nationaal Park moet gaan zien! U overnacht meerdere keren in accommodaties binnen de SAN Parks wat zeer zeker een bijzondere herinnering bij u zal achterlaten. Een reis naar een aantal wildparken en natuurgebieden die niet door iedere toerist bezocht worden met als afsluiting het wereld bekende Krugerpark en de spectaculaire Panorama Route.

Klik hier voor een routekaartje

Prijs v.a. € 1359.00 prijzen zijn p.p.

18 daagse autorondreis Westkaap (reisnr. ER 018)

Deze luxe autoreis laat u in korte tijd kennis maken met de hoogte punten van de West-Kaap en een stukje van de Oost-Kaap. Na aankomst in Kaapstad of Johannesburg vliegt u gelijk door naar Port Elizabeth. Indien u laat aankomt in Johannesburg of Kaapstad kunnen we een overnachting nabij de luchthaven voor u boeken zodat u de volgende ochtend door kunt vliegen naar Port Elizabeth.  Kosten op aanvraag.

In Port Elizabeth start uw rondreis met als eerste stop het Addo Elephant Park. Vandaar reist u langs de beroemde Tuinroute - zo genoemd vanwege de diversiteit in natuurgebieden - en door de kleine Karoo naar het zuiden. De wijnlanden en Kaapstad zijn de laatste plekken die u aandoet tijdens deze luxe vakantie in Zuid-Afrika. Uw reis eindigt in Kaapstad vanwaar u terug kunt vliegen.

Klik hier voor een routekaartje

Prijs v.a. € 2291.00 prijzen zijn p.p.

18 daagse autoreis: De Wereld in 1 land (reisnr. ER 181)

De wereld in een land! Zo wordt Zuid-Afrika vaak genoemd. En het is waar, het land biedt een enorme diversiteit in landschappen, natuur en cultuur. Deze reis is zeer geschikt voor mensen die 'in korte tijd'  veel willen zien Uw reis begint in Kaapstad en eindigt in Johannesburg. De omgeving is steeds weer anders en zal u elke keer weer opnieuw verbazen. Van pinguïns naar olifanten lijkt een enorme stap, maar in Zuid-Afrika, reizend per auto en per vliegtuig is dit mogelijk.  De reis is een aaneenschakeling van mooie momenten. Maak in korte tijd kennis met de Wereld in 1 land!

Klik hier voor een routekaartje

 

Prijs v.a. € 2279.00 prijzen zijn p.p.

18 daagse autoreis langs de hoogtepunten van Zuid-Afrika (reisnr. ER 603)

Een zeer complete autoreis langs vele hoogtepunten van Zuid-Afrika en een uitstapje naar het bijzondere koninkrijk Swaziland. Deze reis begint in Kaapstad, volgt de wijnlanden en de Garden Route, Tsitsikamma National Park, safari in het Schotia Game Reserve en naar Port Elizabeth. Hier vandaan vliegt u naar Durban en vervolgt uw weg noordwaarts naar de iSimangaliso Wetlands bij St. Lucia, Swaziland, safari in het Krugerpark en via de Panarama Route en Blyde River Canyon naar Johannesburg.

Metropool Kaapstad, prachtige groene natuurgebieden, bergen, Garden Route, de kust en safari's; deze reis heeft het allemaal!

U verblijft in kwalitatief goede en afwisselende accommodaties en er zijn veel mogelijkheden om de bezienswaardigheden van uw keuze te bezoeken of extra excursies te maken.

Klik hier voor een routekaartje.

Prijs v.a. € 1447.00 prijzen zijn p.p.

19 daagse autorondreis "Zuid-Afrika actief en avontuurlijk" (reisnr. ER 510)

Deze actieve en avontuurlijke rondreis brengt u op een aantal van de mooiste plekken in Zuid-Afrika. U start uw reis in het mooie Stellenbosch en gaat vervolgens op zoek naar de "Big Five" in het Aquila Private Game Reserve. In de "struisvogelhoofdstad" Oudtshoorn en het Tsitsikamma National park zijn tal van bijzondere activiteiten te doen, hier zult u zich zeker niet vervelen! Via Knysna en Swellendam rijdt u door naar Hermanus, een van de beste plekken ter wereld om walvissen te spotten. In Langebaan kunt u heerlijk relaxen of diverse watersporten beoefenen waarna u doorrijdt naar de "mother city" Kaapstad. Hier heeft u nog een aantal dagen de tijd om deze bruisende stad op eigen gelegenheid te ontdekken.

Klik hier voor een routekaartje.

Prijs v.a. € 1407.00 prijzen zijn p.p.

19 daagse autoreis 'rustig touren van Kaapstad naar Port Elizabeth' (reisnr. ER 614)

Tijdens deze reis kunt u op uw gemak genieten van de wonderlijke West Kaap en een stukje van de  Oost Kaap. U reist tussen Kaapstad en Port Elizabeth. De eerste dagen kunt u zich onderdompelen in bruisend Kaapstad met haar vele bezienswaardigheden. Daarna is het tijd voor de wijnlanden, historische dorpen, mooie kustlijnen, bergpassen, grotten, safari en natuurgebieden zoals b.v. Tsitsikamma National Park en het Featherbed nature reserve. De reisafstanden per dag zijn klein zodat u voldoende tijd heeft om te genieten van al het moois onderweg, u overnacht in 3 en 4 sterren accommodaties. De reis eindigt in Port Elizabeth.

Klik hier voor een routekaartje.

 

Prijs v.a. € 1346.00 prijzen zijn p.p.

20 daagse autorondreis Garden route en Karoo (reisnr. ER 095)

Deze fantastische 20 daagse rondreis per auto laat u kennis maken met o.a. Kaapstad, de Tuinroute, Addo Elephant Park, Botlierskop Private Game Reserve en de Kleine Karoo. Een reis langs de hoogtepunten van de Kaap.

In het seizoen kunt u ook de walvissen bewonderen (van augustus tot november). En uiteraard bezoekt u de wijnlanden, waar de Kaap bekend om is.

Klik hier voor een routekaartje

Prijs v.a. € 1806.00 prijzen zijn p.p.

20 daagse reis door de ruige en rustgevende natuur van de West en Oost Kaap (ER 114)

Een reis langs kleine pareltjes in de Oost en West Kaap die voor veel toeristen onontdekt blijven. U overnacht grotendeels in kleine dorpjes temidden van de prachtige natuur in uitstekende 3 en 4-sterren accommodaties. Deze reis voert u o.a. langs de West Kust, het Kaapse Schiereiland, de prachtige Cederbergen, de  wijnlanden, Karoo en de groene Garden Route. Voor wie graag actief is in de natuur (hiken, wandelen, kajakken of simpelweg genieten van het uitzicht), is dit een zeer geschikte reis. Naast de afgelegen dorpen bezoekt u ook de meer toeristische plaatsen Knysna, Hermanus en natuurlijk Kaapstad. Ook Big Five safari's bij Schotia Game Reserve en Addo Elephant N.P. zijn in deze reis opgenomen.

Klik hier voor een routekaartje.

Prijs v.a. € 1674.00 prijzen zijn p.p.

22 daagse relaxte autoreis Westkaap (reisnr. ER 146)

Deze reis biedt u de gelegenheid om in alle rust de hoogtepunten van de Westkaap te ontdekken:  u verbijft o.a. in Kaapstad, Stellenbosch, Oudtshoorn, Tsitsikamma, Knysna, Hermanus en Pringle Bay. U heeft genoeg tijd om te genieten van natuur en cultuur. Ook kunt u kennis maken en genieten van de Zuid-Afrikaanse keuken en haar prachtige wijnen. U verblijft veelal in kleinschalige sfeervolle 4 sterren guesthouses of B&B's.

Klik hier voor een routekaartje.

Prijs v.a. € 1823.00 prijzen zijn p.p.

22 daagse reis voor natuur- en wildlife liefhebbers (reisnr. ER 107)

Deze bijzondere en indrukwekkende safari reis laat u kennis maken met de ongerepte natuur en het wildlife in het noordelijk gedeelte van Zuid-Afrika. Per 4x4 of te voet het wonderlijke Greater Kruger Park gaan ontdekken en slapen in een tent en-suite, tijdens deze 3 dagen zijn maaltijden en gamedrives inclusief. Om u daarna te begeven naar het Balule gedeelte van het Kruger Park, waar u natuurlijk de wandelschoenen weer aandoet. Tijdens deze 3 dagen wisselt u een lodge overnachting af met het slapen in een boomhut ( op basis van halfpension)

In het waterrijke gebied van St. Lucia Wetlands houdt u de voeten wellicht liever droog tijdens een boottocht. U bezoekt Swaziland, maakt een hikingtocht in de Drakensbergen en gaat 3 dagen per 4x4 door het ongerepte Lesotho. Een trip incl maaltijden in eenvoudige accommodatie. Zo veel bijzonders is in deze reis verwerkt dat het een overweldigende indruk zal achterlaten.

Klik hier voor een routekaartje

Prijs v.a. € 2769.00 prijzen zijn p.p.

22 daagse ‘Out of Africa’ budget safarireis per huurauto voor wildfanaten in het Krugerpark (reisnr. ER 172)

In deze uitgebreide safari rondreis zult u het Kruger National Park goed kunnen verkennen en tevens een echt 'Out of Africa' gevoel krijgen. Het Krugerpark is buitengewoon rijk aan zoogdieren en vogels en dit in combinatie met de oppervlakte, maakt het park tot één van de beste wildreservaten ter wereld. U reist met uw huurauto door het park en kunt desgewenst safari's of bushwalks met een gids boeken bij de kampen. U verblijft in avontuurlijke SANParks accommodaties in het park. U kunt deze reis boeken met binnenlandse vluchten zodat u geen tijd verliest op de weg. Van Phalaborwa, in het noordelijk deel van het Krugerpark zakt u rustig in zuidelijke richting waar uw safarireis eindigt in Nelspruit. U verblijft steeds meerdere nachten in hetzelfde kamp wat deze reis een ontspannen karakter geeft.

Klik hier voor een routekaartje.

 

Prijs v.a. € 1560.00 prijzen zijn p.p.

23 daagse unieke safarirally met uw eigen klassieke auto of een 4x4 door Zuidelijk Afrika (ER 082)

Een met zorg uitgestippelde route van maar liefst 9000 kilometer over asfaltwegen en goed begaanbare gravelroads door Zuid-Afrika, Namibië en Botswana, gereden met uw eigen klassieke auto of met een 4x4: dàt is de safari Rally 2015! Deze 23 daagse reis voert u door Big Five wildreservaten en langs wonderen der natuur zoals de Victoria Falls en de rooie zandduinen van de Namib woestijn. Onderweg overnacht u in hotels, lodges en guesthouses van uitstekende kwaliteit. Dit is een echte once in a lifetime experience die u waarschijnlijk watertandend laat uitkijken naar de volgende!

De rally vindt plaatst van 24 oktober 2015 t/m 15 november 2015

Klik hier voor een routekaartje.

 

Prijs v.a. € 7.950,00 prijzen zijn p.p.

24 daagse veelzijdige autorondreis van Mpumalanga naar "die Kaap" (reisnr. ER 123)

Maak kennis met Zuid-Afrika en geniet van het Krugerpark, Swaziland, St. Lucia, Wetlands, Drakensbergen, Addo Elephant park en de Kleine Karoo om te eindigen in wereldstad Kaapstad.

De reis "Van Mpumalanga naar die Kaap" (en dat wat daartussen ligt) zal u een goede indruk geven van de fantastisch mooie flora en fauna van Zuid-Afrika. De Winelands met talrijke wine-estates geven u de gelegenheid om de beroemde Zuid-Afrikaanse wijnen te proeven en gaandeweg zult u in de verschillende dorpjes en steden in de West-Kaap de Oude Hollandse cultuur herkennen. U verblijft in 3 en 4 sterren accommodaties met als uitzondering in Addo een 5* guesthouse. Wilt u de reis wat rustiger aan doen en heeft u wat meer tijd, laat het ons weten en wij passen de reis op maat voor u aan.

Klik hier voor een routekaartje.

Prijs v.a. € 2071.00 prijzen zijn p.p.

24 daagse luxe en veelzijdige auto reis langs West- en Oost-Kaap ER 124 L

Een van de redenen om op vakantie te gaan naar Zuid-Afrika is voor velen de fantastische Zuid-Afrikaanse wijnen en het heerlijke eten.  Tijdens deze vakantie met de Zuid-Afrika Specialist bezoekt u het zuid-westen van Zuid-Afrika en een stukje van de Oost-Kaap. U verblijft in luxe, kleinschalige accommodaties die zelf een geweldig restaurant hebben of er is een uitstekend restaurant in de buurt.

U bezoekt o.a. Franschhoek, Hermanus, de Tuinroute, het Addo Elephant Park, Graaff Reinet, Oudtshoorn, de Cederbergen, Langebaan en Kaapstad.

Klik hier voor een routekaartje.

Prijs v.a. € 3238.00 prijzen zijn p.p.

27 daagse luxe autorondreis (reisnr. ER 026)

Een fantastische reiservaring in Zuid-Afrika die start in het noorden en u via het Krugerpark en Swaziland naar Durban voert. U maakt vervolgens een binnenlandse vlucht naar Port Elizabeth waarbij u via het binnenland (weer eens iets anders dan de Tuinroute) naar Kaapstad reist. U verblijft veelal in luxe accommodaties. Wilt u de reis  uitbreiden met de Tuinroute of wellicht een groter type auto? Laat het ons weten en wij passen de reis met plezier op maat voor u aan.

De reis start in het luxe Sun City (the lost city). Bent u hierin niet geinteresseerd of wilt u gelijk op zoek naar de wilde dieren dan kunnen we uw verblijf in Sun City wijzigen met een verblijf in Pilanesberg private game reserve. Verder bezoekt u het Sabi Sand private game reserve, Krugerpark, Marloth park, Swaziland, Zulu land, iSimangaliso wetlands, Umhlanga, Addo Elephantpark, Oudtshoorn, Swellendam, de Wijnlanden en tot slot Kaapstad vanwaar u weer terugvliegt naar huis. Laat u verrassen en verwennen tijdens deze bijzondere mooie reis!

De meest geschikte reistijd is tussen eind maart en begin december.

Klik hier voor een routekaartje

Prijs v.a. € 4376.00 prijzen zijn p.p.

Zuid Afrika specialist - Wij zijn aangesloten bij de SGR voor uw financiele zekerheid.