Kortingen

In de media komt u regelmatig allerlei kortingen op reizen tegen. Last minute korting, vroeg boek korting, groepskorting en ga zo maar door.
|
Zuid-Afrika Specialist biedt u altijd de laagst mogelijke prijs, de kortingen zijn al in onze gepubliceerde reizen doorberekend. Indien een reis op maat gemaakt wordt hanteren wij ook onze speciale inkoopprijzen.  Er zijn dus geen extra kortingen nodig om dit laagste prijsniveau te bereiken.

Wij laten u meeprofiteren van onze speciale inkoopprijzen –  zonder een concessie te hoeven doen aan de kwaliteit –  door onze unieke bedrijfsopzet. Zo berekenen wij bijvoorbeeld geen reserveringskosten en/of administratiekosten indien u uw reis bij ons reserveert (m.u.v. vluchten).

Wij werken direct met u en met de leverancier. Ons verkoopteam werkt vanuit Zuid-Afrika waar de kosten voor o.a.  arbeid lager liggen dan in Nederland.  Onze prijzen liggen hierdoor lager dan bij onze conculega.

Indien u rechtstreeks bij de accommodatie boekt betaalt u de consumentenprijzen. Indien u via ons een pakketreis boekt kunt u mee profiteren van onze goede inkoopprijzen ( wij mogen deze uiteraard niet publiceren).

Bovendien is uw reis indien via ons gereserveerd  – niet geheel onbelangrijk! – als voordeel dat wij SGR lid zijn. In het geval een bepaalde leverancier/ accommodatie b.v. failliet zou gaan,  krijgt u gewoon uw geld terug. Geen financiële risico’s dus! Wel zo’n veilig gevoel!

Ons verkoopkantoor zit in Zuid-Afrika, waardoor wij u ook ter plaatse optimaal hulp kunnen verlenen en in geval van nood u dag en nacht van dienst kunnen zijn.

Doordat wij werken met Zuid-Afrikaanse arbeidskrachten kunnen wij niet alleen zo goedkoop mogelijk werken – waardoor u de laagste prijs betaalt voor uw vakantie naar Zuid-Afrika – maar ook bent u gegarandeerd van vakkundig personeel die het land uitstekend kennen. Wij hebben Nederlands sprekende medewerkers. U kunt dus in uw eigen taal communiceren.

Wij maken uitsluitend gebruik van het Internet en hebben wij geen dure reisgidsen, geen hoge porti kosten, geen dure reisbescheiden mapjes, dus ook hier….lagere kosten. We zijn bovendien hierdoor milieu vriendelijk. Voor u is wellicht het belangrijkste dat wij door al deze zaken de laagst mogelijke reissommen kunnen bieden.

U kunt ons op een Nederlands internet telefoonnummer bereiken vanuit Nederland/ Europa en u betaalt dan de gewone lokale Nederlandse  belkosten. U wordt in het Nederlands te woord gestaan. Binnen Zuid-Afrika kunt u ons ook op een Zuid-Afrikaans nummer bereiken. Zie ook onze contactgegevens. En in geval van nood zijn wij tijdens uw reis 24 uur per dag bereikbaar op een mobiel nummer.

U boekt dus rechtstreeks bij ons, zonder tussenkomst van reisagenten. Door deze directe manier van werken met de leveranciers en gebruik te maken van arbeidskrachten in Zuid-Afrika dragen u en wij bij aan het verbeteren van de levensstandaard van vele Zuid Afrikaners. Een prettig gevoel dat uw vakantie ook een ander ten goede komt!

Tot slot: U betaalt geen bankkosten voor buitenlandse betalingen, want wij hebben een Nederlandse bankrekening. Wilt u liever in Randen betalen dan kan dit op onze Zuid-Afrikaanse rekening (in dit geval zijn wel bankkosten van toepassing). Voor diegenen die graag per credit card willen betalen bieden wij de mogelijkheid van Billhop. Klik hier voor de betalingsvoorwaarden.

Kortom: wij kunnen u – gebruik makend van de huidige technieken –  altijd het voordeel van de laagste prijs geven  maar wel met de hoogste kwaliteit!