In de media komt u regelmatig allerlei kortingen op reizen tegen. Last-minute korting, vroegboek korting, groepskorting en ga zo maar door.
Zuid-Afrika Specialist biedt u de laagst mogelijke prijs, de kortingen zijn al in onze gepubliceerde reizen doorberekend. Indien een reis op maat gemaakt wordt hanteren wij ook onze speciale inkoopprijzen.  Er zijn dus geen extra kortingen nodig om dit laagste prijsniveau te bereiken.

Wij kunnen u laten meeprofiteren van onze speciale inkoopprijzen –  zonder een consessie te hoeven doen aan de kwaliteit –  door onze unieke bedrijfs opzet. Zo berekenen wij bijvoorbeeld geen reserveringskosten en/of administratiekosten indien u uw reis bij ons reserveert. Wij werken direct met u en met de leverancier. Ons verkoopteam werkt vanuit Zuid-Afrika waar de kosten voor arbeid etc lager liggen dan in Nederland.  Onze prijzen liggen hierdoor lager dan bij onze concullegae. Indien u rechtstreeks bij de accommodatie boekt betaalt u de consumentenprijzen, bij ons kunt u mee profiteren van onze goede inkoopprijzen. Daarnaast heeft  u bovendien als voordeel dat wij SGR zijn. In het geval een bepaalde leverancier/ accommodatie b.v. failliet zou gaan,  krijgt u gewoon uw geld terug. Geen financiele risico’s dus!

Ons verkoopkantoor zit in Zuid-Afrika, waardoor wij u ook ter plaatse optimaal hulp kunnen verlenen en in geval van nood u dag en nacht van dienst kunnen zijn. Doordat wij werken met Zuid-Afrikaanse arbeidskrachten kunnen wij niet alleen zo goedkoop mogelijk werken – waardoor u de laagste prijs betaalt voor uw vakantie naar Zuid-Afrika – maar ook bent u gegarandeerd van vakkundig personeel die het land uitstekend kennen.

Wij maken uitsluitend gebruik van het Internet en hebben wij geen dure reisgidsen, geen hoge portikosten, geen dure reisbescheiden mapjes, dus…. lagere kosten, milieu vriendelijk en wat voor u natuurlijk belangrijk is: lagere reissommen!

U kunt ons op een Nederlands en Belgisch internet telefoonnummer bereiken vanuit Nederland of Belgie en u betaalt dan de gewone lokale Nederlandse  of Belgische belkosten. U wordt in het Nederlands te woord gestaan. Binnen Zuid-Afrika kunt u ons op een Zuid-Afrikaans nummer bereiken. Zie ook onze contactgegevens.

U boekt dus rechtstreeks bij ons, zonder tussenkomst van reisagenten. Door deze directe manier van werken met de leveranciers en gebruik te maken van arbeidskrachten in Zuid-Afrika dragen u en wij bij aan het verbeteren van de levensstandaard van vele Zuid-Afrikaners. Een prettig gevoel dat uw vakantie ook een ander ten goede komt!

Tot slot: U betaalt geen bankkosten voor buitenlandse betalingen, want wij hebben Nederlandse bankrekeningen. U loopt geen risico met credit card betalingen via internet en heeft geen credit card kosten.

Kortom wij kunnen – gebruik makend van de huidige technieken – u altijd het voordeel van de laagste prijs geven maar wel met de hoogste kwaliteit!