Middag/avondsafari naar Schotia Game Reserve

Algemene informatie

Een mooie safari mogelijkheid in een malariavrij gebied aan de Oost Kaap nabij Port Elizabeth. Ook wanneer u slechts weinig tijd heeft tijdens uw vakantie in Zuid-Afrika, biedt deze middag en avond safari toch de mogelijkheid om de wilde dieren die Afrika rijk is van dichtbij te spotten. Het Schotia Game Reserve biedt een zeer goede mogelijkheid om leeuwen in hun natuurlijke omgeving te zien.

Schotia is het oudste privé game viewing reserve in de Oost kaap en biedt de beste mogelijkheid om leeuwen in het wild te zien. De safari begint ’s middags omdat u aan het einde van de middag en aan het begin van de avond de meeste kans heeft om leeuwen te zien. Tevens kunt u onder andere nog witte neushoorns, zebra’s, krokodillen, nijlpaarden, giraffen, jakhalsen en verschillende soorten antilopes tegenkomen in het park. U wordt rondgereden in een open 4×4 safarivoertuig.

Schotia Game Reserve is malaria vrij.

Let op: U kunt deze excursie uitsluitend boeken in combinatie met een meerdaags reisarrangement uit ons programma.

Specificaties

7319
v.a.€ 102
Halve dag
Dagelijks
Niet inbegrepen, mogelijk tegen meerprijs vanuit Addo/Port Elizabeth
Diner inbegrepen
Oost-Kaap
Schotia Private Game Reserve
Schotia Private Game Reserve
Alle leeftijden
  • Safari per 4WD safarivoertuig
  • Diner
  • Koffie/thee en water
  • Drankjes tijdens het diner
  • Fooi gids
Dagprogramma
Dagprogramma -

U checkt in bij het hoofdkantoor van het Schotia park rond 14:45 uur. Onder het genot van een kopje koffie of thee ontmoet u uw ranger en wordt alles in gereedheid gebracht om u een wonderlijke safari te bezorgen.

Middag
Om 15:00 uur vertrekt de game-drive in een open 4WD safarivoertuig door het Schotia Park. Uw ranger zal op zoek gaan naar giraffes, neushoorns, zebra’s, struisvogels en de vele antilopen.

Na een korte stop rond 17:00 uur om iets te drinken, begint het spannende deel: het zoeken naar de leeuwen! De ranger zal ook kijken naar nijlpaarden en diverse nachtdieren.

Avond
In het donker komt u bij de open Lapa waar het vuur brandt en de drankjes al voor u klaar staan. Een uitgebreid dinerbuffet met heerlijke traditionele Zuid-Afrikaanse gerechten)wordt geserveerd, gevolgd door het dessert, koffie en thee. Na het diner (om ongeveer 20:45 – 21:00 uur) wordt u teruggebracht naar uw auto, het einde van een onvergetelijke dag. Vergeet niet om onderweg te blijven zoeken naar nachtdieren!

Deze excursie kunt u boeken in combinatie met andere reismogelijkheden uit ons totale reisaanbod.

Wilt u ook overnachten in de Afrikaanse bush in het Schotia Game Reserve en het nabij gelegen Addo Elephant Park met zijn grote populatie olifanten bezoeken, kijk dan bij 2 daagse safari Addo Elephant National Park & Schotia Game Reserve (1 nacht) en 3 daagse safari naar Addo Elephant National Park & Schotia Game Reserve (2 nachten).

 

Tarieven

Tarieven


R
p.o.a. = Prijs op aanvraag
Foto's