Met de hele familie fietsen door de wijnlanden van Stellenbosch

Algemene informatie

Families van alle leeftijden en alle samenstellingen kunnen deelnemen aan deze actieve dagtocht. Een mooie fietsroute en veel activiteiten zorgen voor een onvergetelijke dag voor zowel kinderen als de ouders. Geniet van prachtige uitzichten over de wijnlanden onder het genot van heerlijke wijnen terwijl de kinderen spelen of druivensap proeven. De gekwalificeerde gids zorgt voor een veilige en interessante dag voor iedereen. Deze route is zo’n 10 km lang en u fietst op mountainbikes (fietskarretje beschikbaar voor kleine kinderen).

Let op: U kunt deze excursie uitsluitend boeken in combinatie met een meerdaags reisarrangement uit ons programma.

Specificaties

7316
v.a.€ 52
Hele dag
Dagelijks op aanvraag (weersafhankelijk) om 10.00 uur
Niet inbegrepen (prijs voor transfer op aanvraag)
Niet inbegrepen. Er wordt onderweg wel gestopt om te lunchen
West-Kaap
Asara Hotel & Wine Estate, Stellenbosch
Asara Hotel & Wine Estate, Stellenbosch
Vanaf 1 t/m 5 jaar of lichter dan 42 kg: in een buggy achter de fiets
  • Begeleiding door een gids
  • Gebruik van fietsen (mountainbikes) en helm
  • Gebruik van buggy voor kinderen, indien nodig
  • Flesje water en een snack
  • 3 wijnproeverijen onderweg
  • Druivensap of gelijkwaardig voor kinderen tijdens de proeverijen, waar mogelijk
  • Persoonlijke uitgaven en fooien
  • Niet genoemde maaltijden en drankjes
  • Transfers
  • Lunch
Dagprogramma
Dagprogramma -

Deze actieve dag begint om 10:00 uur, het ontmoetingspunt is het 5-sterren Asara Hotel & Wine Estate op zo’n 6 kilometer vanaf het centrum van Stellenbosch. Heeft u geen eigen vervoer of wordt u liever opgehaald door onze chauffeur dan regelen wij een transfer vanuit Kaapstad, Stellenbosch of Franschhoek voor u (prijs op aanvraag).

Kinderen van 1 t/m 5 jaar, of lichter dan 42 kg, krijgen een buggy/fietskarretje die achter uw fiets geplaatst wordt. Kinderen vanaf 6 jaar of zwaarder dan 42 kg krijgen een fiets voor zichzelf (20″ of 24″).

Uw gids neemt u mee voor een fietstocht van ongeveer 10 kilometer (onverharde wegen) waarbij drie tot vier wijnboerderijen bezocht worden. Terwijl u geniet van de heerlijke wijnen, hebben de kinderen de ruimte om te spelen in de speeltuin. Rond lunchtijd bezoekt u een wijnboerderij waar u bij het restaurant kunt lunchen (voor eigen rekening). In de tuin van deze wijnboerderij is genoeg speelgelegenheid voor de kinderen.

Na een vermoeiende dag, voor zowel u als uw kinderen, eindigt de fietstocht rond 16:00 uur weer bij de het Asara Hotel & Wine Estate. Indien u wenst regelen wij weer een transfer naar uw accommodatie (prijs op aanvraag).

Let op: Deze excursie is geschikt voor personen met een goede lichamelijke conditie.

Tarieven

Tarieven


R
p.o.a. = Prijs op aanvraag
Foto's