Dagsafari ‘Prins Zulu in Hluhluwe’

Algemene informatie

Met een gekwalificeerde game-ranger gaat u in een open 4×4 safari voertuig naar het fascinerende Hluhluwe Game Reserve gelegen in KwaZulu Natal.

Het reservaat beslaat zo’n 96,000 hectare natuurgebied dat zich kenmerkt door glooiende heuvels en open stukken land waar de witte neushoorn zich thuisvoelt. Naast de zwarte en witte neushoorn vindt u hier ook de overige leden van de Big Five,  tal van kleiner wild en bijzondere vogels als de witruggier, batelier, slangenarend, wespendief en de zilverreiger . U kunt kiezen tussen 3 tot 9 uur durende game drives.

Let op: U kunt deze excursie uitsluitend boeken in combinatie met een meerdaags reisarrangement uit ons programma.

Specificaties

7286
v.a.€ 33
Halve dag
Afhankelijk van de duur van uw tour
Niet inbegrepen (prijs voor transfer op aanvraag)
Niet inbegrepen
Kwazulu Natal
Hluhluwe Park (Memorial Gate)
Hluhluwe Park (Memorial Gate)
Alle leeftijden
 • Safari per 4x4 safarivoertuig in Hluhluwe Park met gids
  • Persoonlijke uitgaven en fooien
  • Niet genoemde maaltijden en drankjes
  • Entreegelden (R 210 per persoon voor volwassenen en R 105 per persoon voor kinderen tussen de 4 en de 12 jaar, in 2018)
  • Transfer naar het Memorial Gate, Hluhluwe Park
  • Fooi gids
  Dagprogramma
  Dagprogramma -

  Uw “Prins Zulu” safari start bij de Memorial Gate van het Hluhluwe park (de noordelijke ingang). Wilt u opgehaald worden vanuit het plaatsje Hluhluwe? Vraag ons naar de mogelijkheden en eventuele meerprijs. Er zijn ook mogelijkheden om (tegen bijbetaling) per airconditioned busje opgehaald te worden in Richards Bay of Durban.

  U stapt aan boord van een open 4×4 safari voertuig en begint aan uw trip door de wildernis waar u de wilde dieren kunt horen en de spirit van Afrika kunt voelen.

  Het Hluhluwe-Imfolozi Park gelegen op de voormalige jachtgronden van de beroemde Zulu Koning Shaka is een beschermd gebied since 1920. Het park is de leefomgeving van de gehele Big Five, maar ook van giraffes, kudu’s, blauw wildebeesten, cheetah’s, hyena’s, antilopes en langs de rivier vindt u nijlpaarden en krokodillen. Vogelaars komen ogen en oren tekort bij het willen aanschouwen van de 340 verschillende vogelsoorten die het park rijk is.

  Er worden verschillende game drives aangeboden die verschillen in tijd en prijs, u kunt kiezen voor een 3, 6 of 9 uren durende game drive met gekwalificeerde ranger. Tijdens de langere tochten wordt er bij een restaurant of winkeltje in het park gestopt voor ontbijt en/of lunch (voor eigen rekening). In de 4×4 voertuigen zijn voor de regenachtige dagen regenjassen/capes aanwezig en mocht het koeler worden, dan kruipt u knus onder een heerlijk warme plaid.

  Let op: minimaal 4 personen voor de game drives (max 10). Bij minder dan 4 deelnemers zullen de prijzen hoger zijn.

  De entreegelden voor het Hluhluwe Game Reserve moet u voldoen wanneer u het park binnen gaat. In 2018 zijn de entreegelden voor volwassenen R 210 per persoon en voor kinderen 4-12 jaar R 105 per kind. Als u meerdere SANParken in Zuid-Afrika gaat bezoeken is het wellicht zinvol een Wildcard aan te schaffen.

  Tarieven

  Tarieven


  R
  p.o.a. = Prijs op aanvraag
  Foto's