Dagexcursie naar Victoria Falls (vanuit Kasane)

Algemene informatie

Route: begin en einde in Kasane.

De majestueuze Victoria Falls staan hoog op de ‘bucket list’ van vele mensen!
Heeft u niet veel tijd, of past een verblijf in Victoria Falls niet meer in uw budget, dan is deze dagexcursie dé perfecte oplossing!

De Victoria Falls zijn de grootste watervallen ter wereld en liggen op de grens van Zimbabwe en Zambia. Tijdens deze dagtour bezoekt u de watervallen aan de kant van Zimbabwe.

Let op: U kunt deze excursie uitsluitend boeken in combinatie met een meerdaags reisarrangement uit ons programma.

Specificaties

6613
v.a.€ 114
Hele dag
Dagelijks
Van en naar Kasane
Inbegrepen
Zimbabwe
Kasane
Kasane
Alle leeftijden
  • Transfer van en terug naar Kasane/bij uw accommodatie
  • Begeleide tour langs de watervallen
  • 3-gangen lunch in het Victoria Falls Rainforest Cafe
  • Bezoek aan lokale crafts markt
  • Visumkosten Zimbabwe
  • Entreegelden Victoria Falls National Park, ca. USD 30 per persoon, ter plaatse te betalen
  • Helikoptervlucht boven de falls, vraagt u ons naar de mogelijkheden
  • Persoonlijke uitgaven en fooien (gids)
Dagprogramma
Dagprogramma -

Tussen 08.00 en 08.30 uur wordt u bij uw accommodatie opgehaald en rijdt richting Zimbabwe. Nadat u de grens bent gepasseerd is het nog een stukje rijden en rond 10.00 uur arriveert u in Victoria Falls.

De allereerste stop van vandaag is bij hetgeen waarvoor u hier bent! Namelijk de watervallen! Onder begeleiding van een professionele gids krijgt u een tour langs de watervallen. U zult zien dat er verschillende uitzichtpunten zijn waar u zult stoppen. Er is voldoende tijd om deze imposante watervallen te bewonderen en te fotograferen!

Nadat u de watervallen uitgebreid heeft kunnen bewonderen is het tijd voor een overheerlijke 3 gangen lunch in het betoverende Victoria Falls Rainforest Cafe.

Met een heerlijke volle maag is het vervolgens tijd voor de laatste stop van vandaag, namelijk de lokale Arts & Crafts markt van Victoria Falls. Hier heeft u de gelegenheid om een souvenir te kopen. Om 15.00 uur is het tijd om Victoria Falls te verlaten en tussen 16.30 uur en 17.00 uur bent u weer terug in Kasane.

Het is tevens mogelijk om als extra een prachtige en vooral indrukwekkende vlucht per helikopter over de Falls te maken. Deze vlucht duurt ca. 13 minuten.

Tarieven

Tarieven


R
p.o.a. = Prijs op aanvraag
Foto's