Luxe verblijf in Zimbabwe: Victoria Falls en Hwange N.P.

v.a.€ 1900
Toevoegen aan reisplan
Algemene informatie

Dit reisonderdeel begint in Victoria Falls bij het gracieuze Victoria Falls Hotel dat u terug neemt in de koloniale tijd. Op loopafstand vindt u de Victoria watervallen en vanaf het terras van het hotel ziet u de waterdamp en hoort het gebulder van het vallende water. Met een busje of eventuele vlucht wordt u vervolgens naar het Hwange National Park gebracht. Hier verblijft u drie nachten bij de ongelooflijk mooie Elephant’s Eye lodge. U maakt game drives en bush walks en ziet vele dieren samen met deskundige rangers. Bij de luxe lodge kunt u relaxen en genieten van rust, de natuur, vogels en het wild dat komt drinken bij de waterpoel.

Er is tevens een wat voordeligere versie van dit pakket beschikbaar. U verblijft nog steeds in Victoria Falls en Hwange N.P., maar maakt gebruik van andere accommodaties (vraag ons naar de mogelijkheden).

Let op: Het Victoria Falls Hotel gaat renoveren in de maanden januari – mei 2020 en dezelfde maanden in 2021. Het hotel blijft geopend in deze maanden en zal proberen de overlast te beperken.

Specificaties

8183
v.a.€ 1900
6 dagen
Dagelijks, op basis van beschikbaarheid
Inbegrepen
Zimbabwe
Victoria Falls
Victoria Falls
 • 5 overnachtingen bij luxe hotel/lodge
 • 5x ontbijt, 3x lunch, 4x diner
 • Genoemde safari activiteiten (game drives)
 • Transfer van Vic Falls naar Hwange v.v. (of kies voor een vlucht)
 • Water, frisdrank, huiswijn en lokale alcoholische drankjes tijdens uw verlijf bij Elephant's Eye
 • Wandeling met gids naar de watervallen
 • Bootcruise op de Zambezirivier
 • Transfer vanaf het vliegveld naar de accommodatie
 • Vluchten en evt. visum
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Niet genoemde maaltijden en drankjes
 • Optionele activiteiten, entreegelden
 • Persoonlijke uitgaven en fooien
Dagprogramma
Dag 1-2: Victoria Falls, Zimbabwe -

U wordt vanaf het Victoria Falls Airport in Zimbabwe opgehaald en naar het hotel gebracht. Vanaf 14:00 kunt u inchecken in uw kamer bij het mooie Victoria Falls Hotel. Dit 5-sterren hotel in Edwardiaanse stijl werd gebouwd in 1904 en combineert de charme van het verleden met alle gemakken en comfort van het heden.

Het hotel is gelegen binnen het Victoria Falls National Park en u kunt het bulderende geluid van de waterval vanaf de accommodatie horen en de opstijgende waterdamp zien. Een privé wandelpad leidt hotelgasten naar de watervallen (ongeveer 10 minuten lopen).

Bij het hotel is een zwembad aanwezig, bar, fitnesszaal, spa en verschillende restaurants. Neem ook de tijd voor een lekkere cocktail of High Tea by Stanley’s Terrace vanwaar u uitzicht heeft over de brug over de Zambezirivier die Zimbabwe en Zambia verbindt.

Behalve het bezichtigen van de watervallen kunt u ook een kijkje nemen in het dorp Victoria Falls en bij de verschillende craft markets waar handgemaakte producten en souvenirs verkocht worden om een inkomen te verdienen. Andere optionele activiteiten zijn raften op de rivier, bungeejumpen, een bootcruise, een helikoptervlucht boven de waterval en vele meer.

Op dag 1 is een diner bij het hotel inbegrepen en op dag 2 kunt u na het ontbijt met een gids een wandeling maken langs de Victoria Watervallen (entreegelden voor eigen rekening). ’s Middags kunt u relaxen bij het hotel of een andere activiteit ondernemen. Later in de middag staat er een relaxte bootcruise van twee uren op het programma. In de zomermaanden (augustus t/m april) vertrekt de boot om 16:00 uur en in de wintermaanden (mei t/m juli) om 15:30 uur.

Dag 3: Victoria Falls - Hwange N.P. -
Dag 4-5: Hwange National Park -
Dag 6: Hwange - Victoria Falls -
Tarieven

Tarieven


R
p.o.a. = Prijs op aanvraag