4 daagse Krugerpark safari vanuit mooie lodge in Hazyview

Algemene informatie

De provincie Mpumalanga kent een fantastische natuurlijke schoonheid en tijdens dit reisonderdeel gaat u een deel daarvan ontdekken. U overnacht in het dorpje Hazyview dat op steenworp afstand van het Kruger National Park ligt. Dit pakket sluit een sunset/night drive safari, 2 volle dagen Krugerpark safari en een uitgebreide ochtend safari in. Het is tevens mogelijk om 1 van de volle dag safari’s in the ruilen voor een tocht met gids langs de Panorama Route.

Dit reisonderdeel kunt u b.v. uitstekend combineren met een bezoek aan Kaapstad en omgeving!
De reis is ook mogelijk als 3 daagse of 5 daagse. Maximaal 9 personen. U kunt de reis ook als prive tour boeken. Prijzen hiervoor op aanvraag.

Specificaties

8034
v.a.€ 995
4 dagen
Dagelijks, op basis van beschikbaarheid
Inbegrepen
1 x
Mpumalanga
Johannesburg
Johannesburg
Vanaf 8 jaar
 • 3 overnachtingen in tweepersoons kamer met en-suite badkamer
 • Transfer vanaf OR Tambo luchthaven of accommodatie in de buurt
 • Begeleiding van deskundige gids/ranger
 • 3 x ontbijt, 1 x lunch, 3 x diner
 • 1x sunset/night drive, 2x volle dag game drive (1 kan ingeweisseld worden voor Panorama Route dagtocht), 1x ochtend game drive, water tijdens game drives
 • Entreegelden en conservation fees
 • Vluchten en evt. visum
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Niet genoemde maaltijden en drankjes
 • Persoonlijke uitgaven en fooien (bijv. voor de gids)
 • Eventuele overnachtingen voor en/of na de reis
 • Optionele activiteiten
Dagprogramma
Dag 1: Johannesburg - Hazyview en sunset/night drive -

Tussen 06:00 en 06:45 uur wordt u opgehaald bij uw accommodatie in de buurt van de luchthaven ( gratis transfer binnen 5 km radius vanaf de luchthaven).

Tussen 06:45 – 07:00 uur wordt u opgehaald bij de shuttle / bus terminal op de luchthaven van OR Tambo international.

Note: Wij kunnen voor u een accommodatie reserveren voorafgaand aan de reis.

U vertrekt vervolgens om 07:15 uur gelijk naar Hazyview waar u de komende nachten zult verblijven. Onderweg kunt u al genieten van het mooie Zuid-Afrikaanse landschap dat zal veranderen van glooiend naar meer bergachtig. U arriveert tegen 12:00 uur bij uw accommodatie.

U krijgt een lichte lunch, kunt u even opfrissen,een wandelingetje maken of relaxen bij de lodge alvorens u vertrekt voor uw eerste safari: een sunset/night drive. De gids gaat met u op zoek naar zebra, giraffe en antilope soorten en wellicht ziet u al 1 van de Big Five!

De overnachtingen vinden plaats bij een uitstekende accommodatie in het dorpje Hazyview niet ver van het Krugerpark. U overnacht in tweepersoonskamers voorzien van een en-suite badkamer en airconditioning. Uw accommodatie voor deze trip kan zijn Umbhaba Eco Lodge of  Hazyview Sun (afhankelijk van beschikbaarheid). Beide accommodaties zijn van prima kwaliteit en hebben een zwembad, restaurant en bar.

Dag 2-3: Krugerpark -
Dag 4: Krugerpark - Johannesburg -
Tarieven

Tarieven


R
p.o.a. = Prijs op aanvraag
Foto's