BLUU (Categorie 5M)

v.a.€ 95/ per dag
Toevoegen aan reisplan
Algemene informatie

Wilt u het echte Afrika beleven en geen enkele keer twijfel voelen of uw vervoermiddel wel geschikt is voor de ruige wegen? Echte avonturiers adviseren wij om te gaan voor een stoer en betrouwbaar 4×4 voertuig.
Dit 4×4 voertuig heeft een high clearance en biedt veel kofferruimte zodat u al uw bagage goed op kunt bergen. De auto heeft vijf zitplaatsen en biedt veel comfort tijdens uw reis.

Naast een prachtige tocht door Zuid-Afrika is deze auto ook geschikt voor de buurlanden (Swaziland, Lesotho), game drives door bijvoorbeeld het Kruger National Park en de prachtige ongerepte Wild Coast

Dit type auto is een Toyota Hilux Double Cab 4×4 automaat of gelijkwaardig.

U kunt uw huurauto ophalen na aankomst op de luchthaven of u kunt de auto bij uw accommodatie laten afleveren.
Alle geleverde huurauto’s zijn (vrijwel) nieuw en hebben een lage kilometerstand.

Klik hier om de algemene voorwaarden te lezen van deze auto.

Klik hier voor meer algemene informatie over de verzekering, toegestane landen en wat is inbegrepen en niet inbegrepen bij deze leverancier.

Onderstaande prijzen zijn vanaf prijzen per auto per dag en gebaseerd op een huurperiode van 21 dagen. Bij een afwijkende huurperiode kunnen andere tarieven van toepassing zijn.
De borg voor de huur van deze auto is R2200. Deze kunt u lokaal voldoen.
De huurpijs verandert continue en hangt af van vraag en aanbod. Kijk dus altijd naar de actuele prijs zodra  u weet wanneer u op reis wilt.

 

Specificaties

6826
Zuid-Afrika
Zuid-Afrika
Botswana, Eswatini (Swaziland), Lesotho, Namibië, Zuid-Afrika
v.a.€ 95/ per dag

Over de auto

Toyota Hilux Double Cab 4x4 automaat of gelijkwaardig
4 Large, 4 Small, 2 Carry On
Handgeschakeld
Benzine
1
Ja
Ja
Radio/CD
5
80 L
Tarieven

TarievenR
p.o.a. = Prijs op aanvraag

Prijs per voertuig voor de gehele huurperiode.

Neem contact op voor speciale aanbiedingen bij lange huur.

Alle prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijswijzigingen.

Reviews

Reviews

9.2
9.2
Conditie voertuig 8
Prijs-Kwaliteit 8
Comfort 10
Ruimte 10
Service 10

Conditie
Prijs-kwaliteit
Comfort
Ruimte
Service

De geboekte 4×4 automaat bleek bij aankomst geen 4×4….. die hadden we wel nodig ivm het rijden van de Sanipas in Lesotho. Maar de geboekte auto was niet beschikbaar. We kregen een vervangende auto, een gloednieuwe Mahindra 4×4 met slechts 13 kilometer op de teller. Helaas hield ie het met 300 km op de teller voor gezien. Contact opgenomen met de Zuid Afrika specialist voor een oplossing en deze heeft een prima oplossing geregeld samen met medewerkers van het autoverhuurbedrijf. Er werd een andere auto gebracht (Isuzu 4×4, 7 zitter en met banken plat voldoende ruimte voor 3 grote koffers en ons reisgezelschap van 3 personen) Hiermee onze reis goed kunnen vervolgen. Er was veel medewerking vanuit het autoverhuurbedrijf en zij hebben er alles aan gedaan om het zo goed en snel mogelijk op te lossen. Heel fijn dat dat gelukt is.

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *