WedgeView Country House & Spa

O

WedgeView is een 5* Guesthouse  zeer rustig gelegen op 1 ha, omringt door 360° wijngaarden, met prachtige uitzichten. WedgeView is gelegen in het hart van de Kaapse Wijnlanden net buiten Stellenbosch, de wijn & culinaire hoofdstad van Zuid-Afrika.  WedgeView beschikt over 18 prachtige en ruime Luxe Kamers in 3 categorieën (Deluxe, Garden Deluxe and Superior) met elk badkamer en-suite met bad en aparte douche en privé balkon of patio. Tevens heeft WedgeView 3 luxe Suites beschikbaar, namelijk de Bruidssuite, de Executive Bruidssuite Suite en de Garden Family Suite, elk met een eigen privé lounge. De Bruidssuite heeft een mooie luxe badkamer en-suite met eigen Spa bad en aparte douche. Ook heeft de Bruidssuite direct toegang tot een semi-privé solar verwarmde lagoon zwembad.  De luxe Executive Bruidssuite heeft een zeer luxe en ruime badkamer met romantische dubbele “rain’ douche om samen heerlijk te kunnen douchen. De Garden Family Suite bestaat uit 2 slaapkamers en een gedeelde badkamer en lounge met zowel een gezellig terras aan de voor- als achterkant. Het achterterras ligt aan het semi “privé” gelegen solar verwarmd “lagoon” zwembad. De tuinen van WedgeView zijn zeer geliefd en bekend bij de terugkerende gasten en met name de “views” zijn zeer indrukwekkend.

Stellenbosch staat zeer in de “picture” om zijn uitstekende restaurants en wijndomeinen en wordt recent ook wel als de nieuwe Food & Wine Hoofdstad van Zuid Afrika genoemd. “Think quality, drink Stellenbosch” zijn de woorden die het beste Stellenbosch “town of Oaks” uitleggen. WedgeView heeft 360 graden uitzicht over de wijngaarden en de prachtige Stellenbosch Mountains. Neem een glas of wijn mee op het balkon en geniet van het fantastische sfeer van het gebied. De Stellenbosch Wijn Route is onderverdeeld in 5 sub-routes om het makkelijker te maken.

•Botterlary Hills

•Greater Simonsberg

•Helderberg

•Stellenbosch Berg

•Stellenbosch Hills

Stellenbosch is de oudste Wijn Route and is een tour voor alle seizoenen. Met 152 wijnboerderijen en 3 van de top 10 beste restaurants, is het de wijn en culinaire hoofdstad van Zuid Afrika. Verschillende restaurants bieden fantastisch eten aan gecombineerd met award-winning Stellenbosch wijnen. Eten en wijn zijn perfecte partners en in Stellenbosch zijn er dan ook meer dan genoeg plekken waar deze perfecte combinatie gevonden kan worden. Het is hoe dan ook een paradijs voor gastronomie-lovers. Onze favoriete restaurants in Stellenbosch zijn: Jordan Restaurant, Overture – Rust & Vrede , The Big Easy Restaurant, Casparus en Tokara – Warwick Estate voor een picknick.

 

Klanten over WedgeView Country House & Spa

Ligging
Hygiene
Faciliteiten
Gastvrijheid
Prijs-kwaliteit

De wijngaard kamer op de 1e etage was prachtig en zeer compleet.
Het uitzicht op de wijngaarden heel mooi. Aan de dagelijkse 2 uur zonder stroom kan het hotel niets doen, maar toch vreemd dat we uit het restaurant waxinelichtjes moesten gaan halen om een beetje gezellig te zitten. Van een 5 ster hotel mag je verwachten je dat de koffiekopjes en wijnglazen op de 2e dag weer schoon worden neergezet.
Helaas had ook dit hotel zeer onervaren personeel, zoals bijvoorbeeld een rondleiding waarbij maar een van de twee zwembaden getoond wordt. Het was op onze aankomst dag stormachtig, maar het veel luwer gelegen zwembad, dat hierboven op de foto staat, hebben we pas bij het uitchecken ontdekt.

Wat vind je van deze accommodatie?

Laat het ons weten!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *