SANParks Satara Rest Camp

 

SAN Parks Kamperen Satara Rest Camp – Kruger National Park

Het Krugerpark is wereldberoemd. Met een oppervlakte van bijna 20.000 km2 is het het grootste wildpark van Zuid-Afrika. Het ligt voor het grootste gedeelte in Limpopo, de noordelijkste regio van Zuid-Afrika. Een park waar de schatten van Zuid-Afrika in de vorm van archeologische vondsten, Bushmen rotsschilderingen en dieren en planten u elke dag blijven verbazen. Dit prachtige South African Nationaal Park waar u 336 verschillende bomen aantreft, is een thuis voor een groot aantal dieren. U vindt hier 49 vissoorten, 34 amfibieën, 114 soorten reptielen, 507 soorten vogels en 147 verschillende zoogdieren waaronder de wereld beroemde Big Five!

Het Satara Rest Camp is gelegen in een prachtige game view area. Het is dan ook geen wonder dat dit een druk bezocht camp is. De begroeiing is hier redelijk open en zo heeft u een goede kijk op het uitbundige dieren leven. Het camp zelf heeft een rustieke uitstraling, met name doordat tal van accommodatie in cirkels geplaatst zijn. Ook de vogelliefhebbers zullen hier aan hun trekken komen. ’s Nachts zijn het vooral de fruit-vleermuizen en de cicadas en de krekels die u hoort, al wordt dat geluid vaak genoeg onderbroken door de roep van een uil, de schreeuw van hyena of jakhals en het brullen van de leeuwen. En u dacht dat het stil was in Afrika! In het camp en omgeving gaat u vooral op zoek naar de Red-billed buffalo weaver, leeuwen, giraffes, wilde beest en de honingdas.

Kamperen in Satara Rest Camp

In Satara Rest camp zijn 100 kampeerplekken voorzien van elektra. Maximaal aantal personen per kampeerplek is 6. Er zijn gezamenlijke douche/toilet en was gelegenheden. De gezamenlijke keuken is voorzien van 24 uur warm water, er zijn electische kookplaten en afwas faciliteiten.

 

 

Klanten over SANParks Satara Rest Camp

Ligging
Hygiene
Faciliteiten
Gastvrijheid
Prijs-kwaliteit

Basic accommodatie, maar op zich prima, met airco. Groot restcamp, maar door de indeling in cirkels doet het toch niet massaal aan. In de omgeving zijn uitstekende routes om wild en vogels te zien en de keuze daarin is best groot. Satara heeft ok een eigen drinkplaats, maar daar heb je door afstand en ligging niet goed zicht op. Prima plek om te verblijven.

Ligging
Hygiene
Faciliteiten
Gastvrijheid
Prijs-kwaliteit

Eenvoudige cottages maar gelukkig wel met elektriciteit, airco en ventilator. Veel rondgereden en echt veel wild gezien. Deze regio van het Krugerpark geeft naar ons idee de meeste kan om veel wild te spotten. Wij hebben oa cheeta’s, African Wild dogs en meerdere leeuwen gespot naast de vele vogels in dit gebied. Kortom, zeer aan te bevelen.

Ligging
Hygiene
Faciliteiten
Gastvrijheid
Prijs-kwaliteit

Op zich vonden wij erg leuk opgezet, maar de huisjes wel gedateerd en niet heel schoon. We hebben wel heeeel veel dieren gezien in het Krugerpark (waaronder de complete big 5!)

Wat vind je van deze accommodatie?

Laat het ons weten!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *