SANParks Glen Reenen Rest Camp

Uw Zuid-Afrika vakantie begint bij de Zuid-Afrika Specialist.

SANParks Kampeer Accommodatie Glen Reenen Rest Camp – Golden Gate Highlands NP
De Maluti bergen liggen in het Noord-Oosten van de Vrijstaat. Zij vormen zo’n beetje de natuurlijke grens tussen Lesotho en Zuid-Afrika. Dit park is echt in de hooglanden gelegen en bevat een grote diversiteit aan wildleven Daarnaast zijn er heel veel vogelsoorten waarvan een aantal gieren, waaronder de zeldzame Lammergier. Maar ook tal van arenden, buizerds, havikken, uilen en valken gebruiken hier het heldere luchtruim.

Probeer tegen de avond het hoogste punt in het park, Ribbokkop genaamd, op te zoeken. Hier heeft u een erg mooi vergezicht, waar de zon u een waar schouwspel met een groot kleurenpalet toont.

Accommodatie Glen Reenen Camping:
Er is een caravan en kampeerplek op een prachtig schaduwrijke plek bij Glen Reenen
Wasgelegenheid, barbecue faciliteit en afwaskeuken
Er is elektra in de gezamenlijke ruimtes
Enkele kampeerplekken hebben elektra
Per kampeerplek mag 1 auto met tent of caravan of camper geplaatst worden, met een maximum van 6 personen.

Accommodatie Rondawel/Longdawel/Family Cottage

Rondawel:
Keuze uit een rondawel voor twee of vier personen. De tweepersoonsrondawel heeft een slaapkamer met tweepersoonsbed, een douche en toilet en een keuken met eettafel. De vierpersoons rondawels hebben als extra een loft met twee 1-persoonsbedden.

Longdawel
De Longdawels zijn geschikt voor twee personen (tweepersoonsbed of twee losse bedden). Er is een keuken aanwezig, eettafel, douche en toilet, tv en bbq-faciliteiten.

Family Cottage
De family cottages zijn voor 4 tot 6 personen. Iedere slaapkamer is voor twee personen dus een huisje heeft twee of drie slaapkamers. Er is altijd een kamer met een tweepersoonsbed aanwezig, de andere kamer(s) hebben een stapelbed en/of twee losse bedden (informeer bij boeking). De zespersoons cottages hebben altijd twee badkamers (elk met douche en toilet). Bij de vierpersoonshuisjes is er keuze uit 1 of 2 badkamers. Alle cottages hebben een keuken, eettafel, bbq-faciliteiten, zithoek met tv, sommige huisjes hebben eveneens een open haard (informeer bij boeking).

Activiteiten

De Rhebok hikingtrail is een tocht van twee dagen (1 nacht): als u deze trip wilt maken dient u van te voren te boeken. De trip is voor maximaal 18 personen en u zorgt zelf voor alle spullen.
Er zijn wandelingen te maken die verschillen in tijd van 1 tot 5 uur.
Game drives maken in uw eigen voertuig
Paardrijden, op voorhand boeken om teleurstelling te voorkomen
Excursies vanuit het Basotho Cultural Village restcamp zijn een museumtour, een culturele tour en een kruidentour (medicijnen die werden en worden gebruikt door traditionele healers) vraag ons naar de beschikbaarheid.

Klanten over SANParks Glen Reenen Rest Camp

Ligging
Hygiene
Faciliteiten
Gastvrijheid
Prijs-kwaliteit

Mooie omgeving, wel gelegen langs een weg, maar dit was niet storend tijdens avond en nacht.
Schoonmaak van onze bungalow was niet optimaal, er stond nog eten in magnetron en ijskast. Maar dit is na klacht wel direct opgelost door receptie medewerkster. Verblijf oké

Ligging
Hygiene
Faciliteiten
Gastvrijheid
Prijs-kwaliteit

Een zeer eenvoudige accommodatie, wel op een heel mooie plek. Er was redelijk wat aan onderhoud toe en de ontvangst was niet heel geweldig. De prijs weten wij niet vanwege een combiboeking in een reis, maar ons viel het heel erg tegen.

Ligging
Hygiene
Faciliteiten
Gastvrijheid
Prijs-kwaliteit

Goede camping met genoeg ruimte om te spelen en te wandelen. Nette toiletruimtes (incl. bad en heerlijke douches).
Ligt wel aan een behoorlijk drukke weg.

Wat vind je van deze accommodatie?

Laat het ons weten!