Kagga Kamma Nature Reserve

De kamers zijn gelegen tussen de Table Mountain zandsteen formaties en zijn gebouwd tegen de oorspronkelijke rotsen en in dezelfde stijl uitgebouwd tot comfortabele ‘caves’. Slaapt u liever niet in een ‘grot’, dan kunt u tevens kiezen voor een comfortabele rondavel. Alle kamers beschikken over een eigen badkamer. In het openlucht boma-restaurant kunt u genieten van de heerlijke Zuid-Afrikaanse keuken en een uitstekende selectie wijn uit het nabijgelegen Kaapse wijngebied.

U kunt hier heerlijk ontsnappen uit de drukte van het moderne leven. Vergeet het verkeer, de snelwegen, stadsverlichting en mobiele telefoons en geniet van de rust en in de avond van de prachtige en indrukwekkende sterrenhemel. Kagga Kamma is gelegen in de vredige Cederberg Mountains. Ooit was dit het leefgebied van de San, de bosjesmannen die bekend staan om hun prachtige rotstekeningen. Er zijn er hier nog veel te vinden in de grotten en op de rotsen. Sommige tekeningen zijn zelfs 6000 jaar oud!

 

Klanten over Kagga Kamma Nature Reserve

Ligging
Hygiene
Faciliteiten
Gastvrijheid
Prijs-kwaliteit

Een bijzondere ervaring. Prachtig uitzicht. De overnachting in de grotwoning was ook zeer comfortabel met een goede douche. Het eten was niet bijzonder maar prima en de bediening was zeer gastvrij. Prachtige plek en mooi om gezien te hebben maar voor ons had het niet de toegevoegde waarde zoals verwacht. Maar misschien kwam dit ook door de lange rit er naartoe over een gravelweg met een auto die daarvoor niet geschikt was.

Ligging
Hygiene
Faciliteiten
Gastvrijheid
Prijs-kwaliteit

Helaas waren wij hier gelijk met een grote conferentie van parkeigenaren en de opening van het nieuwe zonnepark. Dit had tot gevolg dat er nauwelijks aandacht was voor “gewone” gasten. Variërend van bij het ontbijt niet krijgen wat we besteld hebben, tot bij de lunch na het water een uur moeten wachten voordat we kunnen bestellen. Ondanks dat we meerdere keren aangeven hadden dat ik allergisch ben voor citroensap, een avocado krijgen die gedrenkt is in citroensap, waardoor ik drie dagen nauwelijks kon eten..
Dat de Rock Art tour door slecht weer niet door kon gaan, daar kon niemand wat aan doen! Maar dat de volgende dag de beloofde combinatie van de RockArt en Nature tour, die normaal elk 2 uur duren werden afgeraffeld in 1,5 uur was een teleurstelling.
Kortom ondanks de zeer bijzondere plek, niet wat wij hiervan verwacht hadden.

Ligging
Hygiene
Faciliteiten
Gastvrijheid
Prijs-kwaliteit

Een beleving deze plek. Prachtige route, schitterende omgeving. Je komt vanzelf tot rust. Het eten was prima. De kamer was geweldig en het uitzicht overtreft alles. De sterrenhemel gaf echt licht. Een plek die je gezien en beleeft moet hebben.

Wat vind je van deze accommodatie?

Laat het ons weten!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *