Kagga Kamma Nature Reserve

De kamers zijn gelegen tussen de Table Mountain zandsteen formaties en zijn gebouwd tegen de oorspronkelijke rotsen en in dezelfde stijl uitgebouwd tot comfortabele ‘caves’. Slaapt u liever niet in een ‘grot’, dan kunt u tevens kiezen voor een comfortabele rondavel. Alle kamers beschikken over een eigen badkamer. In het openlucht boma-restaurant kunt u genieten van de heerlijke Zuid-Afrikaanse keuken en een uitstekende selectie wijn uit het nabijgelegen Kaapse wijngebied.

U kunt hier heerlijk ontsnappen uit de drukte van het moderne leven. Vergeet het verkeer, de snelwegen, stadsverlichting en mobiele telefoons en geniet van de rust en in de avond van de prachtige en indrukwekkende sterrenhemel. Kagga Kamma is gelegen in de vredige Cederberg Mountains. Ooit was dit het leefgebied van de San, de bosjesmannen die bekend staan om hun prachtige rotstekeningen. Er zijn er hier nog veel te vinden in de grotten en op de rotsen. Sommige tekeningen zijn zelfs 6000 jaar oud!

 

Klanten over Kagga Kamma Nature Reserve

Ligging
Hygiene
Faciliteiten
Gastvrijheid
Prijs-kwaliteit

Een beleving deze plek. Prachtige route, schitterende omgeving. Je komt vanzelf tot rust. Het eten was prima. De kamer was geweldig en het uitzicht overtreft alles. De sterrenhemel gaf echt licht. Een plek die je gezien en beleeft moet hebben.

Wat vind je van deze accommodatie?

Laat het ons weten!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.