Camp Savuti Rest Camp

Camp Sites
Description of Surroundings:

In the heart of the Chobe National Park, facing the Savuti channel just a few kilometers from the Savuti march.

Klanten over Camp Savuti Rest Camp

Ligging
Hygiene
Faciliteiten
Gastvrijheid
Prijs-kwaliteit

Savutu Chobe park; wij waren er in oktober en het was er ontzettend droog. Sinds maart was geen regen meer gevallen.
We hadden de sandridge road van Kakichau naar de Goha gate. 70 km Diep, diep zand, onze Bushcamper leverde geweldig werk. In Chobe park moesten we nog 30 km en een game drive auto blokkeerde de weg. Deze stond overdwars vast in het zand, aan beide kanten hoge zandwallen. Na 10 minuten wachten en roepen kwamen we erachter dat de auto was verlaten, de ranger en zn gasten waren overgestapt. We zijn vol gas over de zandwallen gescheurd want uren wachten is daar geen optie. Dus, is het heel erg droog en veel los zand, advies; neem de Marshroad, zelfs de locals rijden dan geen Sandridge road, ook al moet je veel km omrijden.
Campsite was prima, sanitair block schoon en met een betonnen wal tegen dorstige olifanten. Verder, buiten de sandrige road om, zijn de overige paden goed te rijden. Richting Mbabe gate, 15 leeuwen, ongeveer 2 km voor de gate, ze hadden net een olifant te pakken voor hun ontbijt.

Ligging
Hygiene
Faciliteiten
Gastvrijheid
Prijs-kwaliteit

Prachtige ligging midden in het park! Ruime plaatsen en schoon sanitair!

Ligging
Hygiene
Faciliteiten
Gastvrijheid
Prijs-kwaliteit

Blijft een prachtige plek, er gebeurt vooral snachts van alles op de camping.

Ligging
Hygiene
Faciliteiten
Gastvrijheid
Prijs-kwaliteit

Mooie camping met veel privacy doordat de campingplekken erg ruim zijn. Sanitair is schoon en ook heeft de camping een winkel voor essentiële goederen zoals hout, water. Savuti is ook een prachtig onderdeel van Chobe NP wat ik iedereen zal aanraden. Je krijgt hier echt een Lion King gevoel en ook heeft Savuti relatief veel leeuwen en luipaarden. Camping was overigens bij ons (bijna) uitverkocht, dus boek op tijd.

Wat vind je van deze accommodatie?

Laat het ons weten!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *