Addo Dung Beetle Guest Farm

Description accommodation:

You will find Addo Dung Beetle Guest Farm resting on its own mountaintop near the heart of the Sundays River valley, the largest Citrus producing area in the Cape Province and overlooking the beautiful Zuurberg Mountains. Our five luxury chalets and three rustic bush cabins and four inspired Dung Beetle Suites are found on a working citrus farm only 4 km away from the main gate of the Addo Elephant National Park. Although rain is prevalent in summer, we are a Malaria free area.

 

 

Klanten over Addo Dung Beetle Guest Farm

Ligging
Hygiene
Faciliteiten
Gastvrijheid
Prijs-kwaliteit

De beide accomodaties waren niet proper, het water was bruin (waarschijnlijk grondwater wat geen probleem is) en de geur van het water in de chalet was niet te harden. Onze dochter heeft zich dan ook bij ons komen douchen (dung beetle accommodatie). De dung beetle is een leuk concept alleen is enige privacy in de badkamer niet aanwezig.

    Hartelijk dank voor uw feedback. Voor ons heel waardevol. Wij zullen dit bij de accommodatie aankaarten.

Ligging
Hygiene
Faciliteiten
Gastvrijheid
Prijs-kwaliteit

Prachtig gelegen, via een lange oprijlaan rij je naar de accommodatie. Voor ons was een Dung beetle suite geboekt. Maar door de foto’s op de boekingsbevestiging dachten we dat we in een huisje zouden zitten. Dit was echter niet het geval. We zaten in een soort grot in de vorm van een Dung beetle. Er zaten geen ramen in, alleen een voordeur en het rook naar aarde. Het was gelegen tussen allemaal struiken, we hadden geen uitzicht. Het was 1 grote ruimte zonder deuren naar de douche en het toilet. Tussen de slaapruimtes zat een gordijn. In 1e instantie moesten we hier even aan wennen, maar het was wel een bijzondere ervaring in combinatie met de safari die we in Addo en Schotia game reserve hebben gedaan. Maar we vonden het geen 4*accommodatie.
Het ontvangst was erg hartelijk en de eigenaar is heel vriendelijk en geeft veel handige tips voor de omgeving.
Het ontbijt was goed. Op 10 minuten rijden was een goed restaurant (WildLife) voor het diner.

Ligging
Hygiene
Faciliteiten
Gastvrijheid
Prijs-kwaliteit

Dicht bij het Addo op een prachtige plek. 2 punten van kritiek. Een lekkende airco boven ons bed en we konden savonds niet op het verblijf meer eten omdat ze onvoldoen capaciteit hebben voor alle gasten en je ruim van te voren moet reserveren waardoor we minstens op 10 km vanaf het verblijf moesten eten.

Wat vind je van deze accommodatie?

Laat het ons weten!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *