Arthur Stevens
General Manager

Mijn naam is Arthur Stevens, ik ben de jongste zoon van Jolanda & Cor Stevens, de oprichters van de Zuid-Afrika Specialist. Nadat mijn ouders jaren geleden vertrokken naar Zuid-Afrika ging ik hier uiteraard regelmatig op vakantie. Na mijn studie commerciële economie was toerisme niet direct het eerste waar ik aan dacht. Doordat ik echter opgroeide in een gezin waar toerisme van jongs af aan een gespreksonderwerp was is het voor mij waarschijnlijk een soort van 2e natuur geworden om met toerisme bezig te zijn. Dus toen zich de mogelijkheid voordeed om voor de Zuid-Afrika Specialist in Zuid-Afrika te gaan werken, was het een logische keuze.

Ik ben onderaan in het bedrijf begonnen en heb mij inmiddels opgewerkt tot algemeen directeur. Ik heb heel erg veel plezier in mijn werk en ontdek ook graag zelf avontuurlijk Zuid-Afrika en de omringende landen. Tevens heb ik mijn vrouw in Zuid-Afrika leren kennen en ben ik sinds maart 2018 vader van een dochter!

Alles op wielen waaronder camper huur, 4×4 auto huur, motorhuur, personen autohuur etc heeft mijn speciale interesse. In mijn vrije tijd ben ik dol op kitesurfen. Mocht u om welke reden dan ook persoonlijk contact met mij wensen dan kunt u mij het beste mailen: arthur@zuidafrikaspecialist.nl.
Ik wens u een fantastische tijd toe in mijn 2e vaderland.