Wandeltocht naar de top van de Tafelberg

Algemene informatie

Waarschijnlijk kent bijna iedereen wel de iconische Tafelberg. Eén van de zeven Wereldwonderen. Maar wat maakt de Tafelberg nu zo bijzonder? Het is voornamelijk de bijzondere vorm die aan een tafel doet denken en met een lengte van 3km en een hoogte van 1086m is het formaat van de berg ook indrukwekkend.

Er staat een pittige, maar prachtige wandeling voor u op het programma. U wandelt namelijk naar de top van de Tafelberg. De wandeling wordt beloond met een prachtig uitzicht over de stad en Robben Island.

Er kunnen maximaal 10 personen mee op de wandelroute.

Let op: U kunt deze excursie uitsluitend boeken in combinatie met een meerdaags reisarrangement uit ons programma.

Specificaties

7949
v.a.€ 49
Halve dag
Dagelijks, op aanvraag
Niet inbegrepen
West-Kaap
  • Begeleiding door een professionele gids
  • Flesje water
  • Snack pack bestaande uit: chocola, pinda's en rozijnen
  • Vluchten en evt. visum
  • Reis-en annuleringsverzekering
  • Ticket kabelbaan
  • Persoonlijke uitgaven en fooien
Dagprogramma
Programma -

De tour begint om 09.00 uur. U ontmoet uw gids voor vandaag en uw medewandelaars. Gezamelijk vertrekt u naar de Tafelberg.

De wandeling die voor u op het programma staat is een pittige. Samen met uw gids en medewandelaars wandelt u namelijk naar de top van de Tafelberg! U kunt kiezen uit drie wandelroutes naar de top. Het zijn uitdagende routes, dus een enigszins goede conditie is gewenst. U zult zo’n 6-8 km moeten lopen gedurende de ochtend.

Onderweg kunt u even een snack eten om uw energie weer aan te vullen. Water, chocola, pinda’s en rozijnen zijn inbegrepen. Eenmaal boven wordt u beloond met een fantastisch uitzicht op de stad en Robben Island (weersafhankelijk).  Voor de tocht naar beneden kunt u ervoor kiezen om naar beneden te wandelen of u kunt de kabelbaan naar beneden nemen (niet inbegrepen).

Tarieven

Tarieven


R
p.o.a. = Prijs op aanvraag
Foto's