Wandelen door de wijnvelden van Stellenbosch of Franschhoek

Algemene informatie

Route: start en einde in Stellenbosch/Franschhoek.

Uw wandeling begint om 09.00 uur en eindigt rond 13.00 uur. Aangezien u zo’n 10 tot 20 km zult wandelen, is een goede conditie gewenst! Uiteraard stopt u onderweg voor een kleine snack en twee wijnproeverijen.

Let op: Het programma van deze wandeling is door Stellenbosch. Het is ook mogelijk een soortgelijke wandeling in Franschhoek te maken. Vraagt u ons naar het programma van deze wandeling.

Let op: U kunt deze excursie uitsluitend boeken in combinatie met een meerdaags reisarrangement uit ons programma.

 

 

Specificaties

7951
v.a.€ 49
Halve dag
Dagelijks, op aanvraag
Niet inbegrepen
West-Kaap
Stellenbosch
Stellenbosch
  • Begeleiding door een professionele gids
  • Flesje water en kleine snack voor onderweg
  • Wijnproeverijen bij twee wijn estates
  • Vluchten en evt. visum
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en fooien
  • Lunch
Dagprogramma
Programma -

Er staat u een interessante en leerzame (halve)dag te wachten!. Wandel vandaag door de wijngaarden van de meest gewaardeerde wijn estates van Stellenbosch. Onderweg komt u vast en zeker mensen tegen die in de wijngaarden aan het werk zijn. Maak vooral een praatje met ze en krijg meer inzicht in hun werk. Wellicht kunt u zelfs een handje helpen!

Tijdens deze wandeling ziet en leert u meer over de wijngaarden en het proces leidend naar het eindproduct dat vele van ons zo kunnen waarderen. Daarnaast krijgt u de unieke kans om de wijngaarden van dichtbij te zien (u loopt er immers doorheen!), maar ook te ruiken en voelen. U zult zien dat wanneer het tijd is om de wijnen te gaan proeven, dat deze ineens zoveel lekkerder smaken nu dat u weet waar het vandaan komt en hoe er gewerkt wordt.

Tarieven

Tarieven


R
p.o.a. = Prijs op aanvraag
Foto's