Wijn, chocolade, kaas en olijven proeven

Algemene informatie

Een dag vol lekkers! U gaat met een deskundige gids naar verschillende wijnboerderijen rond Stellenbosch, Franschhoek of Paarl waar u naast heerlijke wijnen ook chocolade, kaas en olijfolie zult proeven. Uw gids is geschoold aan de Cape Wine Academy en deze tour is dus erg leerzaam voor wijnliefhebbers en uiteraard erg smakelijk. U zult versteld staan hoe goed de wijnen bij de chocolade, kaas en olijfolie passen.

Let op: U kunt deze excursie uitsluitend boeken in combinatie met een meerdaags reisarrangement uit ons programma.

Specificaties

7358
v.a.€ 91
Hele dag
Van maandag t/m vrijdag (in het weekend kan ook, maar alleen met een prive tour. Houdt er rekening mee dat niet alle wijnboerderijen zijn geopend in het weekend)
Inbegrepen
Niet inbegrepen
West-Kaap
Stellenbosch, Franschhoek of Paarl
Stellenbosch, Franschhoek of Paarl
Vanaf 18 jaar
  • Transfer vanaf en terug naar uw accommodatie in Stellenbosch, Franschhoek of Paarl
  • Wijn, chocolade, kaas en olijven proeverijen met gids
  • Evt. entreegelden
  • Vluchten en evt. visum
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en fooien
  • Lunch en drankjes tijdens de lunch
Dagprogramma
Programma -

Eens iets anders doen dan een reguliere wijnproeverij? Ga een dag op pad met een deskundige gids en proef niet alleen de lekkerste Zuid-Afrikaanse wijnen, maar ook kaas, chocolade en olijfolie. Niet alleen geeft de gids u interessante inzichten en meer kennis over de producten, hij of zij zorgt er ook voor dat u veilig van en naar uw accommodatie komt. Dus mochten de wijnen erg goed smaken, dan kunt u zonder zorgen een glaasje drinken. En uiteraard heeft u overal de gelegenheid om uw favoriete wijnen te kopen zodat u er later in uw vakantie nogmaals van kunt genieten of wellicht zelfs meenemen naar Nederland.

Goed om te weten: wijnboedrerijen die combinatie-proeverijen aanbieden, hebben vaak een groot assortiment rode wijnen die goed samengaan met de chocolade, kaas of olijfolie en een minder grote variatie witte wijnen.

Halverwege de dag krijgt u tijd om te lunchen (voor eigen rekening), vaak wordt dit gedaan bij een andere wijnestate dan waar u de tastings doet.

U wordt opgehaald bij uw accommodatie in Stellenbosch, Franschhoek of Paarl en na een dag culinair genieten weer terug gebracht. De groepen bij deze tour zijn altijd klein met een maximum van 10 personen. Waar u de proeverijen gaat doen is afhankelijk van de verblijfplaats van de gasten, maar de wijnboerderijen zijn altijd van uitstekende kwaliteit.

U kunt deze excursie boeken in combinatie met andere onderdelen uit ons totale reisaanbod.

Tarieven

Tarieven


R
p.o.a. = Prijs op aanvraag
Foto's