Snorkelsafari: St. Lucia Wetlands Park

Algemene informatie

Deze excursie neemt u mee naar het St. Lucia Wetlands Park en geeft u een goed overzicht van de ecologie in dit gebied. U zult versteld staan van de wondere wereld onder water en de mooie ongerepte stranden van Cape Vidal.

Inclusief transfer van en naar uw accommodatie in St. Lucia, ontbijt, een lunch, snorkeluitrusting en drankjes.

Let op: U kunt deze excursie uitsluitend boeken in combinatie met een meerdaags reisarrangement uit ons programma.

Specificaties

7336
v.a.€ 67
Halve dag
Dagelijks rond 06.00 uur
Inbegrepen
Inbegrepen
Kwazulu Natal
St. Lucia
St. Lucia
Alle leeftijden
  • Transfer van en naar uw guesthouse in St. Lucia
  • Ontbijt, lunch en drankjes
  • Snorkeluitrusting
  • Persoonlijke uitgaven en fooien
  • Fooi gids
Dagprogramma
Dagprogramma -

U wordt rond 06:00 uur ’s ochtends opgehaald bij uw guesthouse in St. Lucia. Tijdens deze dagtrip wordt u meegenomen naar het iSimangaliso Wetlands Park. Samen met de gids rijdt u door dit mooie natuurgebied en geniet van de dieren en vogels onderweg. Onderweg stopt u voor het ontbijt. U heeft kans om olifanten, buffels, neushoorns en verschillende antilopes te zien onderweg. U maakt een korte wandeling door het bos naar een prachtig uitkijkpunt vanwaar u de Indische Oceaan en het St. Lucia Estuary kunt zien. Na een kopje koffie/thee rijdt u vervolgens verder door het park naar het strand van Cape Vidal om te snorkelen/zwemmen. Dit park kent maar liefst 5 eco-systemen en uw gids vertelt u graag meer over dit bijzondere gebied. Na de lunch wordt u weer teruggebracht naar uw accommodatie (+/- 14:00 uur).

Het kan voorkomen dat er tijdens deze excursie niet gesnorkeld kan worden omdat het vloed is. Snorkelen is alleen veilig tijdens eb! De veiligheid van gasten staat te allen tijde voorop en de activiteit is dan ook afhankelijk van het weer en het getij.

 

Tarieven

Tarieven


R
p.o.a. = Prijs op aanvraag
Foto's