Relaxte overbrugging en diner voor uw terugvlucht vanuit Johannesburg

Algemene informatie

De KLM-vluchten van Johannesburg naar Amsterdam vertrekken laat in de avond. Soms komt het voor dat u langere tijd moet wachten op het vliegveld omdat u bijvoorbeeld uw huurauto vroeg heeft ingeleverd of omdat u eerst vanaf een andere plaats naar Johannesburg bent gevlogen. Wilt u ook deze laatste dag van uw reis de moeite waard maken en niet urenlang op het vliegveld rondhangen? Maak dan gebruik van het African Rock Hotel. Deze luxe accommodatie ligt op slechts 10 kilometer rijden vanaf OR Tambo Airport en hier kunt u heerlijk relaxen in de mooie tuin, de bar of bij het zwembad. Ook wordt een heerlijk 3-gangen diner geserveerd voordat u naar de luchthaven wordt gebracht voor uw terugvlucht.

Let op: U kunt deze excursie uitsluitend boeken in combinatie met een meerdaags reisarrangement uit ons programma.

 

Specificaties

7787
v.a.
Halve dag
Inbegrepen
Gauteng
OR Tambo Luchthaven
OR Tambo Luchthaven
  • Transfer van en naar het OR Tambo vliegveld
  • 3-gangen diner
  • Gebruik van de tuin, lounge, zwembad en wi-fi
  • Drankjes
  • Optionele activiteiten (spa behandelingen)
Dagprogramma
Dagprogramma -

Op de afgesproken tijd wordt u door een chauffeur van het African Rock Hotel opgehaald vanaf het OR Tambo vliegveld in Johannesburg.

Hier kunt u lekker een boek lezen in de rustgevende tuin, uw foto’s alvast uitzoeken, een duik in het zwembad nemen etc. Optioneel kunt u ook een behandeling in de spa boeken (indien u verzekerd wilt zijn van een plekje, boek dan vooraf).

Er wordt een heerlijk 3-gangen diner voor u bereid voordat u door de chauffeur weer naar de luchthaven wordt gebracht voor uw terugvlucht.

Indien u wilt douchen voor uw vlucht dan is dit mogelijk in de gastenbadkamer van het hotel.

Tarieven

Tarieven


R
p.o.a. = Prijs op aanvraag
Foto's