Nijlpaard en krokodil bootcruise St. Lucia Wetlands

Algemene informatie

Deze twee uur durende bootcruise voert u over de wateren van het St. Lucia Wetlands Park en geeft u een goed overzicht van de ecologie in dit gebied. De boot trip start vanuit de ‘haven’ van St. Lucia. Het gigantische Lake St. Lucia ligt in het midden en is een van grootste zoetwatermeren van Afrika. Maak je een trip over het meer, tref je duizenden flamingo’s, pelikanen, waadvogels en andere watervogels. Hier leven ook zo’n 1500 nijlkrokodillen en 900 nijlpaarden. Het is de grootste concentratie krokodillen en nijlpaarden van zuidelijk Afrika. Je gaat er gegarandeerd veel zien.

Aan boord van deze boot is een complete bar aanwezig, zodat u onder het genot van een drankje de nijlpaarden en krokodillen kunt spotten en van de natuur kunt genieten.

Let op: U kunt deze excursie uitsluitend boeken in combinatie met een meerdaags reisarrangement uit ons programma.

 

Specificaties

7323
v.a.€ 15
Halve dag
Dagelijks, m.u.v. 25 december: in de Zuid-Afrikaanse zomer: 10.00, 12.00, 14.00 en 16.00 uur en in de Zuid-Afrikaanse winter: 10.00, 12.00 en 15.00 uur
Niet inbegrepen
Niet inbegrepen
Kwazulu Natal
St. Lucia
St. Lucia
Alle leeftijden
  • 2 uur durende cruise
  • Entreegelden
  • Uitgaven van persoonlijke aard en fooien
  • Drankjes
  • Fooi gids
Dagprogramma
Dagprogramma -

Tijdens deze cruise vanaf de ‘haven’ van St. Lucia, wordt u meegenomen naar de St. Lucia Wetlands. Hier wordt u dichter gebracht bij de nijlpaarden, krokodillen, diverse vogels en de mangrove bossen. Uw gids en schipper zullen trachten u zoveel mogelijk te vertellen over de unieke flora en fauna. Er is een speciaal dek aanwezig boven op de boot voor een nog beter uitzicht!

Let op: als u deze cruise boekt, moet u de tickets voor vertrek ophalen bij het kantoor in het centrum van St. Lucia alvorens u naar de boot gaat.

Tarieven

Tarieven


R
p.o.a. = Prijs op aanvraag
Foto's