Meerdaagse Krugerpark safarireis in open 4×4 auto

Algemene informatie

Een bijzondere kennismaking met het Kruger National Park, tijdens deze 2-, 3-, 4-, 5- of zelfs 6-daagse tours, waarbij u in een chalet met en-suite badkamer overnacht. U vertrekt ’s ochtends vroeg op game drives wat de kans groter maakt om de Big Five te spotten. Maar vergeet niet om te genieten van tal van andere wilde dieren en natuurlijk het uitbundige plantenleven en de prachtige zonsondergangen. Uw liefde voor het prachtige Zuid-Afrika groeit tijdens deze trip, neem dat van ons aan! Bij deze pakketten zijn game drives, ontbijt, diner en transfers van en naar Johannesburg/Pretoria inbegrepen.

Let op: het beschreven reisschema is het reisschema van de 4-daagse safari. Het is tevens mogelijk om een 2-, 3-, 5- of 6-daagse safari te maken naar het Krugerpark. Neemt u contact met ons op voor de korting of toeslag.

Specificaties

7245
v.a.€ 745
4 dagen
Dagelijks
Inbegrepen vanaf Johannesburg of Pretoria
Mpumalanga
Johannesburg / Pretoria
Johannesburg / Pretoria
Alle leeftijden
  • 3 overnachtingen in het Krugerpark in een chalet met en-suite badkamer
  • Safari's met gids per 4x4
  • Transfers tussen Johannesburg / Pretoria en het Kruger National Park per minibus
  • 3x ontbijt, 3x diner
  • Conservation fee Kruger National Park
  • Vluchten
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Lunch en drankjes
  • Optionele activiteiten (overleg hierover met uw safari gids)
  • Persoonlijke uitgaven en fooien
Dagprogramma
Dag 1: Johannesburg - Krugerpark -

De reis begint tussen 06.00 en 07.00 uur in de ochtend wanneer u opgehaald wordt bij uw hotel in Johannesburg of Pretoria of bij de OR Tambo luchthaven. Uw trip naar het Kruger National Park begint! In Nelspruit ontmoet u de gids die u met een 4×4 safarivoertuig verder zal rijden.

Rond lunchtijd komt u aan in één van de kampen en is het tijd om in te checken, een hapje te eten en de benen te strekken. Later in de middag stapt u in het safarivoertuig voor een game drive. Voordat de hekken van het kamp sluiten, zult u weer bij uw accommodatie arriveren en kunt u zich even opfrissen. Het diner wordt geserveerd in het restaurant rond 19:00 uur en daarna vroeg onder de wol, want morgen is het vroeg opstaan.

Het is mogelijk om tijdens uw safari optionele activiteiten te ondernemen zoals een Bush Walk of om een extra nacht te verblijven bij de Care for Wild Rhino Sanctuary om neushoorns te zien die hier tijdelijk opgevangen worden. Informeer bij ons naar de kosten.

Dag 2: Krugerpark -
Dag 3: Krugerpark -
Dag 4: Krugerpark - Johannesburg -
Tarieven

Tarieven


R
p.o.a. = Prijs op aanvraag
Foto's