Hermanus Hop on Hop off bustour

Algemene informatie

‘Hop on’ de bus in het oude centrum van Hermanus en krijg tijdens deze 90 minuten durende rit meer inzicht in de rijke geschiedenis en culturele diversiteit van de regio! Zicht op de majestueuze bergen en prachtige golfbanen, maar ook de flora en fauna van de mooie natuur reservaten welke hier te vinden zijn. En wat dacht u van de drukte van de haven, de rustige stranden en het levendige township! Maar ook uitzicht op de prijswinnende wijngaarden wordt niet overgeslagen. Na deze trip wilt u zeker nog een keer terugkeren naar Hermanus.

Er zijn stops bij The New Harbour, Zwelihle Youth Café en Dutchies/Grotto Beach. Onderweg krijgt u commentaar van een lokale gis.

Een ticket is twee dagen geldig.

Let op: U kunt deze excursie uitsluitend boeken in combinatie met een meerdaags reisarrangement uit ons programma.

Specificaties

8007
v.a.€ 20
Halve dag
Dagelijks
Niet inbegrepen
Niet inbegrepen
West-Kaap
The Wine Glass, Hermanus
The Wine Glass, Hermanus
Alle leeftijden
  • Ticket welke twee dagen geldig is
  • Commentaar van een lokale gids
  • Drie stops
  • Vluchten en evt. visum
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Lunch
  • Optionele wijnproeverij bij The Wine Glass
  • Persoonlijke uitgaven en fooien
Dagprogramma
De route -

De tour start boven de Old Harbour, in het hart van het toeristische centrum van Hermanus. U verlaat de plaats en rijdt langs Gearings Point  met een prachtig uitzicht op Walker Bay. Vervolgens langs de kustlijn door Westcliff en de New Harbour. U maakt een stop in de township Zwelihle, bij het Zwelihle Youth Café, waar u informatie kunt inwinnen over de tour die hier wordt georganiseerd.

U stapt weer in en rijdt een mooie route naar de top van Rotary Way. U kunt hier genieten van het adembenemende uitzicht op de Hemel-en-Aarde Wine Valley en Walker Bay. Een korte stop stelt u in de gelegenheid om foto’s te maken. Stap weer in en rijd naar beneden, langs Hoy’s Koppie en door Hermanus Heights. Vervolgens leidt de route u langs de golfbaan naar de ingang van het Fernkloof Nature Reserve. U rijdt door het reservaat naar Voelklip. Hier heeft u uitzicht op de stranden en de milkwood bossen. Via Grotto Beach rijdt u terug naar het beginpunt van de tour.

90 minuten later heeft u diverse hoogtepunten van Hermanus gezien. Na afloop van de tour heeft u de kans om in The Wine Glass tegen een gereduceerd tarief een aantal wijnen te gaan proeven. U vindt in The Wine Glass, zoals de naam al voorsteld, voornamelijk wijn, maar u kunt tevens een aantal bieren proeven of een bakje koffie (er is een barista), thee of een frisdrankje bestellen.

Tarieven

Tarieven


R
p.o.a. = Prijs op aanvraag
Foto's