Glamping in magisch Moremi

v.a.€ 1924
Toevoegen aan reisplan
Algemene informatie

Deze 6-daagse ‘mobile safari’ laat u kennis maken met de prachtige en magische Okavango Delta en Moremi Game Reserve.

U overnacht tijdens deze reis midden in de natuur, zonder in te hoeven leveren aan comfort. U overnacht in zogenaamde ‘glamping’ camps. De ruime tenten worden voor u opgezet, er wordt voor u gekookt op een open vuur en wanneer u vertrekt naar de volgende bestemming wordt het camp weer voor u afgebroken. U reist in een kleine groep van maximaal 7 personen.

De tenten beschikken over comfortabele bedden met linnen, een nachtkastje met lampje, handdoeken, een kruikje voor de koudere nachten en een ensuite badkamer met chemisch toilet en bush douche. In verband met de vlucht van Maun naar uw eerste overnachtingsplaats, kunt u maximaal 20 kg aan bagage meenemen in zachte reistassen (dit is inclusief uw handbagage).

Vertrekdata:
2019: 7 november
2020: 23 mei, 20 juni, 18 juli, 15 augustus, 12 september, 10 oktober en 7 november

N.B. Deze korte safari is uitstekend in uw reis door Zuidelijk Afrika te plannen.

Specificaties

8614
v.a.€ 1924
6 dagen
Op geselecteerde data
Inbegrepen, per vliegtuigje
Botswana
Maun
Maun
Vanaf 12 jaar.
  • Vlucht Maun - Xakanaxa
  • 5 overnachtingen in een mobile camp
  • Alle maaltijden en drankjes
  • Game-drives, avond game-drives en tocht per mokoro
  • Entreegelden en conservation fees
  • Gids, kok, camp assistent en extra chauffeur
  • Vluchten (m.u.v. binnenlandse vlucht) en evt. visum
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Optionele activiteiten
  • Uitgaven van persoonlijke aard en fooien
Dagprogramma
Dag 1-2: Maun - Xakanaxa/Third Bridge -

‘Dumela/Hallo!’ Welkom in Botswana! Nadat u bent aangekomen op de luchthaven van Maun wordt u welkom geheten en gaat het avontuur direct beginnen! U wordt naar het vliegtuigje begeleidt waarmee u een prachtige vlucht over de Okavango Delta en Chief’s Island zult maken. Van bovenaf heeft u een goed zicht op het ecosysteem en wellicht spot u zelfs een kudde olifanten die hun weg banen door de delta.

De bestemming is een afgelegen airstrip midden in Moremi Game Reserve. U stapt uit en ontvangt een ‘snack pack’ van uw gids en krijgt een transfer naar uw mobile camp midden in het reservaat. Onderweg geniet u van de allereerste game-drive van deze reis.

De magie van een mobile camp zal u duidelijk worden wanneer de zon onder gaat en u geniet van een heerlijk drankje rondom het knetterende kampvuur voordat u kunt aanschuiven voor het heerlijke diner onder de heldere sterrenhemel. U valt in slaap met de geluiden van de Afrikaanse bush.

U overnacht twee nachten in het Xakanaxa/Third Bridge gebied. U verkent de omliggende wildernis tijdens game-drives gedurende de dag.

 

Dag 3-5: Khwai community grenzend aan het Moremi Game Reserve -
Dag 6: Maun -
Tarieven

Tarieven


R
p.o.a. = Prijs op aanvraag
Foto's