Dagsafari naar het Hluhluwe-Imfolozi Park

Algemene informatie

Op slechts een uur rijden van St. Lucia ligt het Hluhluwe-Imfolozi Park op de voormalige jachtgronden van de beroemde Zulu Koning Shaka. Het park is de leefomgeving van de gehele Big Five (olifant, buffel, neushoorn, leeuw en luipaard), maar ook giraffes, kudu’s, blauw wildebeesten, cheetah’s, hyena’s, antilopen en langs de rivier vindt u nijlpaarden en krokodillen. Vogelaars komen met 340 verschillende vogelsoorten ook niks te kort.

De natuur in het park is erg mooi en divers, van heuvelachtig en groen tot kaal en vlak, vandaar de grote verscheidenheid aan vogels en groot en klein wild. Hluhluwe-Imfolozi staat bekend om haar inspanningen om de witte neushoorn van uitsterven te beschermen en met succes! Momenteel heeft het park de grootste populatie ter wereld.

Ontbijt, lunch en drankjes zijn inclusief.

Let op: U kunt deze excursie uitsluitend boeken in combinatie met een meerdaags reisarrangement uit ons programma.

 

 

Specificaties

7295
v.a.€ 79
Hele dag
Dagelijks (zomer: 04.00 uur/winter: 05.00 uur)
Inbegrepen
Inbegrepen, evenals ontbijt en drankjes
Kwazulu Natal
St. Lucia
St. Lucia
Alle leeftijden
  • Transfer van en naar uw guesthouse in St. Lucia
  • Ontbijt en lunch
  • Drankjes
  • Entreegelden
  • Elite safari: gebruik van verrekijker, snacks, gegarandeerde raamplaats
  • Persoonlijke uitgaven en fooien
  • Fooi gids
Dagprogramma
Dagprogramma -

Het game reserve is een samenvoeging van het uit ruige bergen en graslanden bestaande Hluhluwe gebied en de meer open savanne in het zuiden dat bekend staat als het Imfolozi gebied. Dit betekent een diversiteit aan groot en klein wild en een dag genieten van zuiver Afrikaans natuurschoon.

Tijdens deze dagtrip wordt u opgehaald bij uw guesthouse in St. Lucia en naar het Hluhluwe-Imfolozi Park gebracht waar u op zoek gaat naar de Big Five en de vele andere wilde dieren. Onder de 340 verschillende vogelsoorten zijn een aantal bijzondere soorten zoals de witruggier, batelier, slangenarend, wespendief en zilverreiger. U wordt begeleid door een deskundige gids die u alles kan vertellen over de flora en fauna tijdens de safari.

U maakt bij boeking een keuze uit een traditionele safari of een elite safari. De traditionele safari is inclusief een ontbijt in het park en een picknicklunch met drankjes temidden van het Afrikaanse natuurschoon.

De exclusieve elite safari is ook inclusief ontbijt, een picknick lunch in de natuur en drankjes maar u reist in een kleinere groep waarbij u gegarandeerd bent van een zitplek aan de ‘raam’-kant van het safarivoertuig (maximaal 6 personen). Daarnaast is er een verrekijker die u kunt gebruiken om zoveel mogelijk dieren te spotten. Ook zijn snacks inbegrepen.

In de zomermaanden vertrekt u om 04.00 uur en in de wintermaanden om 05.00 uur. Rond 14.00 uur in de zomer en rond 15.00 uur in de winter wordt u weer teruggebracht naar uw accommodatie in St. Lucia.

 

Let op! Dit is een malariagebied. Klik hier voor meer informatie over malaria.

Tarieven

Tarieven


R
p.o.a. = Prijs op aanvraag
Foto's