Canopy tour in Tsitsikamma

Algemene informatie

Geniet van de onevenaarbare schoonheid van het inheemse bos in het Tsitsikamma National Park. U krijgt een speciaal “harnas” aan waarmee u verbonden bent aan een staalkabel. Op een hoogte van 30 meter glijdt u tussen de boomtoppen door en beweegt u zich van het ene plateau tussen naar het andere. Ondertussen ziet u vele vogels zoals de Knysna Loerie en wellicht de Narina Trojan. Uw gidsen zullen u uitleg geven over de ecologie van dit gebied. Een fantastische ervaring!

Het is noodzakelijk om te reserveren om teleurstelling ter plaatse te voorkomen.

Let op: U kunt deze excursie uitsluitend boeken in combinatie met een meerdaags reisarrangement uit ons programma.

Specificaties

7279
v.a.€ 44
Halve dag
Dagelijks
Niet inbegrepen
Sandwich is inbegrepen
Oost-Kaap
Adventures Centre in Stormsriver Village
Adventures Centre in Stormsriver Village
Vanaf 7 jaar tot 70 jaar (max. lichaamsgewicht 120 kg)
  • Begeleiding van een deskundige gids
  • Snack (sandwich) en drankje
  • Persoonlijke uitgaven en fooien
  • Niet genoemde maaltijden en drankjes
  • Conservation fee (ca. R30 per persoon)
Dagprogramma
Dagprogramma -

Komt u tijdens uw reis door het mooie en groene Tsitsikamma National Park? Dan is het wel zo leuk om er niet alleen doorheen te rijden, maar om ook een activiteit te ondernemen! Met deze Canopy Tour zal uw gids u informatie geven over de flora en fauna en u zult een hoop plezier beleven! U verzamelt bij het Adventures Centre waar een deskundige gids van Stormsriver Adventures u alles vertelt over veiligheid en uw harnas etc controleert. Daarna is het tijd om zoals een aap tussen de bomen door te slingeren van platform naar platform. Terwijl u op adem komt tussen de boomtoppen, zal de gids u wijzen op bijzondere bomen en vogels.

De tocht duurt ongeveer 2,5 tot 3 uur en u krijgt een snack (sandwich) en drankje. Het is mogelijk om een dvd van uw tour te laten maken (tegen betaling, +/- 200 Rand). Kinderen vanaf 7 jaar mogen deelnemen aan deze activiteit. Maximum gewicht per deelnemer is 120 kg. Zwangere vrouwen zijn niet toegestaan. De groepsgrootte is maximaal 8 personen. De excursie gaat in principe in alle weersomstandigheden door. Op grond van veiligheid kan de activiteit echter niet door gaan of stopgezet worden.

 

Tarieven

Tarieven


R
p.o.a. = Prijs op aanvraag
Foto's