Duiksafari in Sodwana Bay

Algemene informatie

Het rif van Sodwana Bay is zo’n 80.000 jaar oud en is het leefgebied van maar liefst 1.200 verschillende vissoorten. Ter vergelijking: het Great Barrier Reef is ca. 10x zo groot en beschikt over ca. 1.800 verschillende vissoorten! Naast de tropische vissen, kunt u tijdens w duik tevens schildpadden, roggen en haaien tegenkomen.

In de maanden december-februari kunt u echt met uw neus in de boter vallen, in deze maanden komen hier namelijk walvishaaien voor en in de maanden juni-oktober heeft u de kans om bultrug walvissen te spotten tijdens uw duik. Als dat geen kers op de taart van een duiker is!

Let op: deze duiksafari is voor ervaren duikers. Heeft u een jaar of langer niet gedoken? Dit is geen probleem, maar het is dan wel verplicht om een ‘opfris’ cursus bij te boeken, vraagt u ons naar de toeslag.

Specificaties

7243
v.a.€ 223
4 dagen
Dagelijks (niet boekbaar: 13 december 2018 t/m 11 januari 2019, 21 maart t/m 8 april 2019 en 19 t/m 22 april 2019)
Niet inbegrepen
Niet inbegrepen
Kwazulu Natal
Coral Divers, Sodwana Bay
Coral Divers, Sodwana Bay
  • 3 overnachtingen in een ensuite chalet op basis van logies, ontbijt en diner (tegen een meerprijs zijn er family ensuite chalets te boeken en tegen een korting de overige kamertypen)
  • 5 duiken bij 2 Mile Reef
  • Huur duik materiaal
  • Trasport naar Coral Divers, Sodwana Bay
  • Entreegelden en conservation fee iSimangaliso park
  • Persoonlijke uitgaven en fooien
  • Evt. refresher cursus
  • Evt. toeslag voor het duiken op andere plekken, ter plaatse te regelen
Dagprogramma
Dag 1 -

Om 14.00 uur kunt u inchecken in uw chalet met eigen badkamer. Hier verblijft u de komende drie nachten. De rest van de middag heeft u ter vrije besteding om te relaxen en de omgeving te verkennen.

Om 18:45 uur wordt u verwacht bij de bar. U ontmoet uw Dive Master en zal uw duiken bespreken. Ook is er tijd om uw duikmateriaal alvast uit te zoeken en te passen. Daarna kunt u gelijk aansluiten voor het diner.

Dag 2-3: 2 Mile Reef -
Dag 4 -
Aanvullende informatie - kamertypen -
Tarieven

Tarieven


R
p.o.a. = Prijs op aanvraag
Foto's