Unieke Stargazing Experience in de Oost-Kaap

Algemene informatie

Er staat u een romantisch verblijf te wachten! Het StarGazer Camp is de perfecte plaats om het dagelijkse leven een helemaal achter u te laten. Muren en het dak worden vervangen door bomen en de lampen worden vervangen door lantaarns. Gaan de lantaarns eenmaal uit in de avond, dan wordt uw ‘suite’ verlicht door duizenden sterren.

U slaapt in de open lucht, onder de indrukwekkende sterrenhemel. Uw ‘suite’ beschikt over een comfortabel bed met beddengoed, een buitendouche, toilet en een wasbakje. Ook heeft u de beschikking over een zaklamp, anti-muggenspray, shampoo en douchegel.

Specificaties

8062
v.a.€ 345
3 dagen
Dagelijks
Niet inbegrepen
Oost-Kaap
Bellevue Forest Reserve
Bellevue Forest Reserve
Vanaf 18 jaar.
  • Twee overnachtingen in het StarGazer Camp in Bellevue Forest Reserve
  • Verblijf is op basis van All Inclusive: alle maaltijden en geselecteerde drankjes en frisdrank/water, koffie/thee
  • Twee game-activiteiten per dag
  • Begeleiding door professioneel personeel (tijdens de overnachtinen) en gidsen (tijdens de game-activiteiten)
  • Vluchten en evt. visum
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Transfers van/naar Port Elizabeth
  • Premium branded dranken
  • Persoonlijke uitgaven en fooien
  • Extra activiteiten
Dagprogramma
Het programma -

Rond 14.00 uur kunt u inchecken. Er staan u twee magische nachten te wachten! U slaapt namelijk onder de indrukwekkende Afrikaanse sterrenhemel.

 

Per dag zijn er twee game activiteiten ingegrepen waarbij u kunt kiezen uit:

Giraffe Walking Safari:
Dit is een van de specialiteiten van het Bellevue Forest Reserve en een unieke ervaring! In een groepje van maximaal 10 personen wandelt u door het hart van de Addo Valley Bushveld, onder begeleiding van een zeer ervaren en bewapende gids. Deze activiteit vertrekt twee maal per dag: om 07.30 uur (voor het ontbijt) en om 15.30 uur en duurt zo’n 45 minuten.

Buffalo Encounter:
Met maximaal 10 personen stapt u aan boord van een 4×4 safarivoertuig en rijdt naar de ‘feeding ground’ van de buffels. Hier worden de buffels bijgevoerd en gemonitord. Deze trip vertrekt dagelijks om 07.30 uur (voor het ontbijt) of om 15.30 uur en duurt ca. 45 tot 60 minuten.

Game-drives
Tijdens de game-drives heeft u de kans om olifanten, buffels, leeuwen, zebra’s, neushoorns, krokodillen en vele andere diersoorten te spotten. Na de game-drive geniet u van een diner: een mix tussen safari cuisine en traditionele Zuid-Afrikaanse gerechten.

Addo Elephant Park game-drive
De naam zegt het eigenlijk al: u gaat op game-drive in Addo Elephant National Park. U rijdt rond in speciale safari voertuigen en zult zeker vele olifanten zien, maar zeker ook veel ander wild. Deze trips vertrekken om 09.30 uur en om 14.30 uur.

Tarieven

Tarieven


R
p.o.a. = Prijs op aanvraag
Foto's