Safari naar de Garden Route Game Lodge

Algemene informatie

Aan de bekende Garden Route Coast, met op de achtergrond de indrukwekkende Langeberg Mountain Range ligt de Garden Route Game Lodge.

Dit malariavrije safaripark ligt op slechts 3,5 uur rijden van Kaapstad en is het leefgebied van vele verschillende diersoorten, waaronder de ‘Big Five’ (luipaard, leeuw, neushoorn, olifant en buffel).

Aangezien er zoveel te zien en te doen is, wordt aangeraden om hier minimaal twee nachten te verblijven. Wij hebben daarom voor u dit 3 daagse safaripakket samengesteld. U verblijft twee nachten in een Valley View kamer, of gelijkwaardig. Ontbijt en diner zijn inbegrepen evenals een ochtend en een avond game-drive.
Ook is het mogelijk om de kamer te upgraden tegen een meerprijs. Vraagt u ons naar de mogelijkheden!

Reist u met kinderen? Geen enkel probleem, zelfs de allerkleinsten kunnen mee op game-drives! Game-drives geschikt voor kinderen vertrekken om 14.00 uur en er zijn diverse andere leuke activiteiten waar kinderen aan kunnen deelnemen. De lodge beschikt over diverse familiekamers. Vraagt u ons naar de mogelijkheden!

Let op: vanwege renovaties aan de receptie is de lodge gesloten van 4 t/m 17 mei 2020

Specificaties

7983
v.a.€ 184
3 dagen
Dagelijks
Niet inbegrepen
Niet inbegrepen
West-Kaap
Garden Route Game Lodge
Garden Route Game Lodge
 • 2 overnachtingen in de Garden Route Game Lodge in een Valley View kamer of gelijkwaardig. Het is mogelijk om tegen een meerprijs een kamerupgrade aan te vragen
 • 2x ontbijt en 2x diner
 • 2x ochtend game-drive en 2x een avond game-drive
 • 1 begeleide tour naar het Reptile Centre.
 • Entreegelden en conservation fees
 • Vluchten en evt. visum
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Niet genoemde maaltijden en drankjes
 • Optionele activiteiten
 • Meerprijs voor een evt. upgrade naar een andere kamer
 • Persoonlijke uitgaven en fooien
Dagprogramma
Dag 1: -

Om 14.00 uur kunt u inchecken. Uiteraard mag u ook eerder arriveren en even lunchen (niet inbegrepen). Vanuit het restaurant heeft u panoramisch uitzicht uitzicht over het reservaat.

Nadat u bent ingecheckt in uw kamer, kunt u even relaxen op uw veranda of bij het zwembad of een wandelingetje maken en de lodge verkennen.

De avondsafari vertrekt om 17.00 uur (16.00 uur in de winter). Het kan fris zijn tijdens de game-drives, dus wij raden u aan warme kleding mee te nemen. U krijgt onderweg een warme deken en/of poncho en een warmwater kruik.

Indien u een sundowner game-drive wilt maken, kunt u een drankje en een snack kopen in het winkeltje en uw gids zal een mooi plekje uitzoeken in het reservaat om naar de zonsondergang te kijken.
Rond 19.00 uur keert u terug in de lodge en kunt u een drankje nuttigen voordat u naar het restaurant gaat voor het diner.  Na het diner kunt u relaxen in de lounge of bij een knapperend haardvuur.

Dag 2: -
Dag 3: -
Tarieven

Tarieven


R
p.o.a. = Prijs op aanvraag
Foto's