Out of Africa

Algemene informatie

Het Timbavati Private Nature Reserve maakt deel uit van het Greater Kruger National Park. Tussen Timbavati en het Kruger National Park zijn geen hekken aanwezig en dieren kunnen dus vrij rondbewegen. U verblijft in een safari tent in Shindzela Tented Safari Lodge en de safari’s (game-drives en bush walks) zijn inbegrepen. Maaltijden worden bereid en geserveerd in het kamp in de eetkamer of rond het vuur.

De gids zal zijn uiterste best doen om u de Big Five te laten zien. Geniet echter ook van de mooie zebra’s, giraffes, wildebeesten, antilopes, bokken en vele vogels. U hoeft zich deze dagen nergens druk om te maken. Alleen zorgen dat u op tijd bent voor de game drives!

U overnacht in een tent welke geplaatst is op een houten dek en onder een rieten dak om de tent zo koel mogelijk te houden. De tenten hebben solar verlichting en er is geen electra aanwezig. Camera’s e.d. kunt u opladen in de eetkamer van het kamp. De tenten zijn voorzien van beddengoed en handdoeken en elke tent heeft een en-suite badkamer, omgeven door riet en takken, met een douche, toilet en wastafel met koud en warm water. U kunt kiezen voor 2 eenpersoonsbedden, een queen size tweepersoonsbed of een riepersoons tent met een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed.

Het kamp heeft een zwembad dus breng uw badkleding mee, voor handdoeken wordt gezorgd. Breng kleding in natuurlijke kleuren (zowel lange als korte broek), tenminste 1 warm vest/jas, goede dichte (wandel)schoenen, sandalen, regenjas of poncho, hoed of pet en denk aan zonnebrandcreme. In de wintermaanden raden wij u eveneens aan om een sjaal, muts en handschoenen mee te nemen voor eventuele koude ochtenden.

Specificaties

7233
v.a.€ 314
3 dagen
Niet inbegrepen (prijs voor transfer op aanvraag)
Limpopo
Timbavati Private Nature Reserve
Timbavati Private Nature Reserve
Vanaf 16 jaar
 • Twee overnachtingen in een permanente tent met eigen buitendouche en toilet
 • Verzorging: 2x ontbijt, 2x lunch en 2x diner. Koffie/thee en water uit een dispenser
 • Game-drivees in een open 4x4 safarivoertuig
 • Bush wandelingen onder begeleiding van een gids en tracker
 • WiFi
 • Vluchten en evt. visum
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Entreegelden (ca. ZAR 150 per auto, ter plaatse te betalen bij de ingang van het park)
 • Conservation fees en entreegelden voor Timbavati Private Nature Reserve (2019: R368 per persoon per nacht en gate fee R160 per voertuig. 2020: R400 per persoon per nacht en gate fee R190 per voertuig)
 • Persoonlijke uitgaven en fooien
 • Transfers (op aanvraag en tegen een meerprijs)
 • Drankjes (frisdrank, mineraalwater in flesjes, alcoholische dranken
Dagprogramma
Dag 1: -

Rond 13:00 – 14.00 uur arriveert u bij het Shindzela Tented Safari kamp. U wordt welkom geheten door uw gids en het personeel van het kamp en naar uw tent geleid. U heeft tijd om even te ontspannen en uw koffer uit te pakken, waarna een lichte lunch wordt geserveerd.

Na de (late) lunch wordt u door uw gids meegenomen op safari in een open 4×4 safari-auto. Terwijl uw gids op zoek gaat naar wild, zal hij zijn kennis van de natuur en de dieren met u delen. Tijdens de game-drive zult u op een schilderachtige plek stoppen voor een sundowner. Terwijl de zon onder gaat en de Afrikaanse sterren tevoorschijn komen, gaat u op zoek naar de nachtdieren tijdens de tweede helft van de game-drive. Bij terugkomst in het kamp staat er een diner voor u klaar.

Dag 2: -
Dag 3: -
Tarieven

Tarieven


R
p.o.a. = Prijs op aanvraag
Foto's