Pafuri wandelsafari

Algemene informatie

Pafuri, in het ongerepte en ‘wilde’ noorden van het Krugerpark, is een ongeëvenaard wandelgebied. De wandelroutes van Pafuri zijn geopend van april t/m oktober en bieden de echte bush liefhebbers de gelegenheid om het meest afgelegen deel van Kruger te voet te ontdekken.

Onder begeleiding van zeer ervaren rangers verkent u een wild en gevarieerd landschap. Te voet heeft u de kans om te genieten van de kleinere wonderen der natuur, zoals bijvoorbeeld planten en voetsporen, maar ook de adrenaline die u door uw lichaam voelt stromen wanneer u leden van de Big Five spot!

U verblijft twee nachten in het Pafuri basis camp. Vanuit daar maakt u twee wandelingen per dag. Het basis camp is gelegen aan de oevers van de Luvuvhu River.

U overnacht in een ruime tent welke beschikt over campingbedden met matras en beddengoed, een badkamer met chemisch toiletje en een bush douche met warm water.

Vindt u twee overnachtingen te weinig? Geen probleem, wij boeken graag extra nachten voor u! Vraagt u ons naar de meerprijs.

N.B. De groep bestaat uit maximaal 8 personen en gezien de uitdagende trails welke u zult gaan bewandelen is een goede conditie vereist! Naast dat de trails uitdagend zijn, dient u ook uw eigen waterflessen mee te dragen. Dit gebied is een echte wildernis en u zult zeker een aantal potentieel gevaarlijke dieren tegen komen. Per dag wordt een minimum van 3 liter water geadviseerd.

Mee te nemen:
*
Comfortabele wandelschoenen
* Lichte, katoenen kleding. Bij voorkeur in safarikleuren (legergroen, kaki, bruin, beige)
* Een warme jas/vest voor de avonden
* Een hoed/pet
* Camera
* Verrekijker
* Zonnebrand creme
* Anti- insecten spray/creme met DEET
* Malariaprofylaxe
* Zaklamp met extra batterijen

Specificaties

8004
v.a.€ 359
3 dagen
Dagelijks van april t/m oktober
Limpopo
Pafuri Camp
Pafuri Camp
Vanaf 16 jaar.
 • Twee overnachtingen in het basis camp in een tent met campingbedden met matras, beddengoed en een badkamer met chemisch toilet en bush douche met warm water
 • Twee wandelingen per dag en een avond game-drive
 • Alle maaltijden en lokale drankjes
 • Begeleiding door twee ervaren gidsen. Deze gidsen hebben een geweer bij zich en een radio dat in directe verbinding staat met het Pafuri Camp
 • Vluchten en evt. visum
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Eventueel een nacht in Pafuri Camp voorafgaand en/of na afloop van de wandelsafari
 • Eventueel extra nachten in het basis camp
 • Premium drankjes
 • Uitgaven van persoonlijke aard, fooien en niet genoemde transfers
 • Entreegelden en conservation fees
Dagprogramma
Dag 1 -

Zorg dat u om 14.00 uur in het Pafuri Camp arriveert. Hier ontmoet u uw gidsen en krijgt een briefing. Het gebied waar u nu bent is een pure wildernis en is het leefgebied van een aantal potentieel gevaarlijke dieren, welke u vrijwel zeker gaat tegenkomen. De gidsen zullen u de trail regels en de regels voor de nacht alvast uitleggen. Vervolgens vertrekt u naar het basis camp waar u de komende twee nachten verblijft. Hier aangekomen zullen uw gidsen u informeren over de camp regels. Volgt u alle regels op, dan worden de risico’s van kamperen en wandelen in het wild geminimaliseerd en uw plezier vergroot!

In de middag maakt u de allereerste korte wandeling door de bush! Beide gidsen dragen een geweer bij zich en beschikken over een radio dat in contact staat met het Pafuri Camp. Na de wandeling keert u terug naar het camp voor het diner. Val in slaap met de geluiden van de Afrikaanse bush op de achtergrond.

Dag 2 -
Dag 3 -
Tarieven

Tarieven


R
p.o.a. = Prijs op aanvraag