Op safari in het Schotia Game Reserve

Algemene informatie

Een prachtige tweedaagse safari mogelijkheid nabij Port Elizabeth om op zoek te gaan naar de wilde dieren in het Schotia Game Reserve tijdens uw vakantie in Zuid-Afrika. Het park biedt een zeer goede mogelijkheid om leeuwen in hun natuurlijke leefomgeving te zien.

U overnacht in het Schotia Game Reserve waar u het echte Afrika-gevoel zult ervaren midden in de bush. Romantische vuren, een prachtige sterrenhemel, de geluiden van de wilde dieren rond u en een heerlijk traditioneel Afrikaans dinerbuffet. Even lekker weg in de natuur tijdens uw vakantie in Zuid-Afrika! U verblijft in de 3* Orlando Lodge (Orlando kamer) en tegen een meerprijs is een upgrade naar een Tented Camp of de Bush Lodge mogelijk.

Schotia Game Reserve is het oudste privé wildreservaat in de Oost Kaap provincie en biedt een zeer goede mogelijkheid om leeuwen in het wild te zien. De trip begint ’s middags omdat u aan het einde van de dag/avond de meeste kans heeft om leeuwen te zien. Verder kunt u onder andere nog witte neushoorns, zebra’s, buffels, giraffes, olifanten, krokodillen en vele soorten antilopes tegenkomen. U wordt rondgereden in een open 4×4 safari-auto. ’s Avonds geniet u van een heerlijk traditioneel Afrikaans dinerbuffet rond een kampvuur bij de prachtige open lapa.

Schotia Game Reserve is malaria vrij.

Let op: U kunt deze excursie uitsluitend boeken in combinatie met een meerdaags reisarrangement uit ons programma.

Specificaties

7224
v.a.€ 165
2 dagen
Dagelijks, op basis van beschikbaarheid
Niet inbegrepen
Oost-Kaap
Schotia Game Reserve
Schotia Game Reserve
  • Accommodatie: Orlando kamer (upgrade naar Tented Camp/Bush Lodge mogelijk tegen meerprijs)
  • Game drives per open 4x4 safarivoertuig in Schotia Private Game Reserve
  • 1x ontbijt, 1x diner
  • Entreegelden Schotia
  • Vluchten en evt. visum
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en fooien
  • Drankjes (tijdens diner)
  • Meerprijs voor evt. kamer upgrade
Dagprogramma
Dag 1: Schotia Game Reserve -

U checkt in bij het hoofdkantoor in het Schotia park rond 14:30 – 14:45 uur. Onder het genot van een kopje koffie of thee ontmoet u uw ranger en wordt alles in gereedheid gebracht om u een wonderlijke safari te bezorgen. Uw ranger zal op zoek gaan naar giraffen, neushoorns, zebra’s, struisvogels en de vele antilopen.

Na een korte stop begint het spannende deel: het zoeken naar de leeuwen! De ranger zal ook kijken naar nijlpaarden en andere nachtdieren.

In het donker komt u terug bij de open Lapa waar het vuur brandt en de drankjes voor u klaarstaan. Een uitgebreid diner buffet (met heerlijke traditionele Zuid-Afrikaanse gerechten) wordt geserveerd, gevolgd door het nagerecht, koffie en thee. Wanneer u naar uw accommodatie rijdt zoekt u natuurlijk nog even verder naar nachtdieren. U overnacht met slechts de geluiden van de Afrikaanse bush.

Let op: u gaat pas naar uw accommodatie na de game-drive en het diner.

Algemene informatie - kamertypen -
Tarieven

Tarieven


R
p.o.a. = Prijs op aanvraag
Foto's