Laden...
9.6666666666667

De Discoverer 6 camper is de ideale camper om Zuidelijk Afrika te ontdekken met uw gezin of een groep vrienden, dat moet zeker goed klinken! Heerlijk overnachten in een luxe..

Camper

De Discoverer 4 is de ideale camper voor maximaal 4 volwassenen indien u Zuidelijk Afrika wilt verkennen en toch het comfort en de keuze van het binnen leven bij u te hebben tijdens uw kampeerreis.

Camper

Ervaar nu het comfort van uw eigen huis, omgeven bij de schitterende natuur en de vrijheid op wielen: dit is de 6 Berth! Deze camper biedt de ultieme vakantie voor..

Camper
7.3333333333333

Wilt u in luxe kamperen in Zuidelijk Afrika denk dan aan de 4 Berth camper. Dit is een fantastisch nieuw model met 2 tweepersoonsbedden die gemakkelijk kunnen worden omgebouwd tot..

Camper
8

Heerlijk avontuurlijk met z’n tweeën er op uit in uw luxe, compacte en comfortabele camper. Wat zult u genieten van de meest prachtige kampeerplaatsen in Zuid-Afrika met uw eigen hotel..

Camper

Deze ruime en comfortabele zespersooncamper is uitermate geschikt voor families. De camper is beschikbaar in zowel een automatisch als handmatig voertuig. Standaard inbegrepen zijn een casette flush toilet, een extra..

Camper

Deze vierpersoonscamper is het meest geschikt voor families van twee volwassenen en twee kinderen. Gebouwd op een 2017 Iveco 35-130 chassis is deze camper beschikbaar als automaat of handmatig voertuig...

Camper